Burn-out coach Groningen

BEKIJK OOK DEZE DIENSTEN OF TRAININGEN

Burn-out behandeling
Personal Life coach
Schematherapie
Assertiviteitstraining
Burn-out coach

Burn-out coach Groningen

Als burn-out coach begeleiden wij mensen met een burn-out. Op zeer effectieve wijze zetten wij bij burn-out klachten hiervoor speciale burn-out behandeling, coaching en training in.

Burn-out coaching in Groningen is voor iedereen die snel, individueel en efficiënt wil herstellen van een burn-out. De burn-out coach kan je spreken op onze locaties in Groningen, Winschoten, Assen en Drachten.

Burn-out coach Groningen

Ben je op zoek naar een goede burn-out coach die je efficiënt kan helpen bij je burn-out klachten? Dan kan ons Coaching & Trainingsbureau je hierin de beste burn-out coaching bieden. Juist door onze brede dienstverlening en diverse coaching- en trainingsinstrumenten, kunnen wij je burn-out behandeling exact op maat maken. Dit doen wij om de oorzaak van je burn-out, je ontwikkelingspunten, valkuilen en SMART leerdoelen goed op elkaar af te stemmen. Je raakt tenslotte niet zo maar in een burn-out en hier gaat vaak een lange periode aan problemen en klachten vooraf. Wij leggen hierbij heel gericht de focus op het achterhalen van je burn-out én leren je alles wat je nodig hebt om dit in de toekomst te voorkomen.

Oorzaak burn-out

Je burn-out herstel moet natuurlijk zo goed en zo efficiënt mogelijk verlopen en het liefst ook binnen een zo kort mogelijke tijd. Zeker als je baas je graag weer terug wil zien. Samen gaan we goed inventariseren waarom je in een burn-out bent beland. Dit zegt namelijk veel over jezelf, je denken, doen en handelen.

Veel mensen die een burn-out krijgen, zijn al langere tijd over hun grenzen gegaan. Soms door een steeds hogere werkdruk wat veel extra stress met zich meebrengt. Vaak ook in combinatie met problemen in de relatie of door familieomstandigheden. Als je het ook lastig vindt om nee te zeggen en al lange tijd op je tenen loopt om je werk en gezin op de rit te houden, dan raakt je systeem op ten duur overbelast.

Bekendste oorzaken burn-out

Een burn-out ligt vaak gerelateerd aan verschillende (onderhuidse) oorzaken. In die combinatie kan dit na langdurige en hoge mate van stress lijden tot een burn-out. Dit zijn de meest bekende oorzaken:

 • Overmatige stress voor langer tijd

 • Geen grenzen kennen en hier steeds overheen gaan (lat te hoog leggen)

 • Te dienstverlenend en servicegericht ingesteld (pleasegedrag)

 • Problemen in de relatiesfeer, zware scheiding, traumatische gebeurtenissen

 • Toenemende of te hoge werkdruk en werkbelasting op het werk

 • Combinatie van een te hoge spanningsboog op meerdere vlakken

 • Onopgemerkte stoornis zoals autisme, PDD NOS of ADHD

Met de burn-out coach werken aan je burn-out herstel

Natuurlijk wil je zo snel en effectief mogelijk aan je burn-out herstel werken. Afhankelijk van je klachtenbeeld, ontwikkelingspunten en valkuilen, zal de burn-out coach in Groningen je zo goed mogelijk willen helpen. Hierbij maken wij gebruik van positieve psychologie. Het is heel belangrijk dat je een goed inzicht krijgt in je zwakke punten, valkuilen, eventuele psychische problemen en innerlijke strubbelingen. Je burn-out herstel bij ons betekent ook dat je heel bewust leert inzien wat jij in de afgelopen periode of jaren niet goed hebt gedaan. Soms ben je je namelijk helemaal niet bewust van dit gedrag. Als je deze ontwikkelingspunten niet inziet of hier niet aan werkt, dan kan het heel goed gebeuren dat je op termijn wéér in een burn-out of zelfs in een depressie beland en dat willen we zien te voorkomen.

Hoe ziet burn-out coaching er uit?

Om je burn-out herstel zo goed mogelijk te begeleiden, kunnen wij de burn-out coaching  op de volgende 5 doelen inzetten. Dit is volledig afhankelijk van jouw problemen, burn-out klachten, ontwikkelingspunten en behoeften:

 • Het analyseren en evalueren van de oorzaken van je burn-out
  Dit ligt vaak gecompliceerder dan je denkt. Daarom willen wij alles grondig met je doornemen, om de juiste antwoorden te krijgen.

 • Coaching en training op je ontwikkelingspunten en valkuilen
  Wij gaan werken aan je persoonlijkheidsprofiel, assertiviteit, grenzen stellen en deze leren te bewaken, zodat je niet weer in dezelfde valkuilen stapt.

 • Relatieproblemen, privé omstandigheden of psychische problemen
  Onderzoeken in hoeverre problemen in de relatie, privé of familiesfeer mede hebben geleid tot een burn-out en wat je hieraan zelf kunt en zou moeten veranderen.

 • Leefpatroon, voeding en gezondheid
  Goede voeding, genoeg rust, ontspanning en beweging leiden mede tot een evenwichtig burn-out herstel. Dit nemen wij ook mee in ons programma.

 • Loopbaanoriëntatie en eventueel re-integratie naar ander werk
  Onderzoek naar je werkomstandigheden, werkbevrediging, re-integratie-mogelijkheden, loopbaanontwikkeling of andere richting kiezen.

Afhankelijk van je behoeften, wensen en de ernst van je burn-out klachten, gaan we in overleg met jou bepalen welke onderdelen en leerdoelen jij nodig hebt voor een volledig burn-out herstel. Hier gaan we dan de focus opleggen. Op deze manier is onze burn-out coaching het meest effectief.

Burn-out coach Groningen: je voordelen bij Twinpower

 • Breed van opzet en exact afgestemd op je hulpvraag

 • Zowel op het persoonlijk vlak als werk gerelateerd

 • Géén wachtlijsten, direct een afspraak maken

 • Mede focus op het preventief voorkomen van terugval

 • Zowel in Groningen, Winschoten, Drachten als Assen

 • De beste combinatie van coaching en training tegelijk

Burn-out coaching aanvragen?  

Heb je nog vragen, wil je meer informatie of wil je een intakegesprek met de burn-out coach? Bel ons, leg je vraag aan ons voor of vul online je gegevens in. Na ontvangst van je verzoek zullen wij vaak binnen een werkdag contact met je opnemen.

  “Burn-out coach Groningen voor burn-out herstel en preventie”