Zoek je een loopbaanadviseur in Groningen of omgeving in je loopbaanoriëntatie, carrièreswitch of bij een andere baan zoeken?

Loopbaanadviseur Groningen

Als ervaren loopbaanadviseur in Groningen en omgeving, adviseren, coachen en begeleiden wij mensen zich die bezig zijn met hun loopbaanoriëntatie. Zeker in crisistijd en met veel ontslagen tot gevolg, biedt deze periode ook nieuwe loopbaanperspectieven op de arbeidsmarkt. In een kort loopbaanadvies traject zetten wij als loopbaanadviseur onze jarenlange kennis en ervaring in om samen met jou de beste keuze te maken.

Loopbaanadvies en loopbaanoriëntatie

In je loopbaanoriëntatie gaan we je huidige of laatste baan en je werkomgeving analyseren. Daarbij wegen wij alle opties tegen elkaar af en kijken naar je talenten, ambities, behoeften en eventuele beperkingen. In deze persoonlijke gesprekken krijgen wij een goed beeld van jou als persoon en welke banen goed bij je zouden passen. Met behulp van een persoonlijk carrièreprofiel kan jij doelgericht de juiste banen op de arbeidsmarkt vinden.

Loopbaanadvies en loopbaanoriëntatie

Op jouw verzoek kun je een gratis oriënterend gesprek met de loopbaanadviseur in Groningen inplannen. In dit oriënterend gesprek kan je aangeven waar je tegenaan loopt, waar je aan denkt, wat je overweegt en wat eventuele struikelblokken zijn. Aan de hand van dit oriënterend kennismakingsgesprek, mailen wij je een passend voorstel loopbaanadvies. Wij houden hierbij zo goed mogelijk rekening met je beschikbaar budget. Zo weet je precies wat de kosten zullen zijn en wat het je zal opleveren.

Je persoonlijke loopbaanontwikkeling

Hoe kom je er achter welke baan nu echt bij je past? Hoe kan de loopbaanadviseur in Groningen je hierbij concreet loopbaanadvies geven? Met maatwerk loopbaanadvies binnen ons loopbaanadviesbureau, gaan wij op zoek naar de beste en meest haalbare loopbaan voor jou. Samen kijken naar een andere baan of carrière en je arbeidsmarkt oriëntatie. Een baan die beter bij je past en waar je veel gelukkiger mee wordt.

Loopbaanadviseur en inzet loopbaantesten

Met behulp van verschillende loopbaantesten stellen wij een persoonlijk carrièreprofiel op. Met dit carrièreprofiel heb je een goed beeld van je kansen en mogelijke banen op de arbeidsmarkt. Je hebt met dit carrièreprofiel een duidelijk overzicht van je unieke talenten, vaardigheden en competenties, maar ook van je intrinsieke behoeften, normen, werktype, valkuilen en ontwikkelingspunten. Hiermee voorkom je dat je verkeerde keuzes maakt en meer rekening zult houden met je eigen wensen en capaciteiten.

Maak een gratis afspraak met de loopbaanadviseur Groningen

Wil je graag een vrijblijvende (telefonische) of persoonlijk oriënterend gesprek? Ga dan naar de webpagina van loopbaanadvies, vul je gegevens in of bel 050-2043569. Dan kun je direct een afspraak maken.

“Loopbaanadviseur in Groningen voor maatwerk loopbaanadvies”