Outplacement

BEKIJK OOK DEZE DIENSTEN OF TRAININGEN

CV training
Sollicitatietraining
Assertiviteitstraining
Loopbaancoaching
Outplacement

Outplacementbureau Groningen 

Ons outplacementbureau in Groningen biedt een maatwerk outplacement traject voor middelbaar en hoger opgeleiden. Juist voor medewerkers die nu door de coronacrisis onverhoopt ontslagen worden of die door omstandigheden geen contractverlenging krijgen. Met behulp van diverse loopbaaninstrumenten helpen wij medewerkers te begeleiden naar een nieuwe baan. Wij richten ons met outplacement op de regio rondom Groningen, Haren, Eelde, Veendam, Hoogezand, Winschoten en Appingedam. Daarnaast in regio Assen in Drenthe en regio Drachten in Friesland.

Outplacement traject bij ontslag

Wij kunnen werknemers die gedwongen af moeten vloeien om bedrijfseconomische reden, een kort en effectief outplacementtraject aanbieden. Hiermee worden de kansen van deze werknemers om snel een andere baan te vinden enorm vergroot. Dit is efficiënt outplacement traject voor afvloeiende werknemers die in de praktijk direct of op korte termijn de arbeidsmarkt op kunnen. Afhankelijk van de behoefte aan coaching, training of begeleiding en het beschikbaar budget, stemmen wij een outplacement traject hierop af. Zodoende kunnen wij altijd maatwerk bieden.

Lees ook ons artikel over de recessie op komst.

Outplacement na ziekte, burn-out of andere oorzaken

Voor werknemers die door omstandigheden al (langere) tijd thuis zitten door ziekte, burn-out, overspannenheid of die om andere redenen niet bij het bedrijf kunnen blijven, kunnen wij outplacement inzetten. Ook bij geconstateerde problemen zoals autisme, hoog gevoeligheid o.i.d. die tot uitval, ziekte of een burn-out hebben geleid. Graag spreken wij dit allemaal met je door, zodat je weet wat je van ons kunt verwachten en hoe een outplacement traject er in de praktijk uit zal zien.

Lees meer over een maatwerk outplacement traject in Groningen of omgeving voor een kort en effectief outplacementtraject tijdens de coronacrisis. Ook bij (gedwongen) ontslag van medewerkers binnen je bedrijf.

Wat houdt een outplacement traject precies in?

Wij gaan eerst een uitgebreid intakegesprek met je aan. Hierin bespreken wij uitvoerig je opgedane kennis en werkervaring die je binnen het bedrijf hebt opgedaan. Ook bespreken wij kort je wensen en behoefte door, eventueel ziektebeeld, burn-out klachten of andere problematiek die mogelijk (mede) tot beëindiging van je arbeidscontract hebben geleid. Afhankelijk van je vraag, behoefte en het beschikbaar budget, wordt hierna een plan van aanpak opgesteld.

In dit outplacement traject kunnen wij naar wens de volgende loopbaaninstrumenten toevoegen:

Wat kost een outplacement traject?  

De kosten van een outplacement traject zijn afhankelijk van de in te zetten loopbaaninstrumenten en de duur van het traject. Soms gaat het om één werknemer, maar bij ontslag kan het ook om meerdere werknemers gaan. Wij maken hier met de werkgever graag duidelijke afspraken over. Na een vrijblijvend informatiegesprek (telefonisch of face to face) stellen wij een passende offerte op, waarbij wij het in te zetten outplacement traject duidelijk omschrijven en wat de kosten hiervan zijn.

Outplacement aanvragen of wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over ons outplacementbureau, heb je vragen of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek om alle mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op of vul je gegevens in. Na je aanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

    “Met outplacementbegeleiding op maat kun je weer verder”