Ben je bezig met je burn-out herstel of zoek je de voor jou beste burn-out behandeling voor het hetstellen van je burn-out? Dan kan de burn-out coach van Twinpower je hier zeker verder mee helpen.

Burn-out herstel  

Natuurlijk wil je er alles aan doen om je burn-out herstellen te bevorderen. Wat heb je daarvoor nodig en wat werkt het beste voor jou? In feite bestaat je burn-out herstel uit 3 fases:

  1. Bijkomen en accepteren van je burn-out
  2. Kennis en inzicht verwerven
  3. Positieve verandering voor de toekomst

Met onze burn-out behandeling zetten wij in op ene zo resultaatgerichte werkwijze voor een volledig burn-out herstel. We doen onderzoek, nemen vragenlijsten met je door en werken heel bewust aan het vergroten en versterken van je eigen innerlijke kracht. Elke persoon is anders en daarom wordt elk burn-out herstel programma heel zorgvuldig op je persoonlijke ontwikkelingspunten en leerdoelen afgestemd.

Herstellen van je burn-out: wat eerst?

Natuurlijk zal je huisarts of bedrijfsarts meerder burn-out symptomen bij je hebben vastgesteld. Enorme moeheid, futloosheid, zeer gevoelig voor stress, snel overprikkeld zijn burn-out symptomen die iedereen met een burn-out ervaart. Door veel rust, ontspanning, enige beweging in de buitenlucht en veel slapen zal je langzamerhand fysiek en mentaal herstellen. Maar dan ben je er nog niet. Je burn-out herstel vraagt in de praktijk vaak meer. Deze kennis en inzicht krijg je van ons in je burn-out behandeling.
Samen met jou zetten wij stappen om je burn-out herstel zo snel en succesvol mogelijk te laten verlopen.

Duurzaam van je burn-out herstellen

Wij vinden het belangrijk dat je duurzaam van je burn-out herstelt. Dat wil zeggen dat we samen gaan kijken waar de nodige veranderingen doorgevoerd moeten worden. Als je namelijk na je burn-out herstel grotendeels weer op de oude voet doorgaat, is de kans op terugval of herhaling heel groot. Met behulp van onze 3 verschillende burn-out behandelingen, kijken we samen welke burn-out behandeling voor jou het meest effectief is op langere termijn. Vaak is dit een combinatie van maatwerk burn-out coaching en doelgerichte training op je probleemgebieden, zwaktes, valkuilen en assertiviteit.

Integrale aanpak bij burn-out herstel

Veel mensen denken dat een burn-out een werk gerelateerde oorzaak heeft. Vaak is dit niet de enige oorzaak. Een burn-out krijg je in de meeste gevallen door een combinatie van meerdere factoren. Daar werken wij als burn-out coach vanuit een integrale aanpak. Hierin benaderen we alle aspecten die met je burn-out te maken hebben en behandelen we deze voor een duurzaam burn-out herstel. In de praktijk nemen wij dus ook je gezinssituatie, persoonlijkheidskenmerken, relaties, werk, gezondheid en levensstijl mee. Samen gaan we de oorzaken van je burn-out onderzoeken en nemen deze allemaal mee in onze aanpak. Hierdoor kun je werken aan een volledig en integraal herstel van je burn-out klachten en zetten wij ook in op burn-out preventie voor de toekomst.

Re-integratie na je burn-out

In veel gevallen gaan een burn-out en re-integratie samen. We gaan onderzoek doen naar je werkomstandigheden en je algehele werktevredenheid. Veel van onze cliënten die moeten re-integreren hebben een burn-out (gehad) en willen weer aan het werk. Soms betekent dit dat ze hun eigen werk niet meer kunnen uitvoeren. Indien je door omstandigheden niet terug kunt keren naar je huidige werk of als je bedrijf je niet ergens anders kan plaatsen, dan kunnen wij een maatwerk re-integratie tweede spoor opstarten. Hierin gaan we kijken wat je nu wilt, kunt en welke banen wellicht nu beter bij je passen. Dit doen wij in overleg met je werkgever.

Lees ook re-integratie na burn-out.

Meer weten?    

Wil je meer informatie over burn-out herstel voor jezelf of één van je medewerkers? Neem dan contact met ons op een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Dit kan in Groningen, Winschoten, Drachten en Assen.

Je burn-out herstel gaat sneller met een integrale aanpak