Als carrièrecoach in Groningen, Assen, Drachten en Winschoten, adviseren, helpen en trainen wij mensen in hun carrière en loopbaanontwikkeling.

Carriere coach Groningen, Assen, Drachten en Winschoten  

In de rol van carrière coach kunnen wij al jouw vragen beantwoorden op het gebied van je carrière, andere baan of een mogelijke carrièreswitch. Waar loop je tegenaan? Wat wil je en wat is er voor nodig om je doelen te bereiken? Samen met jou gaan we kijken wat je nodig hebt en hier spelen wij zo goed mogelijk op in. In de roerige arbeidsmarkt speelt er momenteel veel, dus het is heel goed om samen met de carrière coach in Groningen, Assen, Drachten of Winschoten te kijken wat je kan doen en wat je mogelijkheden zijn.

Carrièreadvies bij je loopbaanontwikkeling

Soms kan je wel een goed carrièreadvies gebruiken. Zeker als je op zoek bent naar je carrière perspectieven voor je toekomstige loopbaan. Ben je niet meer tevreden met je werk en wil je je oriënteren op een andere baan? Natuurlijk is het dan zinvol om te weten hoe je wensen zich verhouden met je kansen op de huidige arbeidsmarkt. Het zou zonde zijn als je veel energie stopt in je zoektocht naar een ander baan, maar je weet eigenlijk niet wat je echt wilt. Ook als blijkt dat er vrij weinig geschikte vacatures zijn in de markt waarin jij je beweegt.

Wat kan de carrière coach voor je betekenen?

Afhankelijk van je vragen, wensen, behoeften, vaardigheden, ontwikkelingspotentieel en ambities, kan je bij ons een vrijblijvend intakegesprek inplannen. Hierin horen we graag wat je zoekt en nodig hebt. Wil je een goed carrièreadvies bij je afwegingen en keuzes die je moet maken? Sta in je in dubio welke nieuwe richting je op moet gaan of wil je doorgroeien? Zeker als je meer kan en weet dan je nu kunt uitvoeren, blijft vaak het gevoel aanwezig: “wil meer, maar hoe bereik ik dat”? Bij al deze vragen kun je ons als carrière coach inschakelen.

Lees ook welke baan past bij mij?

Wat kan ik verwachten van carrière coaching?

Na een (telefonisch) intakegesprek maken wij een persoonlijk voorstel. Hierin nemen wij diverse loopbaantools mee, gebaseerd op jouw vragen, behoeften en toekomstwensen. Je kunt bijvoorbeeld in een aantal loopbaancoaching sessies de juiste antwoorden op je vragen krijgen. Wil je hulp bij het maken van de juiste loopbaankeuzes of in je zoektocht naar je zelf, je waarden en toekomstige loopbaanontwikkeling? Als carrière coach in Groningen, Assen, Drachten of Winschoten ontvangen we je graag op ons kantoor op één van onze spreeklocaties.

Lees ook ons blog over een carriereswitch maken.

Maak een gratis afspraak met de carrière coach

Wil je graag een vrijblijvende (telefonisch) of persoonlijk oriënterend gesprek in Groningen, Assen, Drachten of Winschoten? Ga dan naar de webpagina van loopbaancoaching, vul je gegevens in of bel 050-2043569. Dan kun je direct een afspraak maken.

Jij wilt toch ook de juiste overwegingen maken in jouw carrière?