Online loopbaancoaching en advies

Online loopbaancoaching en advies
Online loopbaancoaching en loopbaanadvies

Bij Twinpower kun je ook gebruik maken van online loopbaancoaching en loopbaanadvies via Teams of Zoom. Op deze manier maakt je woonplaats niet uit en kun je altijd gebruik maken van onze diensten. Online loopbaancoaching is nu mede door het vele (verplicht) thuis werken ook makkelijker voor jou te volgen. Gewoon vanachter je eigen scherm achter je laptop of computer.

Is online loopbaancoaching iets voor jou?

Heb jij een drukke agenda, weinig tijd of mogelijkheden voor afspraken buiten de deur? Woon je verder weg of vind je het prettiger en nu vooral veiliger om online loopbaancoaching te krijgen? Je hebt direct het voordeel dat je gewoon thuis kunt blijven en we op een voor jou gewenste dag en tijdstip een ‘gesprek’ kunnen inplannen. Dit is gelijk een groot voordeel van online loopbaancoaching en online loopbaanadvies. Je kunt dan zelf bepalen hoe, wat en wanneer. Wij bieden je de mogelijkheid om vanuit je eigen huis, kantoor of welke locatie dan ook online coaching te krijgen. Door gebruik te maken van Teams, Zoom en emailcontact, is een online loopbaancoach of loopbaanadviseur wellicht net wat je nu nodig hebt.

Online loopbaancoach: waarmee kunnen wij je helpen?

Afhankelijk van je vraag, probleem of doelstelling kunnen wij online loopbaancoaching inzetten bij:

Online loopbaancoaching kan je ook aanvragen bij je persoonlijke ontwikkeling, op zowel professioneel gebied als bij problemen op het werk. Gezien het feit dat we zo veel mogelijk thuis moeten blijven en thuis werken, biedt online loopbaancoaching via Teams of Zoom je de beste mogelijkheden vanachter je eigen laptop of computer. Zeker als je graag met een ervaren sparringpartner wil praten over je loopbaanvragen, problemen, keuzes en de stress die het je oplevert als je niet weet wat je nu moet doen.

De voordelen van een online loopbaancoaching

  • Altijd bereikbaar en geen reistijd of reiskosten

  • Op flexibele dagen en tijden in te zetten

  • Verschillende mogelijkheden en diensten kunnen met elkaar gecombineerd worden naar je eigen wens en behoefte

  • Het bewezen dat online coaching net zo effectief is als face to face coaching

  • Geschikt voor meerdere thema’s op het persoonlijk en professioneel vlak

  • Kan voor één eenmalig loopbaanadvies of voor zo veel als wenselijk

Hoe verloopt online coaching?

Nadat je aanvraag bij ons is binnengekomen, nemen wij via telefonisch of via Teams contact met je op om je hulpvraag en behoefte kort te bespreken.  Vervolgens stellen wij een voorstel plan van aanpak naar je op via email. Als je daarmee akkoord gaat plannen we de eerste online loopbaancoaching sessie in. Tussen de sessies door hebben wij contact via email voor het ontvangen van antwoorden op je vragen, eventuele in te zetten loopbaantesten en huiswerkopdrachten.

Wat zijn de kosten?

Wij berekenen online coaching tarieven per uur. Het is ook mogelijk om in een kort loopbaantraject een aantal coachingsessies met ons af te stemmen. In een voorstel zetten wij de loopbaaninstrumenten uiteen die we telefonisch hebben doorgenomen. De kosten hiervan hangen dus af van de loopbaaninstrumenten die je nodig hebt.

Vraag ons naar de mogelijkheden en tarieven voor online loopbaanadvies of een kort loopbaantraject.

Wil je online loopbaancoaching aanvragen?

Heb je nog vragen, wil je meer informatie of wil je online loopbaanadvies of loopbaancoaching aanvragen? Bel ons op 050- 2043569 of vul je gegevens in op ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

    “Snel en makkelijk online loopbaanadvies en coaching vanuit je eigen huis”