CV maken

BEKIJK OOK DEZE DIENSTEN OF TRAININGEN

CV training
Sollicitatietraining
Sollicitatiebrief maken
Sollicitatiegesprekken
CV maken

Een moderne CV maken waarmee jij je onderscheidt

Zal Twinpower voor jou een CV maken die de werkgever gelijk overtuigt om jou uit te nodigen? Wil jij dat jouw CV opvalt en er bovenuit spring? Dan heb je een onderscheidend en professioneel CV nodig. Een CV die iedereen overtuigt van jouw unieke talenten, kwaliteiten en meerwaarde. Zoek niet langer, want onze unieke CV”s hebben al veel deuren voor sollicitanten geopend.

CV maken: overtuig de werkgever!

Om je zelf te onderscheiden en te profileren binnen je vakgebied, kunnen wij voor jou een professioneel CV maken, waarmee je er zeker bovenuit springt. Aan de hand van een competentietest, je wensrichting en duidelijke focus op je droombaan, maken wij een persoonlijk profiel, dat de werkgever overtuigt van jouw kennisniveau, competenties en meerwaarde voor het bedrijf. Een werkgever of opdrachtgever kan dan in één oogopslag zien wie je bent, waar je voor staat en wat je toegevoegde waarde is. Hiermee wek je absoluut de aandacht en interesse van de werkgever, waardoor je 70 procent meer kans maakt om te worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek!

CV maken en onze werkwijze

Nadat je aanvraag voor een moderne CV maken bij ons is binnengekomen, nemen wij telefonisch contact met je op om een aantal belangrijke punten m.b.t. je loopbaan en ideale wensfunctie(s) met je door te nemen. Op basis van jouw wensen stellen wij je via email gerichte vragen om de juiste rode draad en verdieping op je nieuwe CV aan te kunnen brengen.

Bij je aanvraag sturen wij een competentietest mee, waarmee wij je persoonlijk profiel opmaken. Nadat wij alle benodigde informatie terug hebben ontvangen, gaan wij met je nieuwe CV aan de slag. Wij kunnen je oude CV zodanig herschrijven, updaten en professionaliseren, dat een werkgever bij de eerste blik al onder de indruk raakt.

Sleep die baan in de wacht! 

Hoe maken wij met een moderne CV een overtreffende eerste indruk?

 • Je CV upgraden naar een hoger of leidinggevend niveau

 • Je CV bij een carrièreswitch aanpassen en verbeteren

 • Een te lange en uitgebreide CV inkorten en professionaliseren

 • Een korte CV uitbreiden en professionaliseren

 • Van één CV meerdere versies maken in 2 of 3 richtingen

 • Van een ‘standaard’ CV een unieke ‘Personal Brand’ CV maken

 • Een CV maken of herschrijven voor freelancers en ZZP-ers

Wij kunnen een CV maken voor MBO, HBO en WO opgeleiden die zichzelf willen onderscheiden en profileren. Wil je zeker weten dat jouw sollicitatie er bovenuit springt? Laat dan ook een goede sollicitatiebrief opstellen voor jouw droombaan!

Welk resultaat levert dit op?

Een moderne CV van Twinpower gaat het verschil maken omdat:

 • Je CV gelijk een overtuigende eerste indruk geeft

 • Je CV gelijk met meer interesse gelezen wordt

 • Jij je veel beter onderscheidt van je concurrenten

 • Je specialiteiten er goed bovenuit springen

 • Je persoonlijk profiel gelijk je meerwaarde duidelijk maakt

 • Je 70 procent meer kans maakt op een sollicitatiegesprek

Wat kost een moderne CV maken?

Een moderne CV met competentieprofiel op MBO niveau kost 69,95 euro.
Een moderne CV met competentieprofiel op HBO niveau kost vanaf 79,95 euro.

Heb je supersnel een nieuw CV nodig? 

Bel ons gelijk op 050-2043569 en indien mogelijk gaan we gelijk voor je aan de slag. Stuur dan per mail je huidige (oude) CV mee, zodat wij je gegevens hebben. Wil je zeker weten dat jij met je gloednieuwe moderne CV dé beste eerste indruk maakt? Dan kies je voor een CV van Twinpower.

“Jij wilt toch ook die droombaan in de wacht slepen?”