Zoek je een goede re-integratie coach in Groningen, Assen of Drachten die zeer efficiënt en maatwerkgericht te werk gaat? Kijk wat ons re-integratiebureau jou kan bieden.

Re-integratie coach Groningen, Assen, Drachten 

Als re-integratie coach in Groningen, Assen en Drachten, adviseren en begeleiden wij medewerkers met een maatwerk re-integratietraject. Dit kan zowel het geval zijn bij een re-integratie eerste spoor, als bij re-integratie tweede spoor. Als re-integratiebureau vinden wij het belangrijk om een efficiënt en maatwerkgericht re-integratietraject aan te bieden. Bij elke aanvraag kijken en beoordelen wij dus goed wat er nodig is om zo goed mogelijk in spelen op de hulpvraag en behoefte aan reïntegratie coaching.

Re-integratie na ziekte of burn-out

Ben je (langdurig) ziek geweest of herstellende van een burn-out? Door hoge werkdruk, stress en spanningen op het werk, raken steeds meer werknemers in een burn-out. Sommige zelfs meerdere keren. Hoe langer jij of één van je medewerkers hierdoor uit de running bent, hoe lastiger het vaak is om terug te keren en je werk weer op te pakken. Met onze kennis en ervaring hebben wij als reïntegratie coach in Groningen, Assen en Drachten, al diverse medewerkers geholpen met een maatwerk re-integratietraject bij of na een burn-out.

Lees meer over re-integratie bij ziekte 

Lees meer over re-integratie na burn-out

Waar ligt je behoefte?

Omdat elke hulpvraag en behoefte weer anders kan zijn, spelen wij zo veel mogelijk in op de behoefte van jou of die van de medewerker binnen het bedrijf. De re-integratie coach zal samen met jou bekijken welke re-integratie onderdelen wij toevoegen aan jouw persoonlijk re-integratietraject. Wil of kun je niet re-integreren en terugkeren naar je huidige baan of werkzaamheden? Kan je werkgever je geen (andere) passende baan binnen het bedrijf aanbieden? Dan stellen wij een persoonlijk re-integratietraject tweede spoor op.

Wat zijn je ontwikkelingspunten?

Afhankelijk van je doelstelling, omvang van het re-integratietraject en jouw behoefte, zetten wij die instrumenten in die jij nodig hebt bij je re-integratie. Indien blijkt dat jij mede door bepaalde persoonlijke-of psychologische problemen, gedrag of valkuilen extra gevoelig bent voor stress, spanning en werkdruk, dan besteden wij hier extra aandacht aan. Juist om te voorkomen dat dit wederom een rol gaat spelen in een nieuwe baan. Mede hierom is een re-integratietraject bij ons re-integratiebureau erg persoonlijk, praktisch en efficiënt.

Focus op een effectief  en duurzaam re-integratietraject

Als re-integratiebureau in Groningen, Assen en Drachten, leggen wij de focus op een duurzaam re-integratietraject. Dit is zowel in jouw voordeel, als voor de werkgever. Waar nodig zetten wij hiervoor bepaalde loopbaantesten in, om te kijken wat je unieke talenten, vaardigheden, competenties en wensfuncties zijn. Hierna hebben wij een goed beeld van je kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt, aan de hand van een persoonlijk carrièreprofiel. Waar nodig en wenselijk kunnen wij ook advies geven in het kader van de nieuwe wetgeving re-integratie die per 1 juli 2023 van kracht is. Hierbij krijgt een werknemer ook meer opties om zijn of haar persoonlijke visie en behoeften duidelijker in kaart te brengen.

Re-integratie coach bij het solliciteren naar een nieuwe baan

Natuurlijk is het de doelstelling van de re-integratie coach om jou of je medewerker te begeleiden naar een nieuwe baan. Als we samen de juiste wensrichting en mogelijke functies in kaart hebben gebracht, wil je natuurlijk de focus leggen op het solliciteren. Als je al lange tijd niet meer hebt gesolliciteerd, dan kan het solliciteren best spannend en stressvol zijn. Gelukkig helpen wij je dan met een persoonlijke sollicitatietraining. Hierbij spelen wij precies in op de sollicitatievragen en struikelblokken waar jij tegenaan loopt en leer je effectief en succesvol solliciteren.

Aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling

Naast de aandacht voor je re-integratie, vinden wij het ook belangrijkom de juiste aandacht te geven aan je persoonlijke ontwikkeling. Zeker als je bepaalde valkuilen en struikelblokken hebt die ook tijdens het werk naar voren kwamen. Wij kijken daarbij heel goed wat je nodig hebt, wat je behoeften zijn en wat belangrijk is om aan te werken, voordat je weer de arbeidsmarkt op gaat. Dit kan in de praktijk een combinatie zijn van assertiever worden, je grenzen beter bewaken, beter voor jezelf opkomen, perfectionisme, leren nee zeggen tegen te veel werk etc. Zo leer je in het re-integratietraject ook meer assertiever op je werk worden.

Re-integratie coach in Groningen, Assen, Drachten of online

Kom je graag in contact met onze re-integratie coach? Ga dan naar ons contactformulier, vul je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Wij bieden al onze re-integratietrajecten ook online aan! Woon je verder weg, maar zou je toch graag door onze reïntegratie coach begeleidt willen worden? Bij ons is dit dus ook mogelijk.

“Voor een effectief en specifiek maatwerk re-integratietraject”