Voorbereiden sollicitatiegesprek

BEKIJK OOK DEZE DIENSTEN OF TRAININGEN

CV maken
CV training
Sollicitatietraining
Assertiviteitstraining
Voorbereiden sollicitatiegesprek

Sollicitatietraining: sollicitatiegesprek training

Je sollicitatiegesprek voorbereiden is een must als jij je de beste sollicitant wilt zijn. Met deze individuele sollicitatiegesprek training, leer jij je onderscheidend te presenteren tijdens je sollicitatiegesprek. Jij wilt toch ook een overtuigende eerste indruk maken en je droombaan in de wacht slepen? Met behulp van deze sollicitatietraining gaat jou dat lukken!

Sollicitatiegesprek voorbereiden: hoe doe ik dit het beste?

Een sollicitatiegesprek voorbereiden vergroot je kansen aanzienlijk op die gewilde baan. Zeker als je al diverse teleurstellingen en afwijzingen na je vorige sollicitatiegesprekken hebt ontvangen. Hoog tijd dat je deze sollicitatiegesprek training volgt. In deze sollicitatietraining met rollenspel in Groningen, Assen of Drachten, gaan wij je tot in de puntjes voorbereiden op je komende sollicitatiegesprekken. Dit zal je kansen om die gewilde baan te krijgen direct vergroten.

Voorbereiden sollicitatiegesprek met een rollenspel

Je sollicitatiegesprek voorbereiden met een rollenspel is de beste manier bij een sollicitatiegesprek oefenen. Als ervaren sollicitatietrainers weten wij welke vragen je ongetwijfeld krijgt voorgeschoteld en welke voor jou het meest lastig zijn. Met behulp van een rollenspel, zijn wij in deze sollicitatietraining je ideale werkgever voor je sollicitatiegesprek oefenen. Wij nemen de vragenlijst met je door en geven je directe feedback hoe jij ‘lastige’ vragen beter en zorgvuldiger kunt beantwoorden. De besproken verbeterpunten nemen wij gelijk met je door. Natuurlijk geven wij hierbij concrete tips waar je rekening mee moet houden.

De do’s and don’ts bij een sollicitatiegesprek

Je sollicitatiegesprek voorbereiden heeft diverse do’s and don’ts waar je rekening mee moet houden. Afhankelijk van de functie en het bedrijf waar je solliciteert, zullen wij hier tijdens deze sollicitatietraining verder op ingaan. Gezien onze brede ervaring in het werven en selecteren van geschikte kandidaten, weten wij ook heel goed wat je nu juist wel en niet moet zeggen of doen tijdens je sollicitatiegesprek. Ook geven wij goede tips hoe je het gesprek kunt sturen, hoe jij je als sparringpartner kunt opstellen en hoe jij volop de interesse van je werkgever kan wekken.

Wees de beste sollicitant voor de functie

Waarom ben jij de beste sollicitant voor je droombaan? Wij weten hoe belangrijk het is om je presentatie zo goed mogelijk voor te bereiden. Wij laten dan ook geen issue ongemoeid die hierbij belangrijk en efficiënt is. Wij stemmen de sollicitatie gesprekstraining dan ook volledig af op jouw sollicitatie, het bedrijf waar je wilt solliciteren en de wijze waarop jij je voor jouw wensfunctie het beste kan profileren. Dit is een maatwerk sollicitatietraining waar jij het echt het meeste bij gebaat bent.

Goede referenties op onze sollicitatietraining

De successen die onze cursisten met deze sollicitatietraining boeken, zijn overtreffend! Lees de enthousiaste referenties op onze sollicitatietrainingen!

Wij vinden het bijzonder leuk om jou onze tips en trucs te leren, zodat ook jij vol zelfvertrouwen en optimale voorbereiding je eerstvolgende sollicitatiegesprek in gaat.

Indien je meer behoefte aan begeleiding bij je carrière nodig hebt, kun je ook loopbaancoaching of een eenmalig loopbaanadviesgesprek aan vragen.

Weinig zelfvertrouwen en moeite met presenteren?

Vind je het lastig om je zelf goed te presenteren, heb je weinig zelfvertrouwen en zou je graag assertiever willen zijn bij het solliciteren? Dan kun je bij ons ook een individuele assertiviteitstraining aanvragen.

Wat levert deze sollicitatiegesprek training op?

Deze training maakt het verschil omdat:

  • Jij je tot in je puntjes hebt voorbereid op je komend sollicitatiegesprek

  • Je precies weet hoe jij lastige sollicitatievragen nu goed kunt beantwoorden

  • Je weet hoe jij je motivatie voor het bedrijf onder woorden brengt

  • Jij je zenuwen nu beter onder controle kunt houden

  • Een sollicitatiegesprek oefenen met een rollenspel de beste voorbereiding is

  • Je 50 procent meer kans maakt op een tweede sollicitatiegesprek

  • Jij je kansen op je droombaan tijdens het sollicitatiegesprek aanzienlijk verhoogd

  • De training volledig wordt afgestemd op jouw sollicitatie

Wat kost deze sollicitatietraining in Groningen?

Je kunt al een persoonlijke sollicitatietraining met rollenspel volgen voor € 169,- excl. btw!

Afhankelijk van de omvang van de training, kunnen de kosten voor deze sollicitatietraining verschillen. Dit is namelijk mede afhankelijk van je vraagbehoefte, je persoonlijke leerdoelen en de locatie. Indien nodig en wenselijk, maken wij er een combinatietraining van waarbij ‘onderscheidend solliciteren’ en een ‘gesprekstraining met rollenspel’ de inhoud vormen.

Je kunt deze maatwerk sollicitatietraining in Groningen, Assen of Drachten volgen. Wij geven op aanvraag ook een gesprekstraining solliciteren voor groepen. Neem in dit geval persoonlijk contact met ons op voor een passende offerte.

Bel gerust voor meer informatie, leg je vraag aan ons voor of vul je gegevens in. Wij nemen vaak dezelfde dag nog contact met je op.

Je krijgt altijd een GRATIS telefonische intake om je aanvraag te bespreken. Hierna weten wij precies wat je nodig hebt. Wij kunnen je dan het beste voorstel doen in jouw voordeel.

Heb je nog vragen, wil je meer informatie of je zelf aanmelden? 

    “Sollicitatietraining met rollenspel voor de beste voorbereiding op je sollicitatiegesprek”