Loopbaanadvies Groningen

CV training
Sollicitatietraining
Assertiviteitstraining
Sollicitatiegesprekken
Loopbaanadvies Groningen

Loopbaanadvies nodig? Zowel face tot face als online mogelijk.

Soms kom je op een punt dat je wel wat loopbaanadvies kunt gebruiken als je een keuze moet maken waar je niet uit komt, of bij een mogelijke carrièreswitch waar je nog over twijfelt. Ook kan het zijn dat je je werk niet meer leuk vindt, maar wat moet je dan? Voor elk soort loopbaanadvies kun je je vraag aan ons voorleggen. Als ervaren loopbaanadviseur in Groningen gaan we samen met jou kijken waar we jou mee kunnen helpen.

Loopbaanadvies bij een nieuwe keuze

Soms weet je niet (meer) wat je wilt, waar je echt goed in bent of twijfel je of je wel wilt doorgaan met je huidige baan. Dan is het fijn en zinvol om je twijfels naar een begripvolle en meedenkende loopbaanadviseur uit te spreken, die samen met jou alle mogelijkheden, voor- en nadelen op een rijtje kan zetten. Dit kan een eenmalig advies zijn, of bij meer complexe vragen of behoefte aan meer begeleiding kun je ook denken aan loopbaancoaching.

Een carrièreswitch maken?

Wil je een carrièreswitch maken, maar wil je weet niet wat en hoe en je wilt zeker weten of je de juiste keuze maakt? Leg je vraag dan gerust aan ons voor. Naar wens en behoefte kunnen we eventueel één of meer loopbaantesten inzetten om te weten of jouw droombaan ook echt binnen je mogelijkheden ligt en goed bij je past. Zo weet je beter waar je voor staat, wat je nog meer zou moeten leren of wat je nog nodig hebt om een carrièreswitch te kunnen maken.

Waar loop je tegenaan?

Herken jij jezelf in één of meer van de volgende punten?

  • Je voelt je niet meer happy in je huidige werkomgeving

  • Je wilt iets anders, maar je weet niet wat en hoe

  • Je energielevel en motivatie daalt en je twijfelt steeds meer over je baan

  • Je hebt werk dat niet (meer) goed bij je past

  • Je bent (tijdelijk) zonder werk en je wilt je zelf heroriënteren

  • Je ervaart geen uitdaging meer in je werk

  • Je hebt behoefte om je twijfels of werkproblemen met een professional te bespreken

Als je je voelt aangesproken en je vraag of probleem in één of meerdere van deze punten herkent, dan raden wij aan om loopbaanadvies bij ons training en coachingsbureau in Groningen aan te vragen.

Weet je dan wij ook online coaching geven? In dat geval maakt je woonplaats niet uit en zijn wij ook voor jou goed bereikbaar.

Wat zijn de kosten van loopbaanadvies?

De kosten van loopbaanadvies bij ons coachingsbureau zijn afhankelijk van het soort advies, eenmalig, één op één, telefonisch of via Skype. Dit hangt af van de aard van je vraag, probleem of duur van een loopbaanadvies traject.  Na jouw aanvraag nemen we dit van te voren met je door, zodat je precies weet waar je aan toe bent en wat de kosten zijn voor jou.

Wil je loopbaanadvies aanvragen?

Wil je graag een eenmalig loopbaanadvies of kom je graag langs om je vraag of kwestie met ons te bespreken? Bel ons of vul je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

“Blijf niet met je twijfels rondlopen, maar vraag ons om gericht advies”