Ben je aan het kijken naar assertiviteitstrainingen in Groningen, Friesland of Drenthe? Dan hebben wij de juiste assertiviteitstraining voor jou.

Assertiviteitstrainingen Groningen, Friesland, Drenthe

Voor een goede assertiviteitstraining moet je bij Trainingsbureau Twinpower zijn. Afhankelijk van je ontwikkelingspunten en assertiviteit problemen waar je tegenaan loopt, vind je bij ons altijd de juiste training. Deze stellen wij namelijk op aan de hand van je persoonlijke ontwikkelingspunten en leerdoelen. Wil je een goede keuze maken tussen de verschillende assertiviteitstrainingen? Dan kun je dit laten afwegen tegen je eigen persoonlijke ontwikkelingspunten en de inhoud van de aangeboden training. Wij bieden persoonlijke, individuele assertiviteitstrainingen die vooraf met je worden afgestemd.

Soorten assertiviteitstrainingen

Bij Twinpower kun je een zestal verschillende assertiviteitstrainingen volgen in Groningen, Drachten, Assen en online in Teams. De leerdoelen liggen per training op een specifiek gebied.

 • Uitgebreide persoonlijke assertiviteitstraining 
  Dit is de onze meest uitgebreide assertiviteitstraining van 8 trainingssessies van 2 uur. Door de combinatie van coaching en training in praktijksituaties op je werk en privé, is dit een zeer effectieve training die gelijk toepasbaar is in de praktijk. In veel gevallen wordt voor de uitgebreide training gekozen, vanwege de hoge efficiency.

 • Assertiviteitstraining van 4 trainingssessies
  Van onze assertiviteitstrainingen, is dit de verkorte versie van bovenstaande. Hier zit geen personal coaching inbegrepen, maar worden in grote lijnen vaak wel dezelfde onderwerpen en leerdoelen behandeld. De leerdoelen worden specifiek afgestemd op je persoonlijke ontwikkelingspunten op het gebied van assertief handelen.

 • Online assertiviteitstraining 
  Je kan bij ons ook online assertiviteitstraining in Teams aanvragen. Alle trainingssessies verlopen dan online in Teams. Hierbij krijg je de trainingsmodules en huiswerkopdrachten via e-mail toegestuurd. Die ga je thuis maken en op je werk en privé mee oefenen. In de online sessies gaan we dit samen allemaal doornemen.

 • Cursus Zelfvertrouwen
  Als je echt wilt werken aan meer zelfvertrouwen, eigenwaarde, zelfbeeld en beter voor jezelf opkomen. Inzicht krijgen in gedrag (van anderen) en gebeurtenissen die je zelfbeeld en eigenwaarde hebben aangetast. Bij cliënten die vanuit hun jeugd diverse dingen hebben meegemaakt en daar nu nog last van hebben, kunnen wij extra modules inzetten.

 • Weerbaarheidstraining
  Bedoeld voor volwassenen die willen werken aan hun weerbaarheid, sterker in je schoenen staan en jezelf beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Deze training wordt ook vaak gevraagd na een (verbroken) relatie of andere ervaringen waarbij er sprake was van geweld, manipulatie, narcisme of onderdrukking. Tevens zinvol bij opgelopen schade en overlevingsstrategieën vanuit de jeugd.

 • Persoonlijke effectiviteit
  Deze training is speciaal bedoeld voor mensen die effectiever willen handelen in diverse situaties op het werk. Betere timemanagement, constructieve communicatie, inzicht krijgen in belemmerende gedachtenpatronen, valkuilen en ineffectief gedrag etc. Vaak gecombineerd met bepaalde leerdoelen voor meer assertief handelen.

 • Positieve Intelligentie 
  Dit is een specifieke training om inzicht te krijgen in je eigen saboteurs die jou dingen laten denken en doen die je eigenlijk niet wilt. Deze gaan dieper in op sterke controle- of dwangmatige gedachten die je maar niet onder controle lijkt te krijgen. Je leert je eigen saboteurs kennen en hoe je deze met nieuwe inzichten en aangereikte tools kunt bestrijden.

Assertiviteitstrainingen: welke past het beste bij jou?

Om te bepalen welke van onze assertiviteitstrainingen het beste bij je past, doen wij vooraf een telefonische intake. Hierin vragen we specifiek naar de problemen waar jij tegenaan loopt en waar jij je graag in wilt ontwikkelen. Hierna maken wij een maatwerk voorstel, waarin al je persoonlijke ontwikkelingspunten en leerdoelen worden meegenomen. Op deze manier is de assertiviteitstraining het meest effectief en direct praktisch toepasbaar in de praktijk. Gedurende de training zal je de aangereikte tools en opdrachten direct weten toe te passen op je werk en in privé situaties.

Lees ook de goede referenties die wij hebben ontvangen voor onze trainingen!

Je voordelen bij Trainingsbureau Twinpower

 • Zeer persoonlijk op maat gemaakt

 • Trainingen te volgen in Groningen, Drachten, Assen en online in Teams

 • Flexibel in te passen op dagen en tijden die jou het beste schikken

 • Direct toepasbaar voor diverse praktijksituaties

 • Handige tools in de communicatie om situaties te kunnen veranderen

 • Bespreking en evaluatie van persoonlijke werk gerelateerde assertiviteitsproblemen

 • Diverse praktijkopdrachten om in de praktijk mee te oefenen

Interessante blogs over assertiviteit 

Hieronder diverse links naar onze blogs voor diverse assertiviteitsproblemen waar jij je wellicht in herkent. Klik op de link voor meer informatie over jouw onderwerp:

Aanmelden voor één van onze assertiviteitstrainingen?

Wil je graag meer informatie of wil graag een training bij ons volgen? Klik dan op één van bovenstaande trainingen van je voorkeur en meld je aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een telefonisch intakegesprek.

Assertiviteitstrainingen: kies de juiste training die bij jou past