Zoek je een assertiviteitstraining in Assen? Een training of cursus assertiviteit die je makkelijk naast je werk of privé kunt volgen?

Assertiviteitstraining Assen

In deze assertiviteitstraining in Assen krijg je een individuele training die exact op je leerdoelen wordt afgestemd. In tegenstelling tot veel andere assertiviteitstrainingen, zal elk leeronderdeel per persoon kunnen verschillen. Dit is afhankelijk van de assertiviteitsproblemen waar jij in je werk en/of privé tegenaan loopt. Zijn het voornamelijk problemen op je werk, met een leidinggevende of collega’s in je werkomgeving of ervaar je ook problemen in je privéleven en op het sociaal vlak? Wij kunnen hiervoor een maatwerk assertiviteitstraining in Assen opstellen.

Hoe ziet deze assertiviteitstraining er uit?

In een telefonisch intakegesprek nemen wij je problemen en struikelblokken op het gebied van assertiviteit met je door. Door middel van specifieke vragen maken wij een inventarisatie van de probleemgebieden waar jij tegenaan loopt. Hierna maken wij een passend voorstel met je persoonlijke leerdoelen. Dit is dan ook een zeer effectieve en praktische assertiviteitstraining in Assen. Omdat ons trainingsbureau hiermee zeer persoonlijk te werk gaat, wordt de assertiviteitstraining door onze cliënten heel hoog aangeschreven. Bekijk hier onze referenties.

Waarom volgen veel cursisten deze assertiviteitstraining in Assen?

Elk onderwerp leert je inzicht te krijgen in je gedachten, handelingen en gedrag. Zeker als je hiermee voornamelijk subassertief gedrag vertoond. Daarbij trekken wij dit door naar ervaringen uit je jeugd en hoe jij hier nu als volwassene mee omgaat. Juist als je het moeilijk vindt om met diverse (lastige) situaties en gebeurtenissen om te gaan. Door de aangereikte tools en adviezen ga je leren hoe je je hier beter tegen kunt weren. Hierdoor sta je veel sterker in je schoenen. Uit de praktijk merken wij dat de cursisten de assertiviteitstraining in Assen gelijk gaan toepassen in hun omgeving en jij kunt dat ook.

Loslaten van oude gedachtenpatronen en overlevingsstrategieën

Assertiever worden betekent ook het loslaten van belemmerende gedachten waar je mogelijk last van hebt. Je zal wellicht één of meerdere overlevingsstrategieën hebben toegepast. Vooral om diverse persoonlijke problemen het hoofd te bieden. Samen gaan we kijken naar de overlevingsstrategieën die je (onbewust) hanteert en leer je deze langzaam maar zeker los te laten. Alleen door het leren loslaten van deze irrationele gedachtenpatronen en gedrag, zal je leren inzien dat ook jij kunt veranderen. Ook jij kan uit je comfortzone stappen waar je tot nu toe vaak rondjes draaide en nieuw gedrag aanleren. Wij helpen je hier graag mee.

Interessante blogs voor jou om te lezen:

Assertiviteitstraining Assen: aanmelden?

Wil je je graag aanmelden voor een persoonlijke assertiviteitstraining in Assen? Je kunt meestal tussen de 4 en 6 weken beginnen. Afgestemd op je werkdagen en beschikbare tijden. Ga hiervoor naar de contactpagina en vul je je gegevens in. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Het is ook mogelijk om de training deels in Assen en deels online in Teams te volgen. Zeker als dit ook goed in jouw agenda past.

Assertiviteitstraining Assen op flexibele dagen en tijden die jou schikken