“Ik ben heel blij dat ik deze training heb gevolgd en heb het als heel positief ervaren. Ik heb vooral veel geleerd over wat mijn rechten zijn, de gekleurde brillen hoe iemand op dingen reageert en te leren wat mijn normen en waarden zijn. Ik kom nu beter voor mijzelf op, voel beter aan wanneer ik over mijn grens ga en cijfer mijzelf niet meer zo weg. Ik wil deze training aanbevelen omdat het echt wel een ‘eyeopener’ is en je anders naar je gevoelens kijkt en luistert”.

Anneke Schuring, zorgmedewerker

“Ik heb de training als erg positief ervaren en was naar mijn verwachting. Ik heb veel handvaten gekregen om mijzelf te verbeteren en weet nu beter waarom ik reageer zoals ik reageer. Ik weet nu mijn rechten beter uit te dragen, ben minder afwachtend en betrek alles minder op mijzelf. Ik zou deze training aanbevelen omdat je veel over je eigen gedrag en die van anderen leert en hoe je daar beter mee om kan gaan”.

Ivan Valens, medewerker marketingbureau

“Ik wilde mijn valkuilen leren (her)kennen en dat is gelukt. Ik heb inzicht gekregen in bepaalde gedragspatronen en denkwijzen en handvaten gekregen om dit anders aan te pakken. Ik luister nu veel meer naar mijn gevoel en neem de tijd voordat ik iemand een definitief antwoord geef. Ik zeg nu ook vaker nee, zonder dat ik daar een naar gevoel aan overhoudt. Ook ben ik er bewuster mee bezig wat ik zelf belangrijk vind en wat goed is voor mijzelf. Ik kom meer voor mijzelf op en stel mij minder dienstbaar op. Ik zou de assertiviteitstraining zeker aanbevelen, omdat ik hiermee een persoonlijke groei heb doorgemaakt waar ik mij goed bij voel”.

Harriette Lotting, beleidsmedewerker in gemeente Friesland

“Ik heb veel inhoudelijke kennis over assertiviteit opgedaan. Voor mij werkt het aangaan van een gesprek goed als ik de processen erachter begrijp. Ik ga nu veel minder snel in de emotie en ben mij hier nu veel meer van bewust. Gevolg is dat ik nu zakelijker afspraken kan maken, beter mijn grenzen kan aangeven en onderhandelen. Corrie kan situaties snel analyseren en brengt bruikbare tips over. Wat heel prettig en belangrijk is dat ze de verbanden tussen problemen snel begrijpt. De training is gebaseerd op goede en toepasbare theorieën”.

Robin Altema, procesmanager

“Door jou heb ik ingezien hoe ik altijd reageerde en mijzelf op de achtergrond plaatste. Ik weet nu beter hoe ik voor mijzelf op moet komen en zal jouw tips in mijn hoofd prenten als ik weer ja dreig te zeggen tegen iets wat ik eigenlijk niet wil”

Petra Vedder, Secretarieel medewerker

“Ik ben heel blij dat ik nu beter weet waar mijn onzekerheid en faalangst vandaan komen en daar ga ik nu echt aan werken”

Greetje Dolderman, Tandartsassistente

Deze persoonlijke assertiviteitstraining had ik echt nodig om meer zelfinzicht in mijn eigen handelen te krijgen. Ik begin nu al anders te denken door het inzicht die jij mij hebt gegeven. Dank je wel Corrie”

Anneke Kapinga, Salesmanager

“Dank je wel voor deze assertiviteitstraining. Juist het persoonlijke vond ik voor mij zelf heen fijn en kon ik mij ook beter uiten. Ik heb er zo veel van geleerd en merk dat ik mij steeds meer bewust ben van mijn eigen reacties op anderen. Ik ben heel blij dat ik meer zelfvertrouwen heb gekregen en beter tegen mijn baas ben opgewassen”. Nogmaals dank Corrie!”

Roland Kamp, assistent sales

“Dit is voor mij erg leerzaam geweest. Wat een eyeopeners gaf je mij soms en het heeft mij zeker tot nadenken gezet”. Ik weet nu ook hoe ik beter op mijn werk moet reageren als iemand kritiek geeft, zonder in emotie te schieten. Dank je wel Corrie voor deze mooie ervaringen.”

