Assertiviteitstraining, cursus zelfvertrouwen, weerbaarheid en persoonlijke effectiviteit

“Door jou heb ik ingezien hoe ik altijd reageerde en mijzelf op de achtergrond plaatste. Ik weet nu beter hoe ik voor mijzelf op moet komen en zal jouw tips in mijn hoofd prenten als ik weer ja dreig te zeggen tegen iets wat ik eigenlijk niet wil”

Petra Vedder, Secretarieel medewerker

“Ik ben heel blij dat ik nu beter weet waar mijn onzekerheid en faalangst vandaan komen en daar ga ik nu echt aan werken”

Greetje Dolderman, Tandartsassistente

Deze persoonlijke assertiviteitstraining had ik echt nodig om meer zelfinzicht in mijn eigen handelen te krijgen. Ik begin nu al anders te denken door het inzicht die jij mij hebt gegeven. Dank je wel Corrie”

Anneke Kapinga, Salesmanager

“Dank je wel voor deze assertiviteitstraining. Juist het persoonlijke vond ik voor mij zelf heen fijn en kon ik mij ook beter uiten. Ik heb er zo veel van geleerd en merk dat ik mij steeds meer bewust ben van mijn eigen reacties op anderen. Ik ben heel blij dat ik meer zelfvertrouwen heb gekregen en beter tegen mijn baas ben opgewassen”. Nogmaals dank Corrie!”

Roland Kamp, assistent sales

“Dit is voor mij erg leerzaam geweest. Wat een eyeopeners gaf je mij soms en het heeft mij zeker tot nadenken gezet”. Ik weet nu ook hoe ik beter op mijn werk moet reageren als iemand kritiek geeft, zonder in emotie te schieten. Dank je wel Corrie voor deze mooie ervaringen.”

Derkjan Schuitinga, financieel medewerker

“Ideaal dat ik deze training op mijn vrije dagen kan volgen en dus niet gebonden ben aan vaste tijden of cursusdagen. Dat vond ik wel een groot voordeel bij het maken van mijn keuze. Door de persoonlijke aanpak, was er ook ruimte voor het bespreken van werkproblemen, waarbij ik juist niet assertief was. Ik heb er veel van geleerd”

Marjan Zijlsma, Financieel medewerker
“Ik heb veel geleerd van de training en durf mij nu ook beter te uiten tijdens een vergadering. Ik kan nu ook beter mijn grenzen aangeven en zeg nee als ik dingen niet wil of als ik vind dat het niet mijn probleem is. Ik durf ook beter mijn mening te geven en kom beter voor mijzelf op”
Frank Hoogland, ICT ingenieur
“Ik moest echt werken aan mijn zelfvertrouwen, want door omstandigheden had ik een laag zelfbeeld gekregen. Corrie heeft mij laten inzien dat ik ook belangrijk ben en mijzelf veel beter moest laten zien. De handreikingen uit de cursus zelfvertrouwen zijn zeker erg effectief geweest. Ik ben er nog niet, maar al wel een heel stuk verder”
Elsemieke van Maren, Verpleegkundige
“Mijn leidinggevende adviseerde mij een cursus assertiviteit te volgen en dit heeft mij veel inzichten gegeven in mijn eigen denkpatronen en handelen op het werk. Daar heb ik veel aan gehad”
Johan Struik, Aankomend manager
Sollicitatietraining, Sollicitatiegesprek training en CV Training

“Dank je wel voor je inzet in de CV check en het doornemen van de competentietesten voor deze medewerkers van Veiligheidsregio Groningen. Mooi dat we deze prettige ervaring hebben. Nogmaals fijn dat je je zo actief hebt ingezet!”

Martijn de Jong, Strategisch adviseur personeels- en organisatieontwikkeling Veiligheidsregio Groningen

“Ik ben op sollicitatiegesprek geweest en ben aangenomen! Daar heeft deze sollicitatietraining zeker aan bijgedragen. Ik wist nu alle vragen goed te beantwoorden en was veel minder zenuwachtig. Ik ben heel blij dat ik na één sollicitatiegesprek gelijk een baan heb. Moet er nog even van bijkomen. Heel erg bedankt voor al je tips en adviezen.”

Martin Mollema, Financieel medewerker

“Ik ben uitermate tevreden over de manier hoe jij een sollicitatiestrategie met mij hebt opgezet, de adviezen die je mij gaf en wat ben jij scherp! Je ziet dingen die ik zelf echt niet in de gaten had en wat heb je mij hiermee geholpen. Ik ben je echt heel dankbaar”.

Carla Boersma, Werkzoekende

“Deze sollicitatietraining heeft mij echt laten inzien hoe het dus veel beter kan. Wat een verschil en wat heeft mij dit de ogen geopend. Ik heb nu eindelijk een professioneel CV en weet hoe ik nu een onderscheidende sollicitatiebrief moet schrijven. Ik weet zeker dat ik binnenkort een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek krijg”.

