Trainingsacteur Groningen

BEKIJK OOK DEZE DIENSTEN OF TRAININGEN

Rollenspel assessment
Selectie assessment
Sollicitatietraining
Assertiviteitstraining
Trainingsacteur

Trainingsacteur gezocht in Groningen of omgeving?

Ben je op zoek naar een trainingsacteur voor het afnemen van een assessment, rollenspel, het testen van leiderschapskwaliteiten, klantvriendelijkheid, verkoopskills of andere opties? Twinpower beschikt over een eigen trainingsacteur die voor verschillende doeleinden ingezet kan worden, maar voornamelijk voor assessments en trainingen. Op aanvraag voeren wij ook trainingsactiviteiten uit in andere regio’s.

Waarvoor kun je een trainingsacteur inzetten?

Een trainingsacteur kan goed ingezet worden om een leersituatie te bewerkstelligen. Door middel van een acteerspel kan de acteur levensechte simulaties nabootsen, waarin een kandidaat bijvoorbeeld getoetst kan worden op benodigde capaciteiten en kwaliteiten. Onze trainingsacteur kan ingezet worden bij een selectie assessment, coachingtraject, als mystery guest, bij een rollenspel of training.

Trainingsacteur bij assessments en trainingen

Onze trainingsacteur komt uit het bedrijfsleven en kan goed inspelen op hetgeen wat er gevraagd wordt. Vooral bij het uitvoeren van een selectie assessment, leiderschapstest of een assertiviteitstraining.

Hierdoor krijgt een opdrachtgever en de kandidaat zelf een beter zicht op de verschillende kwaliteiten, talenten, persoonskenmerken, eventuele blinde vlekken en ontwikkelingsmogelijkheden. De trainingsacteur is in staat om diverse functies, rollen en karakters te spelen, waarbij er een verscheidenheid wordt aangebracht in de opbouw van het spel: directief, terughoudend, afwachtend, stressopbouwend, familiair, afstandelijk, ongeïnteresseerd etc. Afhankelijk van de reacties van de kandidaat, biedt dit goede meetinstrumenten om gedrag, communicatie en houding in praktijksituaties te testen.

Levensechte situaties in een rollenspel

De trainingsacteur kan zich bijvoorbeeld gedragen als directeur, leidinggevende, collega of klant. Het naspelen van levensechte situaties die ook op de werkvloer of in de praktijk gebeuren, geven de kandidaat een blijvende indruk in zijn of haar gedrag, communicatie en reacties. Door de confrontatie met het eigen gedrag aan te gaan, ontdekken de deelnemers hoe zij in voorkomende gevallen reageren en communiceren en welke invloed dit heeft op een klant, collega of directe omgeving. Dit geeft het beste inzicht om ontwikkeling, verandering en verbetering te kunnen doorvoeren.

De voordelen van een trainingsacteur inzetten

Het testen van deelnemers of het inzetten van een rollenspel of assessment met behulp van een trainingsacteur biedt diverse voordelen:

  • De oefeningen en voorkomende situaties worden levensechter

  • Weten hoe kandidaten reageren in diverse situaties (passief of reactief)

  • De trainingsacteur kan zijn gedrag selectief improviseren

  • De trainingsacteur kan diverse rollen en karakters spelen, met bijbehorend ‘gedrag’

  • De trainingsacteur kan elke situatie naar zijn hand zetten

  • De trainingsacteur kan zijn handelen effectief sturen en doseren

  • De trainingsacteur kan sturen op zowel goed als fout gedrag

  • De trainingsacteur kan de grenzen van deelnemers zoeken en vinden

  • Fungeren als sparringpartner voor deelnemers

Afhankelijk van de vraag van de opdrachtgever of in de context van een training, assessment of ontwikkelingstraject, speelt de trainingsacteur in op de gewenste doelstelling. Waar nodig kan hij flexibel inspelen op bepaalde behoeften, leerdoelen en specifieke vragen.

Trainingsacteur gezocht: welke kwaliteit mag je verwachten?

De trainingsacteur van Twinpower is eigenlijk al van kinds af aan acteur geweest. Hij heeft veel ervaring in het spelen van verschillende typetjes en kan zeer kundig diverse ‘bekende artiesten’ nabootsen. Hij heeft eerder meegespeeld in een tv serie en daarnaast in diverse kluchten en toneelspellen. Door het goed kunnen imiteren van verschillende stemmen, kan hij zich mondeling op verschillende manieren en met diverse accenten uitdrukken, Of hij nu een Brabander, Twentenaar, Amsterdammer of een Groninger na moet spelen, geen probleem voor onze trainingsacteur.

Afhankelijk van het doel, kan de trainingsacteur een rol neerzetten die binnen een bepaalde assessment, training, rollenspel of gesprek wenselijk is. Er zijn diverse mogelijkheden bespreekbaar waar Twinpower flexibel op in kan spelen. In overleg en op verzoek kan de trainingsacteur ook in meerdere regio’s ingezet worden.

Andere trainingsactiviteiten

Twinpower biedt een aantal assessments en trainingen om een trainingsacteur in te zetten. In de komende periode komen hier nog meer trainingen bij. Misschien zijn één van onze andere trainingen of assessments mogelijk ook interessant voor je?

Wat kost een trainingsacteur?

De kosten voor onze trainingsacteur kosten per dagdeel € 289,00 excl. btw.
Het is ook mogelijk om de acteur per uur in te huren voor € 69,00 excl. btw per uur.

Wil je meer weten of een aanvraag doen?

Heb je nog vragen, wil je meer informatie of wil je een offerte aanvragen? Bel ons, leg je verzoek aan ons voor of vul online je gegevens in. Na ontvangst van je aanvraag zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.

“Het inzetten van een trainingsacteur maakt een training of assessment meer realistisch”