Derkjan Schuitinga, financieel medewerker

“Ideaal dat ik deze training op mijn vrije dagen kan volgen en dus niet gebonden ben aan vaste tijden of cursusdagen. Dat vond ik wel een groot voordeel bij het maken van mijn keuze. Door de persoonlijke aanpak, was er ook ruimte voor het bespreken van werkproblemen, waarbij ik juist niet assertief was. Ik heb er veel van geleerd”

Marjan Zijlsma, Financieel medewerker
“Ik heb veel geleerd van de training en durf mij nu ook beter te uiten tijdens een vergadering. Ik kan nu ook beter mijn grenzen aangeven en zeg nee als ik dingen niet wil of als ik vind dat het niet mijn probleem is. Ik durf ook beter mijn mening te geven en kom beter voor mijzelf op”
Frank Hoogland, ICT ingenieur
“Ik moest echt werken aan mijn zelfvertrouwen, want door omstandigheden had ik een laag zelfbeeld gekregen. Corrie heeft mij laten inzien dat ik ook belangrijk ben en mijzelf veel beter moest laten zien. De handreikingen uit de cursus zelfvertrouwen zijn zeker erg effectief geweest. Ik ben er nog niet, maar al wel een heel stuk verder”
Elsemieke van Maren, Verpleegkundige
“Mijn leidinggevende adviseerde mij een cursus assertiviteit te volgen en dit heeft mij veel inzichten gegeven in mijn eigen denkpatronen en handelen op het werk. Daar heb ik veel aan gehad”
Johan Struik, Aankomend manager

“Ik vond het een prima training waarin mijn knelpunten goed zijn besproken en behandeld. Ik heb nu geleerd om mijn gedrag om te buigen naar assertief handelen. Ik kan nu beter voor mijzelf opkomen en kan het geleerde direct in de praktijk toepassen”

Saskia Buiter, Leerkracht

“Ik heb vooral geleerd om mijn grenzen duidelijker aan te geven, niet weglopen bij conflicten en nooit meer ja zeggen als ik nee bedoel. Als ik terugkijk of hoe ik voor de cursus was en nu, ben ik echt een stuk assertiever geworden en sta nu sterker in mijn schoenen in veel situaties”

Martin Schuitema, Overheidsmedewerker

“De training voldeed zeker aan de verwachting en ik vond het erg interessant. De leerstof wordt duidelijk en praktisch aangeboden, zodat je het gelijk leert toepassen in de praktijk”

Harmen Joosting, Technisch medewerker

“Ik heb er bij elke sessie veel uit gehaald. Ik ben in zelfvertrouwen gegroeid en heb meer inzicht gekregen in hoe en waarom ik op bepaalde mensen en situaties reageer, beter omgaan met conflicten en sterker mijn mening geven. Ik voel mij nu zekerder in de relatie tot anderen, zowel in mijn werk als privé”.

Catharina Viersen, Verpleegster Nij Smellinghe

“Ik vond het een praktische training met een naslagwerk van alle behandelde onderdelen. Vooral leren nee zeggen zonder schuldgevoel, mijn waarden en rechten en mijn eigen mening geven. Ook een makkelijke locatie in Drachten om te bereiken”.

Henny Bijsterveld, Pedagogisch medewerker

“Omdat onze medewerker diverse bijkomende burn-out klachten had, hebben we bewust gezocht naar een re-integratiebureau in Groningen die hier ook aandacht aan kon geven. Twinpower biedt meer dan alleen re-integratie en daarom hebben wij voor dit bureau gekozen. Door de extra training die onze medewerker kreeg, heeft zij hier veel baat bij gehad. Ze werkt nu elders en zowel zij als wij zijn tevreden over het gevolgd re-integratietraject”.

Arjan Bouwman, leidinggevende gemeentelijk overheid

“Onze medewerker was langdurig uitgevallen met diverse klachten. Omdat het best een complexe situatie was, hebben we gezocht naar een bureau die hier ervaring in had. Wij vonden het ook in ons belang om onze medewerker de juiste begeleiding te kunnen bieden. Wij hebben een goede ervaring gehad met het re-integratietraject bij Twinpower”.

