Zoek je een outplacementbureau voor outplacementbegeleiding in Groningen, Drachten of Assen? Lees dan wat wij je kunnen bieden.

Outplacementbegeleiding Groningen, Assen of Drachten

Outplacementbegeleiding is bij outplacementbureau en trainingsbureau Twinpower altijd op maat. Afhankelijk van de behoefte en beschikbaar budget, kunnen we de begeleiding hier op afstemmen. We bekijken dan ook per aanvraag en wens hoe een outplacementtraject er uit zal zien. Of dit nu voor één werknemer is of voor meerdere werknemers tegelijk.

Wat heb je nodig en waar ligt je behoefte?

Vaak overlegt een bedrijf die outplacementbegeleiding wil aanvragen met de werknemer waar hij of zij de meeste behoefte aan heeft. Vaak kan de werknemer dan zelf een outplacementbureau in de buurt zoeken, die bij zijn of haar wensen past. Het bedrijf zal dan kijken welk outplacementbureau een aanbod heeft die het beste bij de behoefte van de werknemer(s) past en welke kosten hiermee gepaard gaan. Een outplacementbureau wordt vaak beoordeeld op basis van kostprijs per traject, kwaliteit en mogelijkheden.

De mogelijkheden bij ons outplacementbureau in Groningen 

  • Outplacementbegeleiding op maat, naar wens afgestemd op het beschikbaar gesteld budget

  • Ook alleen voor het aanbieden van loopbaanbegeleiding, waarmee een werknemer weer een goede start kan maken voor het vinden van een andere baan

  • Loopbaanadvies bij eventuele carrièreswitch

  • Altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de vraag, behoeften, wensen door te nemen

Outplacementbegeleiding Groningen, Assen, Drachten of online

Binnen ons outplacementbureau in Groningen, werken wij voornamelijk in de regio Groningen, Assen en Drachten. Daarnaast bieden wij ook online outplacementbegeleiding op maat. Na een telefonisch intakegesprek maken wij een voorstel voor een passend outplacementtraject. Wij zijn voorstander van een kort outplacement traject met hoge efficiency. Voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek vul je je gegevens in op ons contactformulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

“Outplacementbegeleiding Groningen, Assen, Drachten en online”