Met de online cursus zelfvertrouwen kun je makkelijk vanuit je eigen huis een persoonlijke training volgen waarbij je werkt aan het vergroten van je zelfvertrouwen.

Online cursus zelfvertrouwen

Tegenwoordig is het supermakkelijk om vanuit huis een online cursus zelfvertrouwen te volgen. Gewoon bij Twinpower, waarbij je zelf uit diverse dagen en tijden kunt kiezen die jou het beste passen. Makkelijker kunnen we het niet maken. Het maakt voor de kwaliteit van de cursus niet uit of je deze nu fysiek of online volgt. Het enige verschil is dat je voor de online versie je deur niet uit hoeft en dat we via het beeldscherm met elkaar contact hebben. Het is een individuele persoonlijke online cursus zelfvertrouwen, waarbij je op je eigen tempo je zelfvertrouwen leert vergroten, waardoor je sterker in je schoenen komt te staan.

Online je zelfvertrouwen vergroten

In deze online cursus zelfvertrouwen voor volwassenen, leer jij in kleine stapjes je zelfvertrouwen te vergroten. Door een gebrek aan zelfvertrouwen heb je waarschijnlijk een laag zelfbeeld en durf je ook niet goed voor jezelf op te komen. Nieuwe uitdagingen zijn niet aan jou besteedt, want je bent snel bang dat je het niet kunt of dat je fouten zult maken. Met de online cursus zelfvertrouwen ga je je belemmerde overtuigingen, gewoonten en patronen aanpakken die ervoor zorgen dat je weinig in jezelf durft te geloven. Ook jij kan je zelfvertrouwen vergroten als je hier werk van wilt maken.

Bewustwording oorzaken bij gebrek aan zelfvertrouwen

De online cursus zelfvertrouwen leert je aan je zelfvertrouwen te werken. Je krijgt inzicht in je valkuilen, struikelblokken en gedragspatronen en gaat direct vanaf het begin stappen maken om je zelfbeeld, eigenwaarde en zelfvertrouwen op te bouwen.

In veel gevallen liggen de wortels van te weinig zelfvertrouwen al in je jeugd. Ben je vroeger gepest? Heb je diverse gebeurtenissen meegemaakt die veel impact op je hebben gehad? Heb je je vaak niet gezien en gehoord gevoeld en denk je dat je niet belangrijk genoeg bent? Door de diverse trainingsmodules komen de dingen naar voren die verband houden met je vermindert zelfvertrouwen. Langzaam maar zeker leer je dit om te vormen naar een beter beeld van jezelf en de uitstraling van dit hernieuwd zelfvertrouwen naar de buitenwereld.

Onderwerpen cursus zelfvertrouwen

Een greep uit de onderwerpen die we naar behoefte kunnen implementeren in jouw online cursus zelfvertrouwen:

 • Subassertief en assertief gedrag
  Je leert onderscheid te maken tussen subassertief en assertief en gedrag en leert meer en meer de assertieve manier aan in je gedrag en communicatie.

 • Groter gevoel van eigenwaarde
  We gaan werken aan een realistisch zelfbeeld en een groter gevoel van je eigenwaarde, waardoor je met stapjes je zelfvertrouwen zult vergroten.

 • Je eigen mening en feedback geven
  Je leert overtuigend en met zelfvertrouwen je eigen mening te geven, feedback te ontvangen en stand te houden in lastige gesprekken en situaties.

 • Belemmerende overtuigingen en aannames
  Hoe kijk je naar je zelf en klopt dat beeld met de werkelijkheid? Je leert om je eigen gemaakte overtuigingen en aannames te checken met de werkelijkheid, waarbij positief omdenken onderdeel van zal zijn.

 • Onderliggende angsten, faalangst of het Impostersyndroom
  Indien nodig, kunnen we specifiek inspelen op je onderliggende angsten, eventuele faalangst of het Impostersydroom, waarbij je jezelf altijd naar beneden haalt, terwijl hier helemaal geen redenen voor zijn.

 • Je eigen grenzen stellen
  Je grenzen stellen is het meest cruciaal onderdeel van de online cursus zelfvertrouwen. Juist om anderen duidelijk te maken wat je wel en niet accepteert. Veel mensen met weinig zelfvertrouwen gaan over hun grenzen heen. Wij leren je hoe je het beter kunt doen.

 • Perfectionisme en hoge prestatiedrang
  Je krijgt inzicht in je eigen perfectionistisch gedrag en prestatiedrang, wat vaak onbewust als overlevingsmechnisme wordt toegepast om maar geen fouten te maken, aardig gevonden willen worden en door de angst om niet te voldoen aan de verwachtingen van anderen.

Online cursus zelfvertrouwen: lesmethodiek

In deze online cursus zelfvertrouwen bij autisme, gaan we in 6 of 8 tal trainingssessies jou helpen bij het vergroten en stimuleren van je zelfvertrouwen. Met behulp van diverse trainingsmodules, evaluaties en praktijkopdrachten, leer je werken aan je zelfvertrouwen. De onderwerpen worden persoonlijk afgestemd op je eigen valkuilen en persoonlijke ontwikkelingspunten. Hierbij is veel ruimte voor interactie, praktijkvoorbeelden uit je werk- of privé situaties en oefeningen. Op deze persoonlijke manier leer je in een paar maanden de aangereikte tools en nieuwe inzichten in de praktijk toepassen.

Wat levert deze online cursus je op?

 • Een hoger gevoel van eigenwaarde en een beter zelfbeeld
 • Beter jezelf kunnen uiten zonder struikelblokken
 • Duidelijk je grenzen aangeven en nee zeggen waar jij dat wilt
 • Sterker voor je mening uitkomen
 • Constructief feedback geven
 • Persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Overtuigend communiceren op je werk en privé
 • Waar nodig inzicht en werken aan je onderliggende angsten
 • Perfectionisme op een gezonde manier onder controle krijgen

Hoe gaat het verder?

Na je aanvraag nemen wij persoonlijk contact met je op voor een belafspraak. Hierbij krijgen wij een goed beeld van jouw probleemgebieden, valkuilen en struikelblokken met betrekking tot je zelfvertrouwen. Hierna sturen wij je een voorstel en als je hier akkoord op geeft, kun je vaak al binnen 4 of 5 weken beginnen. Bij aanvang krijg je van ons een groot aantal dagen en tijden door waar je zelf uit kunt kiezen. Daarna hebben we twee- tot driewekelijks een trainingssessie. De trainingsmodules krijg je via mail verstuurd in je mailbox.

Online cursus zelfvertrouwen aanvragen?

Wil je graag zo snel mogelijk de online cursus aanvragen? Ga dan naar onze contactpagina en vul online je gegevens in. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met je op.

“Online cursus zelfvertrouwen; op elk gewenst moment beginnen”