Loopbaanadvies Groningen

Loopbaanadvies Groningen
Loopbaanadvies nodig? 

Soms kom je op een punt dat je wel wat loopbaanadvies kunt gebruiken. Zeker als je een keuze moet maken waar je niet uit komt, of bij een mogelijke carrièreswitch. Het zijn dat je je werk niet meer leuk vindt, maar wat moet je dan? Je kunt elke loopbaanvraag aan ons voorleggen. Als ervaren loopbaanadviseur in Groningen gaan we samen met jou kijken waar we jou mee kunnen helpen.

Loopbaanadvies bij een nieuwe keuze

Soms weet je niet (meer) wat je wilt, waar je echt goed in bent of twijfel je of je wel wilt doorgaan met je huidige baan. Dan is het fijn om je twijfels naar een begripvolle en meedenkende loopbaanadviseur uit te spreken. Samen kunnen we alle mogelijkheden, voor- en nadelen op een rijtje zetten. Dit helpt je om je loopbaan opnieuw te bekijken en nieuwe overwegingen te maken. Bij meer complexe vragen of behoefte aan meer begeleiding kun je ook denken aan loopbaancoaching.

Loopbaanadvies bij nieuwe baan zoeken

Misschien je je loopbaan aan het heroverwegen. Is het verstandig om op termijn een nieuwe baan te zoeken of moet je gedwongen van baan veranderen? Zoek je meer baanzekerheid of wil je kijken welke kansen op de arbeidsmarkt voor jou het meest haalbaar zijn? Dan zijn de volgende artikelen voor jou interessant om te lezen:

Een carrièreswitch maken?

Wil je een carrièreswitch maken, maar je weet niet wat en hoe? Natuurlijk wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Leg je vraag dan gerust aan ons voor. Naar wens en behoefte kunnen we loopbaantesten inzetten om te weten of jouw droombaan ook echt binnen je mogelijkheden ligt en goed bij je past. Zo weet je beter waar je voor staat, wat je nog zou moeten leren of wat je nog nodig hebt om een carrièreswitch te kunnen maken.

Waar loop je tegenaan?

Herken jij jezelf in één of meer van de volgende punten?

  • Je voelt je niet meer happy in je huidige werkomgeving

  • Je wilt iets anders, maar je weet niet wat en hoe

  • Je energielevel en motivatie daalt en je twijfelt steeds meer over je baan

  • Je hebt werk dat niet (meer) goed bij je past

  • Je bent (tijdelijk) zonder werk en je wilt je zelf heroriënteren

  • Je ervaart geen uitdaging meer in je werk

  • Je zoekt een sparringpartner om je kansen te bespreken

  • Je moet gedwongen van baan veranderen

Als je je voelt aangesproken en je vraag of probleem in één of meerdere van deze punten herkent, dan kan je loopbaanadvies aanvragen.

Wat zijn de kosten ?

De kosten van loopbaanadvies bij ons loopbaanadviesbureau zijn afhankelijk van het soort advies. Dit hangt af van de aard van je vraag, probleem of de duur van een loopbaantraject. Na jouw aanvraag nemen we dit van te voren met je door, zodat je precies weet waar je aan toe bent en wat de kosten zijn.

Wil je loopbaanadvies aanvragen?

Wil je graag een eenmalig loopbaanadvies of kom je graag langs om je vraag of kwestie met ons te bespreken? Bel ons of vul je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

    “Blijf niet met je twijfels rondlopen, maar vraag ons om loopbaanadvies”