Persoonlijke Effectiviteit

Training Persoonlijke Effecitiviteit
Training persoonlijke effectiviteit

In deze training persoonlijke effectiviteit leer je effectiever communiceren, je eigen kwaliteiten te versterken, zelfinzicht te ontwikkelen en op SMART gerichte wijze je doelen te behalen.

De persoonlijke effectiviteit training
kun je volgen in Groningen, Assen, Drachten en online. Wij geven deze training persoonlijk op maat en is flexibel in te vullen op de dagen en tijden die jou het beste schikken.

Persoonlijke effectiviteit: welke doelen streef jij na? 

Vind je het lastig om je doelen na te streven? Wil je op je werk sneller en effectiever werken, maar loop je continu op je tenen? Ervaar je spanningen in je (werk)omgeving en raak je steeds sneller gestrest? Misschien heb je het gevoel dat je steeds weer in onbewuste valkuilen stapt, maar heb je geen idee welke dat zijn. Bovendien wil je graag een goed zicht op je sterke en zwakke plekken. Je merkt dat je vaak passief reageert op situaties, terwijl je juist effectiever en overtuigender wilt reageren. Als je je in meerdere van deze aspecten herkent, dan is deze training persoonlijke effectiviteit echt een aanrader!

Persoonlijke ontwikkeling in werk en privésituaties

Vaak zijn mensen zich niet bewust van bepaalde denk- en gedragspatronen. Zeker als die onbewust je persoonlijke groei belemmeren. Je doet ‘het’ tenslotte al jaren zo niet? Toch sluipt de stress er in als je werk en privé niet goed in balans krijgt. Helemaal als je steeds vaker het gevoel hebt dat je ‘geleefd’ wordt. Misschien neem je spanningen op het werk mee naar huis en heb je soms het gevoel de controle te verliezen.

Veel problemen en miscommunicatie ontstaan door verwachtingen over en weer die niet waar gemaakt worden. Werken aan je persoonlijke ontwikkeling en met een hoger bewustzijn inzicht te krijgen in je (ineffectieve) gedragspatronen. Hiermee kun je stappen nemen om deze patronen te doorbreken, zodat er ruimte ontstaat voor meer persoonlijke effectiviteit.

Lees ook onze 6 tips voor persoonlijke effectiviteit. 

Inhoud persoonlijke effectiviteit training  

In deze training zullen de volgende leerdoelen behandeld worden:

 • Betere keuzes leren maken voor je persoonlijke doelen

 • Inzicht in belemmerende denk- en gedragspatronen

 • Je kwaliteiten en vaardigheden intensiveren

 • Je eigen cirkel van invloed bepalen

 • Balans tussen werk en privé verbeteren

 • Constructief feedback geven en ontvangen

 • Effectief leren plannen en organiseren

 • Je stressbestendigheid verhogen

 • Het vergroten van je zelfbewustzijn en innerlijke groei

 • Het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen

Waarom deze training persoonlijke effectiviteit volgen?

Deze individuele training persoonlijke effectiviteit wordt volledig afgestemd op je persoonlijke leerdoelen en ontwikkelingspunten. Bij aanvang van de training geef je aan wat je struikelblokken zijn en waar je tegenaan loopt. Dit gebruiken wij bij de samenstelling van je eigen leerprogramma. Hiermee kunnen wij optimaal en flexibel inspelen op jouw persoonlijk ontwikkelplan. Daarom heeft deze training persoonlijke effectiviteit een hoge waardering. Maatwerk afgestemd op jouw behoeftes en ontwikkelingspunten. Bovendien kun je de training inplannen op de dagen en tijden die jou het beste passen. Je kan de training volgen op onze locaties in Groningen, Assen, Drachten of online.

Meer dan alleen effectiever denken en handelen

Twinpower doet graag meer om je persoonlijke effectiviteit, zelfvertrouwen en innerlijke kracht te vergroten. Afhankelijk van je ontwikkelingspunten blijven wij gedurende de training kijken hoe jij je verder ontwikkelt en sturen bij waar dat nodig is.

Andere interessante trainingen waar je mogelijk in geïnteresseerd zou kunnen zijn:

Wat levert deze training persoonlijke effectiviteit je op?

Na het volgen van deze training ben je veel meer bewust van jezelf, je innerlijke krachten en je valkuilen. Je bent minder gevoelig voor stress en spanning en haalt meer resultaat uit je communicatie. Daarnaast voel je aan wanneer er een valkuil optreedt, leer je duidelijk je grenzen aangeven en je eigen rechten en waarden te bepalen. Daarbij krijg je een goed beeld van je kernkwaliteiten en weet doelbewuster te handelen in balans met je zelf. Met de tools uit de training haal jij het beste uit jezelf.

De voordelen bij Twinpower 

Je eerste voordeel van onze training persoonlijke effectiviteit is, dat je deze flexibel naast je werk of andere activiteiten kunt volgen. Gewoon op een dag en tijd die jou het beste schikt. Zo ben je dus niet gelijk een hele dag of meerdere dagen kwijt en is deze training makkelijk in te passen in jouw agenda.

Je tweede voordeel is dat alle onderwerpen persoonlijk worden afgestemd op jouw eigen ontwikkelingspunten en leerdoelen. Omdat de training wordt opgebouwd uit losse modules, kunnen wij exact de onderwerpen toevoegen die juist voor jouw ontwikkeling van belang zijn!

Je derde voordeel is dat deze training op elk gewenst moment kan beginnen. Op elke locatie meestal binnen 4 tot 5 weken.

Je vierde voordeel is dat deze training ALTIJD doorgaat, omdat je deze ook online via Teams kunt volgen. Naar wens kan er altijd een training online worden gegeven als de omstandigheden daarom vragen.

Lees ook de reacties van deelnemers die je voorgingen!

De duur en kosten

De persoonlijke effectiviteit training wordt precies afgestemd op jouw behoefte en leerdoelen en bevat circa 4 tot 8 trainingssessies. Een trainingssessie duurt 2 uur. Afhankelijk van je ontwikkelingsdoelen, zullen wij samen afstemmen hoeveel trainingssessies voor jou het meest efficiënt zijn. Nadat je aanvraag bij ons is binnengekomen, nemen wij persoonlijk contact met je op en nemen een aantal vragen met je door. Hierna sturen wij jou een maatwerk voorstel met de kosten.

Locaties 

De locaties waar de training gegeven wordt zijn Groningen, Assen en Drachten. Daarnaast kan je deze training ook (deels) online via Teams volgen.

Wil je meer weten of een aanvraag doen?

Heb je nog vragen, wil je meer informatie of wil je een training aanvragen? Stuur ons een email of vul bij voorkeur online je gegevens in. Na ontvangst van je verzoek zullen wij snel contact met je opnemen.

  “training persoonlijke effectiviteit geeft je nieuwe inzichten”