Loopbaancoach Groningen

Loopbaancoaching
Loopbaancoach met veel ervaring nodig? 

Zoek je een loopbaancoach in Groningen of wijde omgeving? Twinpower geeft loopbaancoaching in en rondom Groningen, Winschoten, Veendam, Hoogezand, Appingedam, Stadskanaal, Delfzijl en omstreken. Wij richten ons op maatwerk loopbaanbegeleiding in een kort en effectief loopbaantraject. Afgestemd op jouw behoefte.

Loopbaancoach bij je loopbaanontwikkeling

In je loopbaanontwikkeling of carrière kun je op een bepaald moment behoefte aan een loopbaancoach hebben. Misschien weet je niet meer wat je wilt, loop je vast in je werk, neemt de werkdruk te veel toe of ben je juist werkzoekend. Wat je vraag of probleem ook is, wij nemen graag de tijd om als loopbaancoach in Groningen en omgeving hierover met je in gesprek te gaan.  Op een zeer begripvolle en persoonlijke manier, coachen wij je bij al je loopbaanvraagstukken. Wij kijken wat je nodig hebt om een (andere) baan te krijgen, de juiste keuze in je werk te maken of een verandering aan te gaan.

Als je herintreder bent of wilt re-integreren na een burn out zit je bij Twinpower goed. Wij hebben hier de nodige kennis en ervaring mee.

Zoek je specifiek HSP loopbaanbegeleiding dan kunnen wij uit eigen ervaring je hier ook goed in bijstaan. Wij nemen graag alle tijd om naar je te luisteren en kunnen ons goed inleven en begrijpen waar je (steeds) tegenaan loopt.

Carrièreswitch maken? 

Wil je een carrièreswitch maken, maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen? Wil je graag een andere baan, maar twijfel je hoe je dit moet aanpakken, zonder gerichte opleiding en/of werkervaring? Heb je wellicht eerst nog een opleiding of training nodig? Denk je van: “Hoe moet dat nou als ik geen werkervaring heb in mijn nieuwe wensrichting?” Allemaal vragen die bij een carrièreswitch op je afkomen. Juist bij een carrièreswitch maken is het zinvol om een loopbaancoach in te schakelen om je hierin te begeleiden.

Wat kan de loopbaancoach voor je doen? 

Herken jij je in één of meer van onderstaande punten?

 • Je wilt inzicht hebben in je mogelijkheden op de arbeidsmarkt

 • Je zit vast tussen keuzes of veranderingen waar je niet uit komt

 • Er dreigt ontslag of je krijgt geen contractverlenging

 • Je bent werkloos, maar wilt dolgraag weer aan het werk

 • Je bent niet meer gelukkig in je werk of voelt je niet gehoord

 • Je wilt hogerop, maar je weet niet hoe je dit aan moet pakken

 • Je wilt graag een carrièreswitch maken

 • Er dreigt een burn-out door te hoge werkdruk en stress

 • Je durft niet goed voor jezelf op te komen

Als je een loopbaancoach in Groningen of in jouw omgeving zoekt die je snel kan helpen bij je carrièreswitch, loopbaanvraag of probleem, dan kun je gelijk contact opnemen. Heb je alleen wat advies nodig, dan kun je ook een eenmalig loopbaanadvies aanvragen.

Hoe ziet een loopbaancoaching traject er uit?

Dit kan in de praktijk erg verschillen en hangt nauw samen met je hulpvraag en behoefte aan loopbaancoaching. Samen inventariseren wij je hulpvraag en stellen wij in overleg je doelen vast. Hierna stellen wij een loopbaanplan op met gerichte acties en de loopbaaninstrumenten die wij gaan inzetten. Een loopbaantraject kan bestaan uit een combinatie van loopbaansessies, vragenlijsten en eventuele loopbaantesten. Indien wenselijk kunnen we ook een assertiviteitstraining inzetten, als je ook aan je zelfvertrouwen wilt werken of je beter wilt presenteren. Indien je tijdens het loopbaantraject de focus wil leggen op het (opnieuw) solliciteren naar een baan, koppelen we er een sollicitatietraining aan.

Wat kost een loopbaancoach? 

Dit is geheel afhankelijk van je vraag en behoefte aan loopbaanbegeleiding. Door onze effectieve manier van werken, streven wij altijd naar snel en goed resultaat. Ook zullen wij de kosten zo goed mogelijk af te stemmen op je beschikbaar budget, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten binnen een loopbaantraject. Je krijgt altijd een gratis kennismakingsgesprek!

Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek?  

Wil je meer informatie, heb je een loopbaanvraag of wil je contact voor een gratis kennismakingsgesprek? Bel gerust of vul je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  “Toe aan een carrièreswitch, hogere functie of andere baan?”