De assertiviteitscursus in Groningen, Assen, Drachten of Winschoten helpt je zelfvertrouwen te vergroten en beter voor je zelf op te komen.

Assertiviteitscursus Groningen, Assen, Drachten

In onze assertiviteitscursus gaan wij samen de oorzaak doorgronden waarom jij moeite hebt met assertiviteit. Juist door het zoeken naar de oorzaak van dit niet-assertief gedrag, kunnen we beter bepalen wat jij nodig hebt om je zelfvertrouwen te vergroten en assertiever te worden. Vaak ligt de grondslag van niet-assertief gedrag in de jeugd. Bepaalde overtuigingen, gedrag en reacties van ouders en omgeving kunnen een negatieve weerslag hebben gehad op je zelfbeeld en assertiviteit.

Negatief zelfbeeld en onzekerheid overwinnen.

Heb jij last van een negatief zelfbeeld en wil je graag je onzekerheid overwinnen? In de assertiviteitscursus gaan we je laten inzien waar je negatief zelfbeeld vandaan komt. Ook ga je leren om je eigen gedachten om te zetten naar positief denken. Vaak zijn het negatieve gedachtenpatronen die je al lang bij je draagt. Het is zeker niet onmogelijk om je zelf opnieuw te ‘programmeren’ en negatieve gedachtenpatronen te herkennen en te leren om deze te ‘resetten’ naar meer positieve gedachten.

Waarom zou je niet goed genoeg zijn? Waarom is jouw mening niet belangrijk? Vaak is je dit door anderen aangepraat of ben jij je minder dan anderen gaan voelen. Zullen we samen deze gedachtenpatronen omzetten naar een meer positief zelfbeeld?

Assertiviteitscursus om je zelfvertrouwen te vergroten

Wil je niets liever dan je zelfvertrouwen vergroten? Wil je graag nee zeggen zonder schuldgevoel? Zeker als je beseft dat je jezelf snel laat meeslepen door wat een ander wil, vraagt of nog erger opeist? Je zelfvertrouwen opbouwen is goed om beter voor jezelf op te komen en steviger in je schoenen te staan. Met een groter zelfvertrouwen durf je betere keuzes te maken en laat je je minder snel leiden door je omgeving. Dit komt ten gunste van je persoonlijke ontwikkeling, innerlijke groei en een groter zelfbewustzijn.

Aanmelden assertiviteitscursus Groningen, Assen, Drachten

Wil je ook graag je assertiviteit te vergroten met een persoonlijke assertiviteitscursus? Je kunt deze volgen in Groningen, Assen, Drachten, Winschoten en online via Teams. Ga door naar onze pagina assertiviteitstraining en meld je aan.

Ook tijdens de coronacrisis en eventuele lockdowns gaan wij gewoon door met onze assertiviteitstrainingen! Wij houden hierbij rekening met de huidige maatregels. Indien nodig zetten we tijdelijk de training online voort. 

“Een assertiviteitscursus voor je persoonlijke ontwikkeling”