Zoek je een loopbaancoach in Groningen, Winschoten of omgeving die je kan helpen bij het vinden van een andere baan of een carriereswitch?

Loopbaancoach Groningen en Winschoten

Als loopbaancoach in Groningen, Winschoten, Hoogezand, Veendam en omliggende omgeving, adviseren, coachen en trainen wij mensen met diverse vragen op het gebied van hun loopbaanontwikkeling, andere baan vinden of een carriereswitch maken. Het is belangrijk om de beste keuze te maken tussen je wensen, mogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt. Samen gaan we kijken wat je precies wilt, welke behoeften je hebt, welke werkomgeving goed bij je past en welke richtingen voor jou het meest haalbaar zijn.

Wat doen wij als loopbaancoach?

Ben je niet meer zeker dat je je baan kan behouden? Dreigt er ontslag of wil je een nieuwe uitdaging? Het kan best lastig zijn om in je eentje al deze overwegingen te maken. Daar kan je best veel keuzestress van krijgen. Als loopbaancoach in Groningen, Winschoten, Hoogezand, Veendam en omliggende gemeenten, kunnen wij je helpen bij je struggelingen en keuzeopties. Zo weet je zeker dat je de juiste overwegingen maakt en op SMART gerichte wijze de beste baan of richting kiest.

Welke baan of beroep past bij mij?

Wil je een andere baan, moet je noodgedwongen een ander keuze maken of kan je je huidige werk niet meer aan? Soms moet je dan, wegens arbeidsomstandigheden, een andere keuze maken. Maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan.

Als je een andere baan zoekt, dan is het fijn dat je weet dat een loopbaancoach je kan helpen bij je loopbaanorientatie. Hiervoor kunnen wij diverse loopbaaninstrumenten inzetten. Met behulp van onze loopbaantesten krijgen wij een goed beeld van je vaardigheden, competenties, werkstijl, je ideale werkomgeving en welke banen en richtingen goed bij je passen.

Lees ook welke baan past bij mij?

Een carrièreswitch maken in een andere richting

Overweeg je een carrièreswitch in een andere richting? Misschien ben je niet meer tevreden over je huidige baan? Heb je ambities die in je huidige baan niet tot bloei kunnen komen? Dan kan de loopbaancoach je helpen om alle mogelijkheden goed te onderzoeken. Niet alleen voor passende functies, maar ook of je hiermee goede kansen hebt in de huidige roerige arbeidsmarkt.

Lees ook ons blog over een carriereswitch maken.

Je voordelen van loopbaancoaching bij Twinpower

  • Samen een persoonlijk carriereprofiel opstellen en hieruit de juiste richting bepalen

  • Eventueel koppeling met re-integratie in een 1e of 2e spoor

  • Diverse sollicitatietools om met voorsprong in je nieuwe wensrichting te solliciteren

  • Naar wens de juiste combinatie met loopbaancoaching en sollicitatietraining ineen

Maak een gratis afspraak met de loopbaancoach

Wil je graag een vrijblijvende (telefonisch) of persoonlijk oriënterend gesprek in Groningen of Winschoten? Ga dan naar de webpagina van loopbaancoaching, vul je gegevens in of bel 050-2043569. Dan kun je direct een afspraak maken.

Loopbaancoach Groningen helpt je de juiste keuzes te maken