Ben je op zoek naar een coach in Groningen of omgeving voor personal coaching, life coaching of HSP coaching?

Coach gezocht in Groningen of omgeving?

Woon je in Groningen of omgeving? Dan kun je de coach in Groningen onder andere inschakelen om je te helpen en te coachen bij de vraagstukken waar jij mee worstelt. Gewoon face to face in een rustige en sfeervolle, rustige omgeving, zodat je jezelf kunt zijn en jij je op je gemak bij mij voelt. Tegenwoordig is het heel normaal om een coach in te schakelen als je vragen hebt over je persoonlijke ontwikkeling. Maar ook bij privé kwesties of bij mogelijke problemen van meer psychische aard.

Waarvoor kun je wel een coach gebruiken?

  • Bij een vermoeden van of bij problemen met hooggevoeligheid

  • Je loopt telkens tegen dezelfde problemen aan, maar je weet niet waar het vandaan komt

  • Je durft niet goed voor jezelf op te komen en hebt weinig zelfvertrouwen

  • Je voelt vaak dat je ‘anders’ bent, maar je kunt er niet echt een vinger opleggen waarom en wat je dan werkelijk voelt en ervaart

  • Je neigt naar een dreigende burn-out, omdat je geen nee kunt zeggen en maar door blijft draven, omdat anderen dat van je verwachten of jij niet zwak over wilt komen

  • Je zit met jezelf in de knoop en zoekt hulp om er weer uit te komen

  • Je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling, maar je weet niet goed wat je nodig hebt en wat je wilt bereiken

Herken jij jezelf in één of meer van bovenstaande punten? Heb je een specifieke coachvraag die je graag wil voorleggen aan de coach in Groningen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat je je vraag aan ons voor kunt leggen.

Coaching op maat bij jou in de buurt

Bij Twinpower kun je coaching op maat krijgen. Wij hebben spreeklocaties in Groningen, Winschoten, Assen en Drachten. Altijd dicht bij jou in de buurt. Naar wens kunnen wij ook een combinatie van face to face gesprekken voeren en online coaching via Teams of Zoom. Op flexibele wijze kunnen we de coaching afstemmen op je wensen.

Wil je meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Ga dan naar onze contactpagina en leg je vraag of verzoek aan ons voor. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

“Coaching zoals het jou het beste uitkomt en zoals jij het wilt”