Outplacement

BEKIJK OOK DEZE DIENSTEN OF TRAININGEN

CV training
Sollicitatietraining
Assertiviteitstraining
Loopbaancoaching
Outplacement

Outplacementbureau in regio Groningen nodig?

Twinpower biedt outplacementbegeleiding voor middelbaar en hoger opgeleiden die onverhoopt ontslagen worden of die door omstandigheden geen contractverlenging krijgen. Met behulp van diverse loopbaaninstrumenten helpen wij medewerkers te begeleiden naar een nieuwe baan of te laten herintreden na (langdurige) ziekte. Wij richten ons met outplacement op de regio rondom Groningen, Haren, Veendam, Hoogezand, Winschoten, Appingedam, en Delfzijl. Daarnaast in regio Drenthe en rondom Assen en regio Friesland rondom Drachten.

Outplacementbegeleiding bij ontslag

Wij kunnen werknemers die gedwongen af moeten vloeien om bedrijfseconomische reden, een kort en effectief outplacementtraject aanbieden. Hiermee worden de kansen van deze werknemers om snel een andere baan te vinden enorm vergroot. Dit is efficiënt outplacement traject voor afvloeiende werknemers die in de praktijk direct de arbeidsmarkt op kunnen. Afhankelijk van de behoefte aan coaching, training of begeleiding en het beschikbaar budget, stemmen wij een outplacementtraject hierop af. Zodoende kunnen wij altijd maatwerk bieden.

Outplacement na ziekte, burn-out of andere oorzaken

Voor werknemers die door omstandigheden al (langere) tijd thuis zitten door ziekte, burn-out, overspannenheid of die om andere redenen niet bij het bedrijf kunnen blijven, kunnen wij outplacementbegeleiding inzetten. Waar nodig kunnen wij hierbij ook als personal coach optreden. Ook bij geconstateerde problemen zoals autisme, hoog gevoeligheid o.i.d. die tot uitval, ziekte of een burn-out hebben geleid. Graag spreken wij dit allemaal met je door, zodat je weet wat je van ons kunt verwachten en hoe de begeleiding er in de praktijk uit zal zien.

Wat houdt een outplacement traject precies in?

Wij gaan eerst een uitgebreid intakegesprek met je aan. Hierin bespreken wij uitvoerig je opgedane kennis en werkervaring die je binnen het bedrijf hebt opgedaan. Ook bespreken wij de problemen die je hebt ondervonden, eventueel ziektebeeld, burn-out klachten of andere problematiek die (mede) tot beëindiging van je arbeidscontract hebben geleid. Afhankelijk van je vraag, behoefte en het beschikbaar budget, wordt hierna een plan van aanpak opgesteld.

In dit outplacementtraject kunnen wij naar wens de volgende loopbaaninstrumenten toevoegen:

Wat kost outplacementbegeleiding?  

De kosten van outplacementbegeleiding zijn afhankelijk van de in te zetten loopbaaninstrumenten, de duur van het traject en of het om één werknemer gaat of meerdere werknemers binnen een bedrijf. Wij kunnen hier het beste met de werkgever concrete afspraken over maken. Wij kunnen na een vrijblijvende informatiegesprek een offerte opstellen, waarbij het overeengekomen outplacement traject uiteen zetten en de kosten die hiermee gepaard gaan.

Outplacement aanvragen of wil je meer informatie?

Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek om alle mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op of vul je gegevens in. Na je aanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

“Met outplacementbegeleiding op maat kun je weer verder”