Wil je graag een training persoonlijke effectiviteit volgen in Groningen, Assen, Drachten of online? Dan hebben wij de juiste training voor jou.

Training persoonlijke effectiviteit

In deze training persoonlijke effectiviteit, krijg je meer bewustwording in je eigen persoonlijke ontwikkeling. Met een persoonlijk ontwikkelplan gaan we kijken welke ontwikkelingspunten er zijn om je leerdoelen te halen. Wat zijn je valkuilen? Waar loop je tegenaan en welke problemen wil je oplossen? Zeker als bepaalde vraagstukken steeds terugkomen en jij deze nog steeds niet hebt weten op te lossen. Leren effectiever, slimmer en efficiënter denken, zodat de oplossingen steeds dichterbij komen.

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling

Veel mensen zijn bezig met hun persoonlijke ontwikkeling. Waar wil ik naar toe? Wat zijn mijn doelen en hoe kan ik deze halen? Zeker als je het gevoel hebt niet verder te komen en je dingen voor je uit blijft schuiven, is het belangrijk om pas op de plaats te maken. De training persoonlijke effectiviteit helpt je om weer  sterker in je schoenen te staan en vooruitstrevend aan je persoonlijke doelen te werken. Weten prioriteiten te stellen en van uitstel geen afstel maken. Op SMART gerichte wijze toewerken naar jouw toekomstgerichte streefpunten.

Waar sta jij in je persoonlijke ontwikkeling?

Zeker in moeilijke tijden wil je weten wat je moet doen. Bijvoorbeeld bij problemen op het werk, relatieproblemen of bij (dreigende) overspanning of veel stress. Waar wil je naar toe? Hoe kom je uit een situatie waarin je tot nu toe vaak rondjes draaide? Hoe leer je uit je valkuilen te blijven en waar sta je nu in je persoonlijke groei? Wie blijft werken aan zijn persoonlijke ontwikkeling, zal sneller een makkelijker met veranderingen om kunnen gaan en ook tegenslagen beter kunnen hanteren. Je ziet ze dan als leerdoelen om er vervolgens sterker en beter uit te komen.

Onderwerpen training persoonlijke effectiviteit

  • Persoonlijke leerdoelen bepalen

  • Je valkuilen herkennen en resetten

  • Je persoonlijke rechtenverklaring opstellen

  • Je normen en waarden vaststellen en daarnaar leven

  • SMART leren denken en handelen in diverse situaties

  • Doelgericht, overtuigend en positief communiceren

  • Prioriteiten stellen en time management

Waar wil jij aan werken?

Afhankelijk van je leerdoelen en valkuilen, kun je in de training persoonlijke effectiviteit zelf bepalen aan welke ontwikkelingspunten je wilt werken. Zo wordt elke training persoonlijk afgestemd op je leerdoelen. Je eigen persoonlijke training wordt zo wel heel doelgericht! Het geeft je veel kennis, handvaten en cognitieve ontwikkeling om een betere versie van jezelf te worden. De juiste combinatie van kennis opdoen, bewustwording en praktijkopdrachten. Je zal de aangeboden  lesstof gelijk kunnen toepassen in je werkomgeving, privésituaties of in andere situaties.

Bepaal je eigen leerdoelen voor je persoonlijke groei