Wil je graag je sollicitatiegesprek voorbereiden met een rollenspel? Dat kan met onze persoonlijke sollicitatie gesprekstraining.

Sollicitatiegesprek voorbereiden: de beste manier

De beste manier bij een sollicitatiegesprek voorbereiden is met behulp van een rollenspel. Met name voor mensen die vaak erg zenuwachtig zijn voor een sollicitatiegesprek, of waarvan het laatste gesprek niet goed is verlopen. Ben je al vaak afgewezen na een sollicitatiegesprek en je denkt dat dit aan je eigen presentatie ligt? Dan zal een sollicitatiegesprek voorbereiden met een rollenspel, de beste manier zijn om een sollicitatiegesprek te oefenen. Samen gaan we met jou bekijken en beoordelen waar het mis is gegaan tijdens je vorige gesprekken en hoe je het nu wel kunt doen.

Hoe wordt een rollenspel bij een sollicitatiegesprek oefenen uitgevoerd?

Na een ‘zwakke plekken’ evaluatie gaan we hier extra aandacht aan besteden tijdens het rollenspel. Hoe beter wij beeld hebben waar jij moeite mee hebt en welke punten jij tijdens een sollicitatiegesprek lastig vindt, hoe beter wij hierop in kunnen spelen. Tijdens een trainingssessie van 2 uur, nemen wij een vragenlijst met je door in de rol van directeur, personeelsmanager of ondervrager. Bij deze voorbereiding sollicitatie met een rollenspel, zal je op een ‘real time’ wijze een sollicitatiegesprek oefenen. Je krijgt van ons direct feedback op je houding, manier van antwoorden en je gesprekstechnieken. Zo krijg je een goed beeld van je verbeterpunten tijdens een sollicitatiegesprek voeren.

De voordelen van deze sollicitatie gesprekstraining

De voordelen van je sollicitatiegesprek voorbereiden met een rollenspel:

  • Afgestemd op jouw sollicitatie en vakgebied

  • De allerbeste manier om een sollicitatiegesprek te oefenen

  • Real life sollicitatiegesprek met vragenlijst

  • Je rol als sollicitant goed helder krijgen

  • Direct feedback met verbeterpunten ontvangen

  • Je bent veel minder zenuwachtig voor het ‘echte’ sollicitatiegesprek

  • Al je vragen en onzekerheden aan ons voor kunnen leggen

  • Alle meest voorkomende sollicitatievragen kennen en samen oefenen

Sollicitatietraining op maat

Deze exclusieve sollicitatiegesprek training valt onder onze categorie “sollicitatietraining”. Als zeer ervaren sollicitatietrainers hebben wij al diverse sollicitatietrainingen gegeven. Zowel persoonlijke trainingen als in groepsverband. Bij ons is alles maatwerk, zodat wij met oprechte aandacht je sollicitatiegesprek training met een rollenspel’ exact op jouw leerdoelen en behoefte kunnen afstemmen.

Meer weten of gelijk aanmelden? Ga dan naar onze pagina sollicitatiegesprek training en meld je aan. Heb je nog vragen? Bel ons dan op 050-2043569.

“Exclusieve voorbereiding sollicitatiegesprek met een rollenspel”