Loopbaanbegeleiding bij autisme

BEKIJK OOK DEZE DIENSTEN OF TRAININGEN

Sollicitatietraining
Assertiviteitstraining
Sollicitatiegesprekken
Outplacement
Loopbaanbegeleiding bij autisme door ervaren autisme coach

Loopbaanbegeleiding nodig? Voor mensen met autisme

Ben je op zoek naar loopbaanbegeleiding met een loopbaancoach die veel kennis en ervaring heeft met autisme? Loop je telkens weer tegen bepaalde aspecten aan binnen je werkomgeving, waardoor je niet goed (meer) functioneert of waardoor je nu geen werk meer hebt?

Als ervaren loopbaancoach bij autisme kunnen wij je verder helpen in regio Groningen, Friesland en Drenthe.

Loopbaancoach bij autisme

Coaching en Trainingsbureau Twinpower richt zich met name op mensen met autisme die middelbaar of hoog opgeleid zijn. Vaak missen zij een sparringpartner die hen begrijpt, waar ze hun verhaal bij kwijt kunnen, vooral omdat de (werk)omgeving het niet weet of ziet of wil zien. De verwachtingen zijn vaak hoog en vaak voelt de werknemer met autisme zich niet gehoord en begrepen, met de nodige frustraties en demotivatie tot gevolg. Herken je dit bij je zelf? Dan is het zeker fijn om eens met een loopbaancoach bij autisme te praten, die de nodige kennis en ervaring met autisme heeft en weet hoe jij je voelt.

Loopbaanadvies nodig bij autisme problematiek?

Loopbaanbegeleiding bij autisme kan erg zinvol zijn bij hoog opgeleide werknemers met Asperger, PDD NOS of zoals nu in één geheel wordt gesproken over Autisme Spectrum Stoornis. Zeker als jij als middelbaar of hoger opgeleide werknemer met autisme vaak te maken krijgen met een gebrek aan inlevingsvermogen, respect en begrip binnen je werkomgeving. Wellicht dat jij ook vaak op je tenen moet lopen, wordt je inbreng, je ideeën en verbetervoorstellen genegeerd of krijg je het gevoel niet voor ‘vol’ te worden aangezien. Dit kan leiden tot heftige confrontaties en communicatieproblemen, waarbij jij je soms afvraagt waar je het allemaal voor doet. Je kan bij ons loopbaanbegeleiding bij autisme aanvragen, zodat je al je problemen, vragen en frustraties op tafel kunt leggen. Hierna gaan we samen kijken wat je nodig hebt om deze problemen (op je werk) te overwinnen of bij het vinden van een nieuwe baan.

Voor specifieke loopbaanbegeleiding en ondersteuning bij autisme, verwijzen wij je naar ons Autisme Centrum.

Wat heb je nodig om verder te kunnen?

Autisme en werk gaan niet altijd makkelijk samen. Al je niet (precies) weet waar je nu staat, wat je wilt en wat je nodig hebt om verder te kunnen, ga dan het gesprek met ons aan, zodat wij je verder kunnen helpen. Samen gaan we inventariseren wat je wensen en doelstelling zijn. Waar nodig zetten we enkele loopbaantesten in om een Carrièreprofiel van je te maken. Hierin komen je unieke vaardigheden, talenten, werktype, waarden, behoeften en mogelijke valkuilen en ontwikkelingspunten te staan. Aan de hand van je persoonlijke Carrièreprofiel krijgen wij een goed beeld van jou als persoon en als werknemer. Dat nemen wij als uitgangspunt voor je toekomstige loopbaan.

Loopbaanbegeleiding bij autisme: je voordelen bij Twinpower

De belangrijkste kenmerken en voordelen van onze loopbaanbegeleiding bij autisme:

  • Ervaren loopbaancoach met kennis en ervaring met autisme, PDD NOS en Asperger (Autisme Spectrum Stoornis)

  • Zeer persoonlijke en begripvolle luisterend oor

  • Sparringpartner die op jouw level met je meedenkt en hierop kan anticiperen

  • Zowel voor mensen met autisme met of zonder werk

  • Samen kijken naar je mogelijkheden en toekomstperspectieven binnen je werkomgeving of juist daar buiten

  • Werkzaam in de regio Groningen, Friesland en Drenthe

Wat zijn de kosten van deze loopbaanbegeleiding?

Dit is geheel afhankelijk van je vraag en behoefte aan begeleiding. In sommige gevallen kunnen de kosten worden vergoed door de gemeente of uitkeringsinstantie. Door onze effectieve manier van werken streven wij altijd naar een bevredigend resultaat. Ook zullen wij de kosten zo goed mogelijk afstemmen op je beschikbaar budget, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten binnen een loopbaantraject.

Lees meer over vergoedingen en tarieven op de website van ons Autisme Centrum. Binnen dit centrum leggen wij volledig de focus op het coachen en begeleiden van mensen met autisme.

Loopbaanbegeleiding bij autisme aanvragen?  

Wil je graag een telefonische kennismaking, heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op, bel, mail of vul hieronder je contactgegevens in. Wij horen graag waar je tegenaan loopt en staan er open voor om naar je te luisteren. Niet twijfelen, gewoon doen….

“Loopbaanbegeleiding bij autisme voor jou in Groningen, Friesland en Drenthe”