Mevr. H. Saoeri, P&O manager

“De communicatie, uitvoering en terugkoppeling van het re-integratietraject van één van onze medewerkers heb ik als zeer goed ervaren en Corrie heeft ons goed geholpen en wij zijn zeer tevreden. In korte tijd heeft de medewerker, dankzij Corrie haar inzet, een nieuwe werkgever gevonden. Mocht er weer zoiets spelen, nemen wij zeker weer contact op met Corrie.”

Emin Darar, Anytime de Pleiaden

“Wij hadden een medewerker die moest re-integreren in het tweede spoor. Ondanks de complexe situatie, is het re-integratietraject goed verlopen en heeft de medewerker een nieuwe baan in een ander bedrijf gevonden. De afspraken waren duidelijk en de re-integratieconsulent van bureau Twinpower heeft goed haar best gedaan. Wij hebben hier een goed gevoel aan overgehouden. Indien er in de toekomst weer sprake is van een re-integratietraject, zullen wij zeker dit bureau weer vragen.”

Arnold Bouwer, personeelsmanager bouwbedrijf

“Ik mocht van mijn werkgever zelf naar een re-integratiebureau uitkijken, omdat ik al meer dan een jaar ziek was. Ik heb gekozen voor jullie re-integratiebureau, omdat Corrie mij bij ons eerste gesprek gelijk een heel goed gevoel gaf. Zij is heel meelevend, begripvol en communiceert heel persoonlijk. Wij hebben diverse loopbaantesten doorlopen en ik heb nog een sollicitatiegesprek training gevolgd. Uiteindelijk heb ik na 6 maanden een nieuwe baan gevonden die mij heel goed bevalt. Ik ben erg blij dat ik voor dit bureau heb gekozen”

Jannie Dijkema, office manager

“Omdat ik boventallig was verklaard, kwam mijn functie als buitendienstmedewerker na 14 jaar te vervallen. Daarom kreeg ik vanuit mijn bedrijf een outplacement traject aangeboden. Daar was ik wel blij mee, omdat ik gelijk een carrièreswitch wilde maken, maar niet wist wat ik dan wilde. Door de loopbaantesten en het carrièreprofiel, heb ik uiteindelijk voor een andere richting gekozen. Na 4 maanden heb ik nu een nieuwe baan en vind deze nog leuker dan mijn oude functie”

Bert Egberdink, verzekeringsadviseur

“Het re-integratietraject heb ik als leerzaam en nuttig ervaren, omdat er een tal van onderwerpen voorbij kwamen waar aan gewerkt kon worden. Er werd goed naar mij geluisterd en aan mijn behoeften voldaan. Daarbij was er voldoende ruimte voor eigen inbreng. Ik zou re-integratiebureau Twinpower zeker aanbevelen, omdat ik het als zeer leerzaam en plezierig heb ervaren binnen een ongedwongen sfeer”.

Gertjan Spijk, logistiek medewerker

“Een medewerker met autisme die al een paar keer was uitgevallen, kon na een re-integratietraject eerste spoor toch niet terugkeren naar zijn functie. Omdat wij deze medewerker graag de mogelijkheid gaven om buiten onze organisatie een nieuwe baan te vinden, hebben wij gezocht naar een gespecialiseerd re-integratiebureau die ook kennis en ervaring heeft met autisme. Dit bureau heeft binnen haar dochterorganisatie Autisme Centrum Groningen een maatwerk re-integratietraject voor onze medewerker in gezet. Binnen 8 maanden heeft dit bureau goed begeleid naar een betere werkomgeving voor onze medewerker”. Wij zijn blij dat dit zo goed gelopen is en kunnen Twinpower en het Autisme Centrum dus zeker aanbevelen”.

Minke Nijdam, Klantcontactcenter

“Dank je wel voor je snelle inzet voor onze medewerker. Wij zijn erg tevreden over je dienstverlening en zullen bij een volgend re-integratietraject zeker weer met jouw bureau contact opnemen.”

Anna Bulgersma, HR adviseur BorgersGroup

“Ik ben erg blij met Corrie, want zij is een zeer betrokken persoon die goed luistert naar mij en wat ik nodig heb. Ik heb onze samenwerking binnen mijn re-integratietraject als zeer prettig ervaren. Ik had dankzij haar geloof in mij binnen 5 maanden een geheel andere baan gevonden. Helemaal super”.