Dolf Witterman, Werkzoekende

“Hey Corrie, ik zou je nog even een bericht sturen als ik aangenomen zou worden. Ja, het is gelukt! Het sollicitatiegesprek ging heel goed en na het tweede gesprek ben ik het toch geworden. Wauw, ik ben je heel dankbaar dat je zo snel tijd kon vinden voor de sollicitatiegesprek training. Dit heeft mij echt geholpen om dit gesprek goed door te komen”.

Mieke Vogels, office manager

“Hartelijk dank voor de sollicitatietraining, ik heb er echt heel veel van geleerd. Hier heb ik tenminste echt wat aan en kan nu veel beter solliciteren. Jouw enthousiasme was ook heel aanstekelijk. Ik heb een leerzame en boeiende middag gehad met jou”

Lenie de Graaf, Callcenter medewerker

“Corrie brengt de leerstof met veel passie over, ondersteund door heldere praktijkvoorbeelden. Door haar enorme focus kan ze snel inspelen op de behoefte van de deelnemers en krijg je de tools in handen om je eigen sollicitatieplan te maken.”

Anita Hendriksen, Verkoopmedewerker

“Ze betrok de aanwezigen er enorm bij, zeer enthousiast, energiek en persoonlijk. Veel goede tips ontvangen waar ik zeker iets mee ga doen”

Martin Gubbels, Boekhouder

“Corrie is een zeer ervaren trainer en coach. Zij onderscheidt zich als iemand met veel kennis van zaken. Daarnaast is zij zeer doortastend, meelevend en voorziet zij je graag van tips en adviezen”.

Ina Baas, Frontdesk verkoopmedewerker

“Goed nieuws: beide sollicitatiegesprekken gingen goed en ik ben aangenomen! Sommige tips en antwoorden hebben mij echt geholpen. Nogmaals bedankt”.

Amber Blokzijl, event manager

“Het sollicitatiegesprek ging heel goed. Zonder deze training, had ik mijzelf niet zo kunnen presenteren. Ik heb jouw tips opgevolgd en zelf ook een aantal vragen kunnen stellen. Ik was nu ook niet zo zenuwachtig als voorheen”.

Christien Fokkema, verkoopmanager
Loopbaancoaching

“Ik ben zeer tevreden over jouw stijl van werken, de adviezen die je geeft en de oprechte interesse die je toont. Je graaft door tot de kern van de zaak en dat geeft mij weer eyeopeners om beter naar mijzelf te kijken.”

Bas van Durenkamp, Technisch medewerker

“Corrie, ik wil je bedanken voor je enorme enthousiaste manier van samenwerking en waarop je mijn profiel, de coaching en ondersteuning op een zeer professionele wijze hebt neergezet. Vooral de slagvaardigheid waarop je de zaken hebt opgepakt en constructief te werk bent gegaan.”

Jan Haakman, Zelfstandig ondernemer

“Corrie is een expert op het gebied van loopbaan- en carrière advies”

Hanneke van Praag, Human Resources Support

“Ik kan niet anders zeggen dan dat ik je een top coach vindt. Ik weet nu welke richting ik op wil gaan en heb mijn drive en passie weer gevonden.
Dankzij de loopbaantesten weet ik nu beter wat voor carrièretype ik ben en binnen welke werkomgeving ik het beste tot bloei kom”.

Sandra de Weert, Zorg coördinator

“Corrie is een enthousiaste, creatieve vrouw.  Ze werkt met duidelijke doelen en geeft ze structuur aan het proces. Het fijne van Corrie is ook, dat ze je  als mens niet vergeet, naast de “zakelijke” aspecten van ons contact.”

Cockie van der Slot, Administratief medewerker
Personal coaching

“Corrie heeft diepgaande kennis op verschillende gebieden en is een zeer mensgericht persoon met een sterk probleemoplossend vermogen en dit uit zich in de wijze van haar communicatie en oprechte interesse. Ik heb de samenwerking in het contact met Corrie als heel prettig ervaren”

Robert Fluks, Interim manager

“Dank je wel dat je zo snel kon reageren en ik ben al heel blij met ons eerste gesprek. Wat kan jij je goed inleven in mij en ik kijk al weer uit naar de volgende coachingsessie”

Belinda Stolp, Secretaresse

“Corrie heeft een opmerkelijk goed ontwikkeld inzicht hoe je mensen en hun talenten kunt mobiliseren voor een gezamenlijk succes. Zij draagt haar uitdagingen op basis van professionaliteit en ervaring en zorgt voor de uitvoering hiervan op basis van inhoud en vertrouwen. Corrie is een bijzondere sparringpartner. Zij kan bergen verzetten en zelfs die komen in beweging”.

