Zoek je loopbaanbegeleiding in Groningen, omdat je met bepaalde loopbaanvragen zit, werkproblemen hebt of een andere baan zoekt?

Loopbaanbegeleiding Groningen

Als loopbaanbegeleider adviseren, helpen en begeleiden wij MBO en HBO opgeleiden bij hun loopbaan oriëntatie, carrièreadvies en loopbaanplanning. Door verschillende omstandigheden kan je behoefte hebben aan loopbaanbegeleiding. Veel voorkomende loopbaanvragen van onze cliënten zijn:

  • Ik ervaar veel stress op mijn werk. Hoe kan ik hier beter mee omgaan?

  • Ik ben verwikkeld in een arbeidsconflict of de arbeidsverhouding is verstoord. Wat moet ik doen?

  • Ik ben niet meer tevreden met mijn werk, maar weet ook niet wat ik nu precies wil en zoek hier hulp bij

  • Ik twijfel over een opleiding of cursus die ik wil doen en wil hier graag advies over

  • Ik wil graag hogerop komen, maar ik weet niet hoe ik dit moet aanpakken binnen mijn organisatie

  • Ik denk er over om van baan te veranderen, maar waar moet ik beginnen?

  • Ik ben werkzoekend, maar ik vind het moeilijk om te solliciteren of word vaak afgewezen. Kan ik hier hulp bij krijgen?

  • Ik ben (langdurig) ziek geweest en wil weer aan het werk. Hoe kan ik mijn re-integratie inzetten?

Loopbaanoriëntatie en loopbaanonderzoek

Als je (nog) niet precies weet wat je wilt, dan is het belangrijk om een loopbaanoriëntatie traject door te lopen. Hierdoor heb je een goede kijk op je kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Met behulp van een aantal loopbaantesten, krijg je een goed beeld van je vaardigheden, talenten, competenties en loopbaanperspectieven. Ook gaan we onderzoeken wat je carrièretype is en binnen welke werkomgeving en bedrijfsculturen jij het beste floreert.

Je loopbaanperspectieven

Natuurlijk is het belangrijk om een goed beeld te krijgen van je loopbaanperspectieven. Van daaruit kunnen wij kijken wat je nodig hebt om de baan te krijgen die je wilt. Wil je meer verantwoordelijkheid of juist meer verdieping in je huidige werk? Wil je weten of je een goede leidinggevende bent of een mensgerichte peoplemanager? Ook als je loopbaanbegeleiding zoekt bij loopbaanvragen waar je niet uit komt of iets wilt onderzoeken, dan kan de loopbaancoach van Coaching en Trainingsbureau Twinpower je hiermee verder helpen.

Problemen op je werk?

Heb je problemen op je werk, vaak conflicten en kun je hier hier niet goed mee omgaan? Kan je niet goed met je (nieuwe) leidinggevende of baas overweg en verloopt de onderlinge communicatie niet goed? Voor veel werknemers geeft dit veel stress, frustratie en onzekerheid. Bij problemen op je werk, kunnen wij naar behoefte een combinatie maken van loopbaanbegeleiding en personal coaching. Waar nodig zijn wij je sparringpartner om alle werkproblemen te bespreken en samen te kijken naar mogelijke oplossingen. Je zal zien dat je met nieuwe inzichten beter weet hoe jij bepaalde werkproblemen kunt aanpakken en hier de verantwoordelijkheid voor te dragen.

Loopbaanbegeleiding bij het solliciteren

Ben je werkzoekende, druk aan het solliciteren of loop je tegen diverse dingen aan? Als werkzoekende kan dit best lastig zijn. Zeker als je als langere tijd niet hebt gesolliciteerd. Ook in dit geval kan loopbaanbegeleiding je helpen om een duidelijk beeld te krijgen van je arbeidsperspectieven en je kansen op de arbeidsmarkt. Naar behoefte kunnen wij hierbij ook een sollicitatietraining inzetten, een LinkedIn training solliciteren of hulp bij een een nieuwe baan vinden. Binnen Coaching en Trainingsbureau Twinpower hebben we diverse loopbaaninstrumenten die jou helpen bij je loopbaanontwikkeling.

Loopbaanbegeleiding aanvragen?

Wil je meer weten, heb je een vraag of wil je graag een GRATIS kennismakingsgesprek? Ga dan naar het contactformulier en vul je gegevens in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

“Loopbaanbegeleiding in Groningen en omgeving voor je loopbaanontwikkeling”