Zoek je een outplacementbureau voor outplacementbegeleiding in Groningen of omliggende plaatsen? Lees dan wat wij je kunnen bieden.

Outplacementbegeleiding op maat

Outplacementbegeleiding is bij outplacementbureau en trainingsbureau Twinpower altijd op maat. Afhankelijk van de behoefte en beschikbaar budget, kunnen we de outplacementbegeleiding hier op afstemmen. We bekijken dan ook per aanvraag en wens hoe een outplacementtraject er uit zal zien. Of dit nu voor één werknemer is of voor meerdere werknemers tegelijk. Je kan bijvoorbeeld binnen een outplacementtraject ook kiezen voor een sollicitatietraining of wil je liever een CV training?

Wat heb je nodig en waar ligt je behoefte?

Vaak overlegt een bedrijf die outplacementbegeleiding wil aanbieden, met de werknemer waar hij of zij de meeste behoefte aan heeft. Vaak kan de werknemer dan zelf een outplacementbureau in de buurt zoeken, die bij zijn of haar wensen past. Het bedrijf zal dan kijken welk outplacementbureau een aanbod heeft die het beste bij de behoefte van de werknemer(s) past en welke kosten hiermee gepaard gaan. Een outplacementbureau wordt vaak beoordeeld op basis van kostprijs per traject, kwaliteit en mogelijkheden.

De mogelijkheden bij ons outplacementbureau in Groningen 

  • Outplacementbegeleiding op maat, naar wens afgestemd op het beschikbaar gesteld budget

  • Ook alleen voor het aanbieden van een sollicitatietraining of een professioneel CV, waarmee een werknemer weer een goede start kan maken voor het vinden van een andere baan

  • Advies en loopbaancoaching voor individuele werknemers

  • Altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de vraag, behoeften, wensen en onze mogelijkheden hierop te anticiperen door te nemen

  • Outplacementbegeleiding al vanaf  € 750,00 voor een kort outplacementtraject

Outplacementbegeleiding bij jou in de buurt

Binnen ons outplacementbureau in Groningen, werken wij voornamelijk in deze provincie en omliggende plaatsen zoals Haren, Hoogezand, Sappemeer, Winschoten, Appingedam, Delfzijl, Stadkanaal, Eelde tot aan Assen en Drachten toe. Wij komen naar wens naar je bedrijf om kennis te maken en onze werkwijze toe te lichten. Hierna maken wij een voorstel outplacementbegeleiding op maat. Wij zijn voorstander van korte outplacement trajecten met hoge efficiency.

Voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek kan je ons bellen of vul je gegevens in op ons contactformulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

“Outplacementbegeleiding van Groningen tot Assen en Drachten”