Tanja van den Boogert, Salesmanager
Personal Branding

“Ik kan wel zien dat jij echt een expert bent op het gebied van personal branding. Jouw adviezen hebben mij erg geholpen en ook mijn LinkedIn profiel ziet er nu veel professioneler uit. Hartelijk dank voor de personal brand sessies”.

Marjon Witterman, Zelfstandig ondernemer

“Wat mij direct opviel is haar resultaatgerichtheid, ze weet snel te schakelen en de wijze waarop ze verbinding kan maken is prachtig. In diverse gesprekken, die ik met haar had, viel het mij op dat ze een doorzetter is, vooruit denkt, innovatief is, onderscheidend wil zijn en een groot hart heeft. Wil je ooit een goede coach of personal brand adviseur, succes verzekerd”!

Annemarie Mc Call, Officemanager

“Corrie heeft de unieke gave haar boodschap duidelijk, enthousiast en inspirerend over te brengen. Zij is echt en oprecht. Door haar ben ik nog meer gemotiveerd en geïnspireerd om te ontdekken hoe je Social Media en Personal Branding kunt combineren”.

Sandra van den Ent, Trainer en coach
Professioneel CV maken

“Ik ben er zeer content mee. Bedankt hoor, dat was mij zelf niet gelukt”.

Mieke Geerts, Administratief medewerker

“Jij kunt echt een heel goed CV maken en mijn persoonlijk profiel klopt precies. Je hebt gelijk dat dit belangrijk is als je je onderscheidend wilt opstellen. Ik had dit zelf nooit zo gekund. Mijn vriendin wil ook zo’n CV, dus die gaat dit ook bij jou neerleggen. Echt super bedankt”.

Saskia Herema, Projectmanager

“Wat een geweldig CV en zoals je het zelf ook zegt echt een Personal Brand CV. Zo had ik het nog nooit bekeken, maar dit gaat echt verschil maken. Ik heb nu veel meer zin om te solliciteren met zo’n mooi CV. Ik ben er echt heel blij mee!”.

Claudia Boshart, Secretaresse

“Super, wat een mooie CV, de juiste professionele vertaling van mijn verhaal, echt jouw professionaliteit. Ik heb jouw naam ook al laten vallen bij andere collega’s. Jij hebt weer een tevreden klant en dat verhaal gaat wel weer door”.

Anne Luikinga, Leidinggevende Woningcorporatie

“Voor mij is het helder dat een goed onderbouwd CV een wezenlijk verschil maakt tussen een uitnodiging of een afwijzing. Het is ook mijn presentatie in het persoonlijk profiel die een goede eerste indruk geeft en het staat er zeer overtuigend op”.

Alex de Vries, Accountmanager

“Wauw wat een supergoed CV heb je voor mij gemaakt. Ik ben hier echt heel blij mee en had dit zelf nooit gekund. Ik heb dit nieuwe CV gelijk gebruikt voor 3 sollicitaties. Ik ben zo benieuwd. De sollicitatiebrief heb ik op de twee andere vacatures aangepast, maar ik zal nu zeker een goede eerste indruk maken”

Barbara Vos, Personeelsmedewerker
Sollicitatiebrief maken

“Bedankt voor de goede sollicitatiebrief en CV. Ik heb er veel complimenten over gekregen. Het mooie is dat ik nu een nieuwe baan heb, 5km vanaf mijn woonplaats, 16 uur per week, hoe goed is dat? Ik kon zelfs nog kiezen want ook bij Zorgstroom, een organisatie hier in de regio, was ik aangenomen. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om je om hulp te vragen!”.

Anika Cijvat, Zorgmedewerker

“Ik had nooit gedacht dat een sollicitatiebrief er ook zo uit kon zien. Heel anders dan dat ik het zelf doe, maar stukken beter. Dit is echt wat je noemt professioneel en onderscheidend”.

Carolien Hagebeek, HR manager

“Wat een goede sollicitatiebrief heb je voor mij geschreven. Je hebt je heel goed in mij en in de vacature verplaatst. Het is wel wie ik ben, maar had dit zelf nooit zo onder woorden kunnen brengen. Ik ga gelijk mijn sollicitatie versturen. Heel erg bedankt!”.

Victor Bouwhuis, Salesmanager

“Wat een goede sollicitatiebrief heb je voor mij geschreven. Je hebt je heel goed in mij en in de vacature verplaatst. Het is wel wie ik ben, maar had dit zelf nooit zo onder woorden kunnen brengen. Ik ga gelijk mijn sollicitatie versturen. Heel erg bedankt!”.

Victor Bouwhuis, Salesmanager