Ben je op zoek naar een persoonlijke assertiviteitstraining in Groningen, Assen of Drachten? Dan is deze training precies wat je nodig hebt.

Assertiviteitstraining volwassenen 

Wil je werken aan meer zelfvertrouwen en zelfverzekerder overkomen op je werk? Wij geven assertiviteitstraining voor volwassenen in Groningen, Drachten, Assen en online in Teams. Dit geeft je de juiste tools om meer zelfvertrouwen te krijgen. Hierdoor word je zelfverzekerder, leer je beter nee zeggen en beter voor jezelf opkomen. Zowel vrouwen als mannen kunnen last hebben van subassertief gedrag. Dit kan grote impact hebben op je eigenwaarde en omgang met anderen.

Herken je je zelf in de volgende assertiviteit problemen?

Wij geven voornamelijk één op één assertiviteitstraining. Het voordeel is dat wij hierbij heel specifiek inspelen op de dagelijkse problemen waar jij tegenaan loopt. Je wil graag assertief zijn op je werk, maar wellicht ook in je sociale contacten. Natuurlijk zou je ook graag assertiever worden, zodat je je sterker voelt. Beter nee durven zeggen en minder snel over je heen laat lopen. Je bedoelingen zijn goed, maar toch loopt het vaak niet zoals je het wilt. Herken je dit ook bij jezelf? Dan kan een assertiviteitstraining voor volwassenen je hier écht mee helpen. Wij weten precies de vinger op de zere plek te leggen. Je krijgt nieuwe inzichten en handreikingen om anders te leren denken en hier beter naar handelen.

Wat leer je in deze assertiviteitstraining volwassenen?

In de persoonlijke assertiviteitstraining voor volwassenen, leer je onder meer de volgende punten beter hanteren:

  • Sneller en duidelijk nee zeggen zonder schuldgevoel

  • Hogere eigenwaarde en zelfbewustwording

  • Duidelijk je grenzen stellen en hier naar leven

  • Beter leren omgaan met kritiek en boosheid in je omgeving

  • Effectieve gesprekstechnieken toepassen in je communicatie

  • Je zelfvertrouwen een boost geven

  • Jezelf op de eerste plaats zetten en niet altijd de ander

  • Inzicht krijgen in perfectionisme en hoge prestatiedrang

Waar wil jij een assertiviteitstraining volgen?

Meld je gelijk aan voor één van de volgende trainingen:

Alle trainingen kunnen bij ons ook online in Teams worden gevolgd. Je woonplaats maakt in dit geval dan ook niet uit. Vraag ons naar de mogelijkheden om online training te volgen. Naar wens kunnen we dit altijd combineren om de training deels fysiek op je voorkeurslocatie te volgen en deels online. Wij denken met je mee om de assertiviteitstraining altijd zo flexibel mogelijk aanpassen op jouw wensen en mogelijkheden.

“Meer assertiever worden met onze assertiviteitstraining”