Incompany assertiviteitstraining

werken aan je zelfvertrouwen

Incompany assertiviteitstraining

Trainingsbureau Twinpower biedt ook incompany assertiviteitstraining aan voor kleine groepen. Je kunt je team aanmelden voor een training op een locatie naar keuze. In een dagdeel van 3 of 4 uur behandelen we precies de onderwerpen die voor jouw team van belang zijn.

Assertiviteitstraining voor groepen

Deze incompany assertiviteitstraining is bedoeld voor groepen tot circa 25-30 personen, maar het kan ook voor een kleinere groep zijn. Hierbij is er veel ruimte  voor interactie. Vragen stellen en ingaan op specifieke probleemgebieden op het gebied van assertiviteit, persoonlijke effectiviteit, communicatie en zelfverzekerdheid. De training richt zich op de gevraagde leerdoelen en wordt zo goed mogelijk afgestemd op de problematiek en vraagstukken die bij de medewerkers spelen.

Onderwerpen assertiviteitstraining

Wat ga je leren in deze incompany assertiviteitstraining

  • Wat betekent nu precies assertief zijn

  • Je grenzen leren kennen en bewaken

  • Leren nee zeggen en standhouden in moeilijke situaties
  • Effectief communiceren, feedback geven en ontvangen
  • Je persoonlijke rechten, normen en eigen waarden bepalen
  • Beter voor jezelf en je mening opkomen
  • Conflicthantering in gesprekken en met cliënten

Doelgroep

Deze incompany assertiviteitstraining is voor kleine tot middelgrote groepen van bijvoorbeeld zorgmedewerkers, binnen dienstverlenende beroepen en mensen die veel met cliënten werken. Verder voor medewerkers die steviger in hun schoenen willen staan. Meer zelfverzekerd worden, overtuigender communiceren,  grenzen beter bewaken en beter leren nee zeggen. Ook is deze incompany training heel effectief in het teken van burn-out preventie.

Inhoud

Met deze incompany training assertiviteit krijg je meer inzicht in je eigen denk- en gedragspatronen. De training richt zich duidelijk op de praktijk. Dit doen wij aan de hand van concrete leerdoelen en ontwikkelingspunten bij de medewerkers. De training bestaat deels uit theorie over belangrijke assertiviteitsvraagstukken en deels uit praktijkopdrachten die tijdens de training worden gemaakt en besproken. Door de feedback van de trainer en de andere deelnemers, worden veel inzichten, nieuwe kennis, bruikbare tips en praktijkvoorbeelden gedeeld.

Wat levert de incompany assertiviteitstraining je op?

Na het volgen van de incompany assertiviteitstraining ben je veel assertiever op je werkplek. Daarnaast weet je beter je grenzen aan te geven, weet nee te zeggen tegen dingen die je niet wilt en durf je beter je mening te geven en voor je jezelf op te komen. Ook weet je beter om te gaan met feedback en kritiek en komt op voor je rechten. Je begrijpt nu veel beter hoe belangrijk het is om je draaglast en draagkracht continu in balans te houden. De deelnemers hebben na het volgen van de training goede handvatten om op een respectvolle en effectieve manier te communiceren naar klanten, collega’s en anderen in hun (werk)omgeving. Daarom levert deze praktijkgerichte aanpak direct resultaat op.

Lees ook de goede referenties die wij terug krijgen van onze deelnemers.

Andere interessante trainingen die je ook incompany kunt aanvragen:

De kosten

De kosten voor een incompany assertiviteitstraining zijn vanaf € 869,– excl. btw.

De groepsgrootte kan variëren van 6 tot 30 personen.

Aanmelden?

Wil je je graag een offerte aanvragen voor een incompany training? Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de aanvraag te bespreken. Op basis hiervan sturen wij een maatwerk voorstel.

    “Specifiek afgestemd op de gevraagde leerdoelen en ontwikkelingspunten”