Heb je behoefte aan een sollicitatiecoach in Groningen, Assen, Drachten of Winschoten die jou helpt om succesvol te solliciteren?

Sollicitatiecoach Groningen, Assen, Drachten

Als sollicitatiecoach in Groningen, Assen, Drachten en Winschoten, helpen wij sollicitanten om onderscheidend te solliciteren. Solliciteren is een kunst op zich. Ook denk je dat je dit wellicht wel weet, na diverse afwijzingen begin je misschien ook aan je zelf te twijfelen waarom je toch steeds wordt afgewezen. Als sollicitatiecoach in het ‘onderscheidend solliciteren’, kunnen wij je veel sollicitatietechnieken, tips en slimme trucs meegeven om je zelf zo goed mogelijk te presenteren.

Je eigen sollicitatiestrategie opzetten

Twinpower geeft graag advies en hulp bij het opzetten van een persoonlijke sollicitatiestrategie. Hierin maken wij samen een plan van aanpak op welke manier en met welke tools jij op je best kunt solliciteren. Jij wilt toch ook dat je opvalt en dat de aandacht van je potentiële werkgever speciaal op jouw sollicitatie is gericht? Daar gaan we samen voor zorgen! De sollicitatiecoach in Groningen, Assen, Drachten of Winschoten weet er wel raad mee!

Zeker weten dat jij straks weet hoe jij je zelf het beste kunt ‘verkopen’.

Open sollicitatie

Naast het solliciteren op openstaande vacatures die je op het internet tegenkomt, kunnen wij in je sollicitatiestrategie ook leren hoe je nu het beste een ‘open sollicitatie’ kunt verrichten. Hiermee heb je het grote voordeel dat jouw CV en motivatiebrief niet tussen vele andere beland, maar dat je wellicht kans maakt dat het bedrijf toch kennis met je wil maken. Helemaal als jij precies weet te vertellen waarom je juist bij dat ene bedrijf wilt werken en wat jouw toegevoegde waarde is in het voordeel van de werkgever.

Sollicitatiecoach: hulp bij het solliciteren

Waar je ook tegenaan loopt, wat je urgente vraag ook is, soms is het gewoon tijd om een goede en ervaren sollicitatiecoach in armen te nemen die je de juiste sollicitatie-adviezen geeft. Natuurlijk exact op jou en jouw wensen en behoefte afgestemd. Misschien wil je wel beter leren solliciteren via Social Media. Ook daar kunnen wij jou alles over vertellen, want daarmee vergroot jij je kansen aanzienlijk.

Heb je juist hulp nodig bij het voeren van goede sollicitatiegesprekken, dan helpen wij je met een sollicitatiegesprek training. 

Sollicitatiecoach nodig?

Heb je snel een goede sollicitatiecoach in Groningen, Assen, Drachten of Winschoten nodig? Neem gerust contact met ons op, bel ons of stel je hulpvraag op onze contactpagina.

Ook tijdens de coronacrisis gaan wij gewoon door met ons coaching- en trainingstrajecten. Wij houden hierbij rekening met de huidige maatregels. 

“Sollicitatiecoach Groningen, Assen, Drachten en Winschoten”