Re-integratie na burn-out

BEKIJK OOK DEZE DIENSTEN OF TRAININGEN

Re-integratie bij ziekte
Burn-out coach
Re-integratietraject
Assertiviteitstraining
Re-integratie na burn-out

Moet jij of je werknemer re-integreren na burn-out, bij langdurige uitval of ziekte? Wij zetten hiervoor een kort en effectief re-integratietraject in. Re-integratie na burn-out komt de laatste tijd veel vaker voor. Door hiervoor een effectief en bewezen re-integratietraject in te zetten, kunnen wij snel verder helpen.

Re-integratie na burn-out

Ben je al lange tijd uit de running geweest of ziek thuis door een burn-out? Dan is het belangrijk om je terugkeer zo soepel mogelijk te laten verlopen. Re-integratie na burn-out helpt je om stapsgewijs weer terug te keren naar je werkomgeving. Daarbij vinden wij het belangrijk om rekening te houden met eventuele beperkingen en je herstel. Een burn-out ontstaat vaak door te hoge werkdruk, overmatige stress en langdurig over je grenzen heen gaan. Re-integreren na burn-out moet dan ook zorgvuldig begeleidt worden. Bij terugkeer naar werk binnen het bedrijf spreken wij over re-integratie 1e spoor.

Burn-out herstel

Ben je nog bezig met je burn-out herstel, maar wil je in overleg met je werkgever re-integreren? Zeker als je gewend bent (geweest) om in een hoog tempo te werken en lang doorwerken, dan is de kans aanwezig dat je een langere re-integratie periode nodig hebt. Vaak merk je bij een burn-out dat je lichaam nog steeds wil, maar je geest werkt niet meer mee en alles is gewoon te veel. Dit heeft gevolgen op zowel emotioneel, fysiek, sociaal en mentaal gebied. Als re-integratiecoach bij je re-integratie na burn-out, zullen wij hier dan ook de nodige aandacht aan besteden.

Heb je als bedrijf een werknemer die ziek thuis zit? Lees ook meer over re-integratie bij ziekte.

Re-integreren na burn-out onder goede begeleiding

Ons re-integratiebureau in Groningen, helpt en begeleidt medewerkers bij re-integreren na burn-out. Wij hebben veel ervaring met het coachen en begeleiden van mensen die een burn-out hebben gehad of daar nog (deels) van herstellen. Ook bij meerdere psychische klachten of (werk)omstandigheden die mede tot een burn-out hebben geleid.

De volgende re-integratie instrumenten kunnen onder meer in een re-integratietraject ingezet worden:

Re-integratie tweede spoor bij burn-out

Wij spreken van re-integratie tweede spoor bij burn-out als terugkeer naar je huidige functie niet meer mogelijk is. Gedwongen andere keuzes moeten maken is natuurlijk niet leuk. Het geeft je echter ook tijd en ruimte om andere mogelijkheden te ontdekken. Wellicht vind je een nieuwe baan die nu beter bij je past. Natuurlijk helpen wij je hierbij. Dit doen wij met behulp van intensieve gesprekken, loopbaantesten en evaluaties. Daarbij kijken wij naar de arbeidsmarktperspectieven voor jou persoonlijk. Re-integratie na burn-out bij ons re-integratiebureau in Groningen, staat garant voor intensieve begeleiding op maat. Flexibel waar nodig, maar altijd met een hoge mate van betrokkenheid en professionaliteit.

Meer weten over re-integreren na burn-out?

Wil je meer weten over je mogelijkheden bij re-integratie na burn-out? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

    “Re-integratie na burn-out samen met onze reïntegratie coach”