Burn-out behandeling

Burn-out behandeling
Ben je op zoek naar een effectieve en duurzame burn-out behandeling in Groningen, Drachten, Assen of online in Teams? Binnen ons trainingsbureau hebben wij meerdere programma’s voor mensen met burn-out klachten.

Onze Burn-out behandeling is voor iedereen die graag persoonlijk en efficiënt wil herstellen van een burn-out. Het betreft altijd een maatwerk burn-out behandeling die wordt afgestemd op jouw behoefte, klachtenbeeld en ontwikkelingspunten.

Burn-out behandeling

Helaas zien wij een toename van burn-out klachten bij medewerkers. Enerzijds door toegenomen werkdruk en personeelstekort en anderzijds door de prestatiedrang en werkstijl van mensen. Het is dan ook niet zo gek dat burn-out klachten steeds vaker voorkomen. Een goede burn-out behandeling is dan ook belangrijk om hier goede begeleiding bij te krijgen. Met alleen uitrusten kom je er namelijk niet. Dit in tegenstelling wat veel mensen denken. Het is juist heel belangrijk om voor jezelf goed in kaart te krijgen welke aspecten bij jou meespelen dat je burn-out klachten hebt gekregen.

Oorzaken van je burn-out

Ben je recent uitgevallen op je werk of door andere oorzaken? Afhankelijk van je behoefte, moet je voor jezelf kijken welke burn-out behandeling het beste bij je past. Goed herstellen van een burn-out heeft tijd nodig. Dit is ook weer afhankelijk hoe je in een burn-out bent beland. Zat dit er al langere tijd aan te komen, maar heb je alle burn-out symptomen genegeerd? Ben je al geruime tijd over je grenzen gegaan en vind je het ook heel moeilijk om je grenzen goed te bewaken? Het is heel belangrijk om alle facetten die met je burn-out te maken goed in kaart te brengen. Vandaar uit kan de beste burn-out behandeling worden opgezet. Wat zijn de oorzaken van je burn-out?

Duurzame burn-out behandeling naar jouw behoefte

Bij een burn-out is het van belang dat je hiervan duurzaam kan herstellen. Dus ook zeker in het kader van burn-out preventie in te toekomst. Heb je namelijk al eerder burn-out klachten gehad, maar ben je daarna weer gewoon aan het werk gegaan, bestaat de kans dat je weer op de oude voet doorgaat. Als je niet goed weet wat je moet veranderen om burn-out klachten in te toekomst te voorkomen, blijf je hier wel gevoeliger voor. Kies dus voor een burn-out behandeling die wordt afgestemd op jouw behoeften en in het kader van burn-out preventie voor de toekomst.

Twinpower biedt verschillende burn-out behandelingen aan:

 • Burn-out training
  Dit is een burn-out behandeling waarbij wij de pijnpunten, probleemgebieden en oorzaken in kaart brengen. Hier zetten wij verschillende trainingsmodules voor in, zodat je inzicht krijgt in je eigen ontwikkelingspunten en manier van werken, doen en laten. Wat zijn jouw grootste valkuilen en wat zijn specifieke (karakter) eigenschappen, kenmerken en omgevingsfactoren die negatief kunnen doorspelen in jouw leven? Dit is een maatwerk training afgestemd op herstel van innerlijke kracht, zelfvertrouwen, zelfinzicht en het aanbrengen van verbeterpunten om uit de gevarenzone van burn-out te blijven.

 • Burn-out programma
  Dit is een burn-out behandeling voor mensen die in eerste instantie een herstelprogramma volgen, waarin diverse facetten worden meegenomen. Dit met betrekking tot je stressbronnen, energiepeil opbouwen, voeding, beweging, slaapritme etc. Daarnaast gaan we kijken welke factoren van invloed zijn geweest op je burn-out en de manier hoe jij met dingen omgaat. Daar gaan we met behulp van diverse modules de focus op leggen, zodat jij hierin verder kan ontwikkelen en weer grip krijgt op jezelf, je werk en andere belangrijke dingen je leven.

 • Re-integratietraject bij burn-out
  Ben je al (langdurig) uitgevallen op je werk met burn-out klachten of recent? Met een maatwerk re-integratietraject bij burn-out, zetten wij een tweeledig traject in. Enerzijds in het kader van burn-out behandeling en anderzijds om je goed te begeleiden bij je re-integratie in het eerste of tweede spoor. Twee vliegen in één klap dus. Dergelijke re-integratietrajecten worden vaak bekostigd door de werkgever. Wil je graag bij ons dit traject volgen? Overleg dan met je werkgever en vraag ons om de mogelijkheden.

Welke burn-out behandeling past bij mij?

Om te kijken welke burn-out behandeling het beste bij jou past, doen wij altijd eerst een telefonisch intakegesprek. Hier lopen wij samen door wat er allemaal aan vooraf is gegaan waardoor je in een burn-out terecht bent gekomen. Tevens nemen wij een aantal vragen met je door, zodat wij een goed beeld krijgen van jou als persoon en alle factoren die mede tot een burn-out hebben geleid. Op basis hiervan mailen wij je dan een maatwerk voorstel. Na goedkeuring kun je vaak al binnen 3 tot 4 weken beginnen. Wij zetten altijd de burn-out behandeling in die jij nodig hebt voor je verder herstel en toekomstige ontwikkelingspunten.

Voordelen van onze burn-out behandeling

 • Op 3 handige locaties in Groningen, Drachten en Assen
 • Ook online in Teams te volgen
 • Vaak al binnen 3 tot 4 weken kunnen beginnen
 • Duurzaam gericht op herstel en burn-out preventie voor de toekomst
 • Volledig afgestemd op jouw behoefte en benodigdheden
 • Combinatie van begeleiding, therapie, training en eventueel re-integratie

Hoe kan ik mij aanmelden?   

Wil je graag een burn-out behandeling aanvragen? Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Vul hieronder je gegevens in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je aanvraag door te nemen.

  “Duurzame burn-out behandeling en breed van opzet”