Sollicitatietraining

BEKIJK OOK DEZE DIENSTEN OF TRAININGEN

CV training
Assertiviteitstraining
Outplacement
Selectie assessment
Sollicitatietraining

Sollicitatietraining Groningen, Assen, Drachten.

Sollicitatietraining kun je bij Twinpower individueel volgen, of voor kleine groepen voor bedrijven, instanties, het onderwijs, Werkplein, het UWV etc. De sollicitatietraining die wij hiervoor bieden, is altijd maatwerk op de persoon, groep of een bedrijf afgestemd. Dit is één van de weinige sollicitatietrainingen die volledig wordt afgestemd op de vraag.


Sollicitatietraining in Groningen
is specifiek voor individuen en kleine groepen. De training wordt op locatie gegeven in Groningen, Assen, Drachten en Winschoten. Op verzoek kan de training ook elders plaatsvinden.

Sollicitatietraining individueel en voor groepen

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van individuele sollicitatietraining en voor kleine groepen. Met onze jarenlange kennis en ervaring in het solliciteren, jezelf presenteren en solliciteren via Social Media, hebben wij een toolbox vol sollicitatie-instrumenten die wij kunnen inzetten in onze sollicitatietraining. Ben je druk aan het solliciteren, maar het lukt je niet goed? Je krijgt vaak afwijzingen op je sollicitaties of je krijgt weinig tot geen uitnodigingen voor een sollicitatiegesprek? Dan is deze sollicitatietraining precies wat je nodig hebt.

Sollicitatietraining voor groepen

Bij een sollicitatietraining voor kleine groepen, hebben wij een maatwerk training met een ondersteunende PowerPoint presentie. In deze training komen alle sollicitatie-instrumenten voorbij die belangrijk zijn bij het solliciteren. Ook nemen wij hierbij solliciteren via Social Media en het internet mee. Op verzoek passen wij onze sollicitatietraining aan op de wensen en behoefte van de groep, bedrijf, school of instelling. Op deze manier heb je bij Trainingsbureau Twinpower altijd een maatwerk sollicitatietraining, die zowel is afgestemd op de veranderende en innoverende arbeidsmarkt, als op de behoefte van de groep.

Succesvol solliciteren en je zelf onderscheiden 

Succesvol solliciteren betekent opvallen, overtuigen en jezelf goed weten te onderscheiden van je concurrenten. Je heb verschillende vaardigheden nodig om goed te kunnen solliciteren. Je zal over genoeg zelfkennis, overtuigingskracht en zelfvertrouwen moeten beschikken, om er bij een potentiële werkgever bovenuit te springen. Natuurlijk wil je de werkgever overtuigen van jouw kwaliteiten en meerwaarde voor zijn bedrijf. Daarbij heb je ook goede schrijfvaardigheden nodig bij het up-to-date maken van een professioneel CV en LinkedIn profiel.

Wij krijgen veel blije reacties op onze sollicitatietrainingen. Lees meer over de behaalde successen van onze cursisten op de pagina met enthousiaste referenties.

Uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek? 

Ben je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek? Gefeliciteerd, maar hoe kun jij je hierop nu het beste voorbereiden? Allemaal vragen en belangrijke punten die tijdens deze sollicitatietraining naar voren komen.

Je kunt bij trainingsbureau Twinpower ook een individuele sollicitatiegesprek training volgen, om de beste sollicitant voor je droombaan te worden.

Solliciteren via Social Media en LinkedIn

Als je slim solliciteert en daarbij geen opties ongemoeid wil laten, moet je alle mogelijkheden aangrijpen om jezelf te laten zien en positief op te vallen. Solliciteren met Social Media en met name op LinkedIn, biedt diverse tools om dagelijks in contact te komen met interessante bedrijven, personeelsleden, recruiters of headhunters. Daarnaast kun je direct solliciteren op vacatures die voorbij komen. In deze sollicitatietraining kunnen wij naar wens ook aandacht besteden aan solliciteren via Social Media en LinkedIn. Een aanrader is onze LinkedIn training Solliciteren. 

Mogelijke onderwerpen sollicitatietraining naar behoefte 

  • Het opstellen van een onderscheidende en opvallende CV

  • Het opstellen van een onderscheidende en goede sollicitatiebrief

  • Het voorbereiden op een sollicitatiegesprek

  • Bewustwording van je onderscheidend vermogen

  • Solliciteren via Social Media en je profiel op LinkedIn

  • Het hoe en wat van het versturen van open sollicitaties

  • Het vertalen van een vacature naar je zelf en terug naar het bedrijf

  • Aan de slag met een SMART gerichte sollicitatiestrategie

Wat zijn je voordelen? 

Je voordeel bij Trainingsbureau Twinpower is, dat wij de sollicitatietraining volledig afstemmen op jouw vraag en leerbehoefte. Op deze manier kunnen wij precies inspelen op jouw ‘sollicitatieproblemen’. Wij kunnen bijvoorbeeld een CV training toevoegen, je personal branding ontdekken of solliciteren op LinkedIn behandelen. Bij ons krijg je altijd een maatwerk sollicitatietraining afgestemd op je behoefte.

Andere interessante trainingen waar je mogelijk in geïnteresseerd zou kunnen zijn:

Na het volgen van deze sollicitatietraining weet je precies…

Hoe je de aangereikte sollicitatie-instrumenten, je personal branding, je netwerk en LinkedIn effectief kunt inzetten om op een onderscheidende manier te solliciteren en positieve reacties uit te lokken. Je weet hoe je de juiste vertaalslag van jezelf naar het door bedrijven gezochte profiel te maken. Daarbij weet je jezelf goed te presenteren en geïnteresseerden te overtuigen van je kwaliteiten. Hierdoor zal jouw sollicitatie eerder de aandacht van werkgevers, opdrachtgevers en recruiters trekken. Hiermee wordt de kans op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek met wel 70 procent vergroot!

Wat kost een sollicitatietraining?

De kosten voor een sollicitatietraining zijn variabel. Dit is namelijk mede afhankelijk van je vraagbehoefte, de omvang, je leerdoelen, de locatie en of het om een individuele sollicitatietraining gaat of een groepstraining.

Je kunt al een individuele sollicitatietraining in Groningen volgen vanaf € 149,–.

Bel gerust voor meer informatie, leg je vraag aan ons voor of vul je gegevens in. Wij nemen vaak dezelfde dag nog contact met je op.

Altijd een GRATIS telefonische intake om je behoefte aan sollicitatietraining te bespreken. Hierna weten wij precies wat je nodig hebt en sturen je hiervoor via e-mail een voorstel.

    “Een sollicitatietraining die altijd op je wens en behoefte is afgestemd”