CV training

BEKIJK OOK DEZE DIENSTEN OF TRAININGEN

Sollicitatietraining
Assertiviteitstraining
Sollicitatiegesprek training
Hulp bij solliciteren
CV training

CV training individueel als groepstraining

Een CV training kun je bij Twinpower individueel volgen of voor kleine groepen. Bijvoorbeeld voor bedrijven, instanties, het onderwijs, Werkplein, het UWV etc. Zoek je een CV training of workshop voor jezelf of voor een groep? Deze maatwerk training bevat alle belangrijke elementen, tools, tips en trucs om een overtuigende CV te maken, waarmee je je goed kunt profileren en presenteren naar de arbeidsmarkt.

CV training in Groningen
is specifiek voor individuen en groepen in de provincie Groningen, Friesland en Drenthe. Voor alle andere verzoeken om een CV training, werken wij landelijk op aanvraag en kunnen een training op elke gewenste locatie geven.

CV workshop voor een modern CV

Wil je graag zelf een modern CV maken? Kies dan voor een CV met een sterk persoonlijk profiel en foto, waarmee je een goede eerste indruk maakt. Je CV wordt namelijk al binnen 15 seconden beoordeelt op het eerste gezicht. Zorg dat je potentiële werkgever, opdrachtgever of een recruiter binnen deze tijd het belangrijkste uit je CV kan halen. De eerste pagina met een onderscheidend persoonlijk profiel, je expertises en unieke competenties, is de belangrijkste pagina van je CV. Zorg er dus voor dat jouw meerwaarde voor het bedrijf hierbij gelijk overtuigend overkomt. Hoe je dat doet gaan wij je in deze CV workshop leren.

Hoe maak je een CV?

In deze CV training leer je precies hoe je een goede CV opbouwt, hoe je de aandacht op je persoonlijk profiel richt en wat er nu wel en niet in moet komen staan.

De punten die in deze CV workshop aan bod komen:

 • CV opmaak en opbouw in de juiste volgorde

 • Eventuele gaten in je CV kunnen opvullen

 • Persoonlijk profiel maken m.b.v. een competentietest

 • Je CV upgraden van MBO naar HBO niveau (bij persoonlijke ontwikkeling)

 • Je functies, taken en verantwoordelijkheden op de juiste manier weergeven

 • Je functieomschrijvingen, waar mogelijk, naar je wensrichting omzetten

 • Een te summier CV uitbreiden met de juiste functiebeschrijvingen

 • Een veel te lang CV samenvatten naar een overzichtelijk geheel

 • Van een gewone CV een Personal Brand CV maken op MBO of HBO niveau

Afhankelijk van de vraag en behoefte, kan de CV training op maat worden gemaakt, waarbij alleen de onderdelen worden toegevoegd die van belang zijn. Dit is vooral het geval bij een individuele CV workshop die wij één op één geven, zodat wij zo veel mogelijk kunnen inspelen op je hulpvraag.

CV training voor groepen of scholen

Op aanvraag verzorgt Twinpower ook een maatwerk CV training voor kleine groepen. Dit kan bijvoorbeeld deel uitmaken van een (afstudeer) project op scholen, voor instanties die werkzoekenden helpen een baan te vinden of binnen een outplacementtraject bij bedrijven. Afhankelijk van de vraag, kunnen wij een CV training ook als groter onderdeel van een sollicitatietraining meenemen, waarbij de focus wordt gelegd op het maken van een CV. Wij voegen daar dan bepaalde onderwerpen aan toe. Wij zetten graag alles in het werk om zo flexibel mogelijk in te spelen op de vraag.

Andere interessante trainingen waar je mogelijk in geïnteresseerd zou kunnen zijn:

Na het volgen van deze CV training weet je precies…

Hoe je nu écht een professioneel CV maakt die toekomstige opdrachtgevers, werkgevers of recruiters doet interesseren in jou als persoon en als potentiële werknemer.  Ook leer je hoe je je CV waar nodig kunt blijven verbeteren bij nieuwe ontwikkelingen, een andere baan, andere richting etc. Zo hoef je nooit meer te solliciteren met een verouderd of niet recent CV die eigenlijk helemaal niet past bij je (nieuwe) wensrichting. Net als jezelf vraagt ook je CV om goed en tijdig onderhoud….

Wat kost een CV workshop of training?  

De kosten voor een individuele CV training  zijn vanaf € 129,- excl. btw.
Dit is een training van 2 uur en wordt in Groningen gegeven. Op verzoek kan dit ook in Assen, Drachten of Winschoten plaatsvinden.

De kosten voor een groepstraining variëren afhankelijk van de duur van de training, het aantal deelnemers en de locatie. Bel gerust voor meer informatie, een prijsindicatie of vul je gegevens in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

  “Altijd een maatwerk CV training op jouw vraag afgestemd”