Over Trainingsbureau Twinpower

Als re-integratie-, coaching- en trainingsbureau in Groningen, Assen en Drachten, richten wij ons op persoonlijke begeleiding, coaching en training op het gebied van re-integratie, assertiviteit, persoonlijke ontwikkeling en burn-out training. Wij werken vanuit 3 locaties in Groningen, Assen en Drachten. Daarnaast kunnen veel van onze diensten en alle trainingen ook online via Teams afgenomen worden. Wij werken zowel voor particulieren, werknemers als voor werkgevers.

Waarom Twinpower?

Twinpower is een vooruitstrevend bureau dat zich sterk maakt voor het ontwikkelen, coachen en trainen van mensen. Met onze professionaliteit en jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en de arbeidsmarkt, zijn wij een waardevolle partner voor particulieren en bedrijven. Met meerdere studies psychologie, burn-out preventie, re-integratie, coaching, assertiviteit en spirituele ontwikkeling, hebben wij een schat aan kennis en ervaring om een waardevolle betekenis te geven aan diverse vraagstukken. Bij ons staat de mens, zijn persoonlijkheid en innerlijke groei voorop. Wij verdiepen ons graag in de persoon, zodat wij hiermee vertrouwen uitstralen en onze persoonlijke missie kunnen waarborgen.

Onze visie en missie

Wij zien het als onze missie om het beste uit de mens te halen. Hetzij in een re-integratietraject, iemand zijn loopbaan of op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wij gaan graag door tot de kern van een vraag of probleem en zoeken hierbij naar de beste oplossing. Zeer persoonlijk, soms confronterend, maar ook verhelderend en zeer betrokken. Wij hebben een sterke visie op het gericht en efficiënt verbeteren van jezelf. We laten niets ongemoeid om je te leren veranderen waar dat nodig en wenselijk is. Bewustwording van al je mogelijkheden in de breedste zin van het woord. Wij geven vaak meer dan je vraagt en sturen continu bij, afhankelijk van waar je staat en wat je uiteindelijke doelen zijn.

Ons onderscheidend vermogen

  • Jouw vraag is onze ‘aan’ knop

  • Een hoge dosis begrip en inlevingsvermogen

  • Diepzinnige mensenkennis

  • Wij geven graag meer dan je vraagt

  • Humor en leren gaan bij ons goed samen

  • Hoge verbetermentaliteit in al onze activiteiten

  • Focus op positieve intelligentie en ontwikkeling

Corrie Heslinga

Corrie Heslinga

Ons motto: “wees je zelf, maar dan wel met de beste versie”