Margret Scholte, Commercieel Binnendienstmedewerker

“Dank je wel voor je inzet in de CV check en het doornemen van de competentietesten voor deze medewerkers van Veiligheidsregio Groningen. Mooi dat we deze prettige ervaring hebben. Nogmaals fijn dat je je zo actief hebt ingezet!”

Martijn de Jong, Strategisch adviseur personeels- en organisatieontwikkeling Veiligheidsregio Groningen

“Ik ben op sollicitatiegesprek geweest en ben aangenomen! Daar heeft deze sollicitatietraining zeker aan bijgedragen. Ik wist nu alle vragen goed te beantwoorden en was veel minder zenuwachtig. Ik ben heel blij dat ik na één sollicitatiegesprek gelijk een baan heb. Moet er nog even van bijkomen. Heel erg bedankt voor al je tips en adviezen.”

Martin Mollema, Financieel medewerker

“Ik ben uitermate tevreden over de manier hoe jij een sollicitatiestrategie met mij hebt opgezet, de adviezen die je mij gaf en wat ben jij scherp! Je ziet dingen die ik zelf echt niet in de gaten had en wat heb je mij hiermee geholpen. Ik ben je echt heel dankbaar”.

Carla Boersma, Werkzoekende

“Deze sollicitatietraining heeft mij echt laten inzien hoe het dus veel beter kan. Wat een verschil en wat heeft mij dit de ogen geopend. Ik heb nu eindelijk een professioneel CV en weet hoe ik nu een onderscheidende sollicitatiebrief moet schrijven. Ik weet zeker dat ik binnenkort een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek krijg”.

Dolf Witterman, Werkzoekende

“Hey Corrie, ik zou je nog even een bericht sturen als ik aangenomen zou worden. Ja, het is gelukt! Het sollicitatiegesprek ging heel goed en na het tweede gesprek ben ik het toch geworden. Wauw, ik ben je heel dankbaar dat je zo snel tijd kon vinden voor de sollicitatiegesprek training. Dit heeft mij echt geholpen om dit gesprek goed door te komen”.

Mieke Vogels, office manager

“Hartelijk dank voor de sollicitatietraining, ik heb er echt heel veel van geleerd. Hier heb ik tenminste echt wat aan en kan nu veel beter solliciteren. Jouw enthousiasme was ook heel aanstekelijk. Ik heb een leerzame en boeiende middag gehad met jou”

Lenie de Graaf, Callcenter medewerker

“Corrie brengt de leerstof met veel passie over, ondersteund door heldere praktijkvoorbeelden. Door haar enorme focus kan ze snel inspelen op de behoefte van de deelnemers en krijg je de tools in handen om je eigen sollicitatieplan te maken.”

Anita Hendriksen, Verkoopmedewerker

“Ze betrok de aanwezigen er enorm bij, zeer enthousiast, energiek en persoonlijk. Veel goede tips ontvangen waar ik zeker iets mee ga doen”

Martin Gubbels, Boekhouder

“Corrie is een zeer ervaren trainer en coach. Zij onderscheidt zich als iemand met veel kennis van zaken. Daarnaast is zij zeer doortastend, meelevend en voorziet zij je graag van tips en adviezen”.

Ina Baas, Frontdesk verkoopmedewerker

“Goed nieuws: beide sollicitatiegesprekken gingen goed en ik ben aangenomen! Sommige tips en antwoorden hebben mij echt geholpen. Nogmaals bedankt”.

Amber Blokzijl, event manager

“Het sollicitatiegesprek ging heel goed. Zonder deze training, had ik mijzelf niet zo kunnen presenteren. Ik heb jouw tips opgevolgd en zelf ook een aantal vragen kunnen stellen. Ik was nu ook niet zo zenuwachtig als voorheen”.

Christien Fokkema, verkoopmanager

“Ik ben zeer tevreden over jouw stijl van werken, de adviezen die je geeft en de oprechte interesse die je toont. Je graaft door tot de kern van de zaak en dat geeft mij weer eyeopeners om beter naar mijzelf te kijken.”

Bas van Durenkamp, Technisch medewerker

“Corrie, ik wil je bedanken voor je enorme enthousiaste manier van samenwerking en waarop je mijn profiel, de coaching en ondersteuning op een zeer professionele wijze hebt neergezet. Vooral de slagvaardigheid waarop je de zaken hebt opgepakt en constructief te werk bent gegaan.”

