Over Trainingsbureau Twinpower

Als re-integratie-, coaching- en trainingsbureau in Groningen en omgeving, richten wij ons op persoonlijke begeleiding, coaching en training op het gebied van loopbaanontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, burn-out behandeling en re-integratie.  Wij werken vanuit 4 locaties in Groningen, Assen, Drachten en Winschoten. Wij werken zowel voor particulieren, werknemers als voor werkgevers.

Waarom Twinpower?

Twinpower is een vooruitstrevend bureau dat zich sterk maakt voor het ontwikkelen, coachen en trainen van mensen. Met onze professionaliteit en jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en de arbeidsmarkt, zijn wij een waardevolle partner voor particulieren en bedrijven. Met meerdere studies psychologie, burn-out preventie, re-integratie coaching, assertiviteit en spirituele ontwikkeling, hebben wij een schat aan kennis en ervaring om een waardevolle betekenis te geven aan diverse vraagstukken. Bij ons staat de mens, zijn persoonlijkheid en innerlijke groei voorop. Wij verdiepen ons graag in de persoon, zodat wij hiermee vertrouwen uitstralen en onze persoonlijke missie kunnen waarborgen.

Onze visie en missie

Wij zien het als onze missie om het beste uit de mens te halen. Hetzij in een re-integratietraject, of in iemand zijn loopbaan of persoonlijke ontwikkeling. Wij gaan graag door tot de kern van een vraag of probleem en zoeken hierbij naar de beste oplossing. Zeer persoonlijk, soms confronterend, maar ook verhelderend, zeer betrokken en altijd gericht op het verbeteren van jezelf, je kansen tot verandering en het leren kennen van al je mogelijkheden. Wij geven vaak meer dan je vraagt, maar daarom gaan we ook graag tot het uiterste…

Ons onderscheidend vermogen

  • Jouw vraag is onze ‘aan’ knop

  • Een hoge dosis begrip en inlevingsvermogen

  • Diepzinnige mensenkennis

  • Wij geven graag meer dan je vraagt

  • Humor en leren gaan bij ons goed samen

  • Hoge verbetermentaliteit in al onze activiteiten

Corrie Heslinga

Corrie Heslinga

Rieks Heslinga

Rieks Heslinga

Ons motto: “wees je zelf, maar dan wel met de beste versie”