Over Trainingsbureau Twinpower

Als coaching- en trainingsbureau in Groningen en omgeving, richten mijn partner en ik ons op persoonlijke begeleiding, coaching en training op het gebied van loopbaanontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Wij werken zowel voor particulieren, werknemers als voor werkgevers.

Waarom Twinpower?

Twinpower is de drijvende kracht tussen twee tweelingzielen. Mijn levenspartner en ik hebben onze kennis en krachten bij elkaar gebracht, om anderen verder te helpen in hun ontwikkeling. Met onze professionaliteit, jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, de arbeidsmarkt en onze spirituele ontwikkeling, hebben wij een goede toolbox om een waardevolle betekenis te geven aan diverse loopbaanvraagstukken. Bij ons staat de mens en zijn persoonlijkheid voorop en wij verdiepen ons graag in jou, zodat jij de beste versie van jezelf kunt worden…

Onze visie en missie

Wij zien het als onze missie om alle denkbare loopbaaninstrumenten in te zetten om jou te begeleiden in je (loopbaan)ontwikkeling en volgende carrièrestappen. Wij streven onze doelstelling na om je eigen personal brand te laten floreren, zodat de markt weet wat je waard bent. Wij geven vaak meer dan je vraagt, omdat wij dat nu eenmaal leuk vinden. Met de nodige humor, oprechtheid en relativeringsvermogen zetten wij altijd ons beste beentje voor en voor minder doen we het niet….

Ons onderscheidend vermogen

  • Jouw vraag is onze ‘aan’ knop

  • Een hoge dosis begrip en inlevingsvermogen

  • Diepzinnige mensenkennis

  • Wij geven graag meer dan je vraagt

  • Humor en leren gaan bij ons goed samen

  • Hoge verbetermentaliteit in al onze activiteiten

Corrie Heslinga

Corrie Heslinga

Rieks Heslinga

Rieks Heslinga

Ons motto: “wees je zelf, maar dan wel met de beste versie”