Jan Haakman, Zelfstandig ondernemer

“Corrie is een expert op het gebied van loopbaan- en carrière advies”

Hanneke van Praag, Human Resources Support

“Ik kan niet anders zeggen dan dat ik je een top coach vindt. Ik weet nu welke richting ik op wil gaan en heb mijn drive en passie weer gevonden.
Dankzij de loopbaantesten weet ik nu beter wat voor carrièretype ik ben en binnen welke werkomgeving ik het beste tot bloei kom”.

Sandra de Weert, Zorg coördinator

“Corrie is een enthousiaste, creatieve vrouw.  Ze werkt met duidelijke doelen en geeft ze structuur aan het proces. Het fijne van Corrie is ook, dat ze je  als mens niet vergeet, naast de “zakelijke” aspecten van ons contact.”

Cockie van der Slot, Administratief medewerker

“Dank je wel voor je loopbaanadvies, want nu weet ik zeker wat ik ga doen. Ik heb er zo lang over getwijfeld, maar nu weet ik echt dat ik het in een andere sector moet zoeken. Ik heb vandaag al de eerste sollicitatie gedaan”.

Willem Rook, Klantadviseur

“Hallo Corrie, ik heb vandaag een meedraai dag gehad in het zorgcentrum. Wat een geweldige omgeving, daar word ik erg blij van. Een carrièreswitch naar de zorg heeft voor mij dus heel goed uitgepakt. Dank je wel voor de fijne samenwerking!”.

Petra Lemmers, Zorgmedewerker

“Ik heb het carrièreprofiel serieus genomen en je advies opgevolgd. Mijn ogen zijn nu wel open gegaan, zodat ik nu weloverwogen mijn carrièreswitch kan doorzetten”.

Annemiek Bolhuis, Manager

“Dank je voor alles Corrie, want ben zo blij met mijn nieuwe baan. Nooit gedacht dat ik toch nog in de marketingwereld terecht zou kunnen komen. Echter superblij dat ik jou heb gevonden voor mijn loopbaantraject”.

Harmen Bootman, Marketing medewerker

“Corrie heeft diepgaande kennis op verschillende gebieden en is een zeer mensgericht persoon met een sterk probleemoplossend vermogen en dit uit zich in de wijze van haar communicatie en oprechte interesse. Ik heb de samenwerking in het contact met Corrie als heel prettig ervaren”

Robert Fluks, Interim manager

“Dank je wel dat je zo snel kon reageren en ik ben al heel blij met ons eerste gesprek. Wat kan jij je goed inleven in mij en ik kijk al weer uit naar de volgende coachingsessie”

Belinda Stolp, Secretaresse

“Corrie heeft een opmerkelijk goed ontwikkeld inzicht hoe je mensen en hun talenten kunt mobiliseren voor een gezamenlijk succes. Zij draagt haar uitdagingen op basis van professionaliteit en ervaring en zorgt voor de uitvoering hiervan op basis van inhoud en vertrouwen. Corrie is een bijzondere sparringpartner. Zij kan bergen verzetten en zelfs die komen in beweging”.

Tanja van den Boogert, Salesmanager

“Ik kan wel zien dat jij echt een expert bent op het gebied van personal branding. Jouw adviezen hebben mij erg geholpen en ook mijn LinkedIn profiel ziet er nu veel professioneler uit. Hartelijk dank voor de personal brand sessies”.

Marjon Witterman, Zelfstandig ondernemer

“Wat mij direct opviel is haar resultaatgerichtheid, ze weet snel te schakelen en de wijze waarop ze verbinding kan maken is prachtig. In diverse gesprekken, die ik met haar had, viel het mij op dat ze een doorzetter is, vooruit denkt, innovatief is, onderscheidend wil zijn en een groot hart heeft. Wil je ooit een goede coach of personal brand adviseur, succes verzekerd”!

Annemarie Mc Call, Officemanager

“Corrie heeft de unieke gave haar boodschap duidelijk, enthousiast en inspirerend over te brengen. Zij is echt en oprecht. Door haar ben ik nog meer gemotiveerd en geïnspireerd om te ontdekken hoe je Social Media en Personal Branding kunt combineren”.

Sandra van den Ent, Trainer en coach