Personal Life coaching

BEKIJK OOK DEZE DIENSTEN OF TRAININGEN

Loopbaancoaching
Burn-out coaching
Assertiviteitstraining
Schematherapie
Personal life coching

Personal coaching helpt je weer op weg

Ben je op zoek naar een personal coach of life coach voor diverse vragen op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling, werk, balans werk en privé of andere vraagstukken? Als personal coach in Groningen en omstreken, kunnen wij je verder helpen. Leg gerust je vraag of probleem bij ons neer, zodat we samen de antwoorden, je drijfveren, doelstellingen en persoonlijke groei in beeld brengen.

Wij richten ons met personal life coaching op onze werkgebieden in de regio Groningen, Drenthe en Friesland.

Wat kan een personal coach voor je betekenen?

Als personal life coach kunnen wij je inzichten geven in je sterke en zwakke punten, je passie, je behoeftes en je mogelijkheden en onmogelijkheden. Zowel op het werk als privé, je omgang met anderen en in je relaties. Daarmee krijg je meer grip op je eigen gevoel en handelen en ben je beter in staat om anders tegen zaken aan te kijken en te leren hier anders mee om te gaan.  Met behulp van personal coaching, leer je weer regie te voeren over je eigen leven en het vergroten van je persoonlijke effectiviteit. Daarbij zal je ook bepaalde spirituele levenslessen van ons kunnen krijgen. De kennis die wij jou hierbij meegeven, maakt je meer zelfbewust van je gedachtepatronen en gedrag in verschillende situaties.

Waar ligt jouw behoefte aan een personal coach?

Afhankelijk van je vraag en behoefte, stellen we een plan van aanpak op en bepalen we samen wat je nodig hebt en waar de personal coaching in jouw geval hulp en antwoorden zal bieden.

Wellicht dat je je zelf herkent in één of meer van onderstaande vragen:

  • Ik sta voor keuzes waar ik niet uit kom, hoe nu verder?

  • Hoe bewaak ik mijn eigen grenzen?

  • Hoe ontwikkel ik meer zelfvertrouwen?

  • Ik maak steeds dezelfde fouten, hoe leer ik hier nu van?

  • Ik ben hoog gevoelig en heb een coach nodig

  • Ik ervaar problemen in mijn relaties

  • Hoe vind ik een goede balans tussen werk en privé?

  • Ik heb behoefte aan een sparringpartner

Iedereen heeft basisbehoeften, eigen waarden en toekomstwensen. Door verschillende omstandigheden kunnen bepaalde behoeftes naar de achtergrond zijn verdreven of merk je dat je ergens niet meer uit komt of met vragen en onzekerheden blijft zitten. Hoe nu verder? Wat moet ik doen, wie kan mij verder helpen?

Persoonlijke effectiviteit, assertiviteit of zelfvertrouwen

Afhankelijk van je behoefte en eventuele problemen die je dagelijks ondervindt, kunnen we bij personal coaching aan verschillende thema’s werken. Hierbij kun je denken aan persoonlijke effectiviteit, sociale communicatie, relatieproblemen, assertiviteit en zelfvertrouwen. Dit kan ook gekoppeld worden aan je carrièreperspectieven. Hierbij kan ook bewust de focus gelegd worden op verandering of verbetering van jezelf, je carrière en toekomstperspectieven.

Wil je werken aan je zelfvertrouwen en assertiever worden? Kijk dan bij onze assertiviteitstraining in Groningen.

Wil je je persoonlijke effectiviteit vergroten met oog op je carrière? Lees dan ook de informatie bij loopbaancoaching

Oplossingsgericht coachen

Met onze focus op oplossingsgericht coachen, denken wij in oplossingen en niet in problemen. Waar nodig houden wij als personal coach je soms een spiegel voor, zodat je kan reflecteren op je eigen gedrag en handelen. Juist met onze verbetermentaliteit gaan we altijd samen kijken naar concrete verbeteringen en oplossingen voor de dingen waar jij tegenaan loopt. Hierbij leer je ook ‘out-of-the-box’ denken om meer grip te krijgen op je zelf en jouw handelen. Door het creëren van meer zelfinzicht en de positieve veranderingen in kaart te brengen, krijg je een steeds betere kijk op je eigen functioneren in diverse situaties, in je relaties of op je werk.

Personal life coach in Groningen of omgeving aanvragen?

Wil je graag je vraag of probleem aan ons voorleggen, wil je meer informatie of wil je een aanvraag voor personal life coaching doen? Bel ons of vul je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

    “Je eigen personal life coach bij jou in de buurt helpt je graag verder”