Persoonlijke Effectiviteit

BEKIJK OOK DEZE DIENSTEN OF TRAININGEN

Assertiviteitstraining
Sollicitatietraining
Personal life coaching
Loopbaancoaching
Training Persoonlijke Effecitiviteit

Cursus persoonlijke effectiviteit

In deze cursus persoonlijke effectiviteit leer je effectiever communiceren, je eigen kwaliteiten te versterken, zelfinzicht te ontwikkelen, time management en op SMART gerichte wijze je doelen te behalen.

De persoonlijke effectiviteit training
kun je volgen in Groningen, Assen, Drachten en Winschoten. Wij geven deze training persoonlijk op maat en is flexibel in te vullen op de dagen en tijden die jou het beste schikken.

Persoonlijke effectiviteit: welke doelen streef jij na? 

Vind je het lastig om je doelen na te streven? Wil je op je werk sneller en effectiever werken, maar loop je continu op je tenen? Ervaar je spanningen in je (werk)omgeving en raak je steeds sneller gestrest? Misschien heb je het gevoel dat je steeds weer in onbewuste valkuilen stapt, maar heb je geen idee welke dat zijn. Bovendien wil je graag een goed zicht op je sterke en zwakke plekken. Je merkt dat je vaak passief reageert op situaties, terwijl je juist effectiever en overtuigender wilt reageren. Als je je in meerdere van deze aspecten herkent, dan is deze cursus persoonlijke effectiviteit echt een aanrader!

Persoonlijke ontwikkeling in werk en privésituaties

Vaak zijn mensen zich niet bewust van bepaalde denk- en gedragspatronen. Zeker als die onbewust je persoonlijke groei belemmeren. Je doet ‘het’ tenslotte al jaren zo niet? Toch sluipt de stress er in als je werk en privé niet goed in balans krijgt. Helemaal als je steeds vaker het gevoel hebt dat je ‘geleefd’ wordt. Misschien neem je spanningen op werk mee naar huis en heb je soms het gevoel de controle te verliezen.

Veel problemen en miscommunicatie ontstaan door verwachtingen over en weer die niet waar gemaakt worden. Door te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en met een hoger bewustzijn inzicht te krijgen in je (ineffectieve) gedragspatronen, kun je ook stappen nemen om deze patronen te doorbreken, zodat er ruimte staat voor meer persoonlijke effectiviteit.

Lees ook onze 6 tips voor persoonlijke effectiviteit. 

Inhoud persoonlijke effectiviteit training  

In deze training zullen de volgende leerdoelen behandeld worden:

 • Betere keuzes leren maken voor je persoonlijke doelen

 • Inzicht in belemmerende denk- en gedragspatronen

 • Inzicht in je kwaliteiten, valkuilen en eigen gedrag

 • Inzicht in de invloed van je gedrag op anderen

 • Balans tussen werk en privé verbeteren

 • Constructief feedback geven en ontvangen

 • Effectief leren plannen en organiseren

 • Je stressbestendigheid verhogen

 • Het vergroten van je zelfbewustzijn en innerlijke groei

 • Het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen

Wat maakt deze cursus persoonlijke effectiviteit bijzonder?

Deze individuele training wordt volledig afgestemd op je persoonlijke leerdoelen en ontwikkelingspunten. Bij aanvang van de training, geef je aan wat je leerdoelen zijn, waar je mee worstelt en waar je hulp bij nodig hebt. Dit gebruiken wij bij de samenstelling van je eigen leerprogramma. Hiermee kunnen wij optimaal en flexibel inspelen op jouw persoonlijk ontwikkelplan. Daarom heeft deze cursus persoonlijke effectiviteit een hoge waardering en is altijd maatwerk op jouw behoefte afgestemd. Bovendien kun je de training inplannen op de dagen en tijden die jou het beste passen op onze locatie in Groningen, Assen, Drachten of Winschoten.

Meer dan alleen effectiever denken en handelen

Twinpower doet graag meer om je persoonlijke effectiviteit, zelfvertrouwen en innerlijke kracht te vergroten. Naar wens kunnen wij je ook als personal life coach bijstaan, zodat we nog beter in kunnen spelen op vraagstukken waar je persoonlijk mee worstelt.

Andere interessante trainingen waar je mogelijk in geïnteresseerd zou kunnen zijn:

Wat levert deze cursus persoonlijke effectiviteit je op?

Na het volgen van deze training ben je veel meer bewust van jezelf, je innerlijke krachten en je valkuilen. Je bent minder gevoelig voor stress en spanning en haalt meer resultaat uit je communicatie. Daarnaast voel je aan wanneer er een valkuil optreedt, leer je duidelijk je grenzen aangeven en je eigen rechten en waarden te bepalen. Daarbij krijg je een goed beeld van je kernkwaliteiten en weet doelbewuster te handelen in balans met je zelf. Je bent weer in staat om het beste uit je zelf te halen.

Je vier voordelen bij Twinpower 

Je eerste voordeel van onze training persoonlijke effectiviteit is, dat je deze flexibel naast je werk of andere activiteiten kunt volgen. Gewoon op een dag en tijd die jou het beste schikt. Zo ben je dus niet gelijk een hele dag of meerdere dagen kwijt en is deze training makkelijk in te passen in jouw agenda.

Je tweede voordeel is dat alle onderwerpen persoonlijk worden afgestemd op jouw eigen ontwikkelingspunten en leerdoelen. Omdat de training wordt opgebouwd uit losse modules, kunnen wij exact de onderwerpen toevoegen die juist voor jouw ontwikkeling van belang zijn!

Je derde voordeel is dat deze training op elk gewenst moment kan beginnen. Op elke locatie in elk geval binnen 4 weken.

Je vierde voordeel is dat deze training ALTIJD doorgaat, omdat je deze ook online via Teams kunt volgen. Naar wens kan er altijd een training online worden gegeven als de omstandigheden daarom vragen.

Lees ook de reacties van deelnemers die je voorgingen!

De duur en kosten

De persoonlijke effectiviteit training wordt precies afgestemd op jouw behoefte en leerdoelen en bevat circa 4 tot 8 trainingssessies. Een trainingssessie duurt 2 uur. Afhankelijk van je ontwikkelingsdoelen, zullen wij samen afstemmen hoeveel trainingssessies voor jou het meest efficiënt zijn.

Je kunt al een cursus persoonlijke effectiviteit aanvragen vanaf € 469,- excl. btw.

Locaties 

De locaties waar de training gegeven wordt zijn Groningen, Assen, Drachten en Winschoten. Daarnaast kan je deze training ook (deels) online via Teams volgen.

Ook tijdens de coronacrisis en eventuele lockdowns gaan wij gewoon door met onze trainingen! Wij houden hierbij rekening met de huidige maatregels. Indien nodig zetten we tijdelijk de training online voort. 

Wil je meer weten of een aanvraag doen?

Heb je nog vragen, wil je meer informatie of wil je een training aanvragen? Stuur ons een email of vul bij voorkeur online je gegevens in. Na ontvangst van je verzoek zullen wij binnen drie werkdagen contact met je opnemen.

  “Werken aan je persoonlijke effectiviteit kan ook heel leuk zijn”