Burn-out test Groningen

Burn-out test
Burn-out test

Ben je op zoek naar een persoonlijke burn-out test die je samen met een burn-out coach doorneemt? Je kunt binnen 2 á 3 weken deze burn-out test afnemen in Groningen, Assen, Drachten of Winschoten. Zeker als je diverse stress- of burn-out symptomen ervaart.

Onze burn-out test in Groningen, Assen, Drachten of Winschoten is voor iedereen die diverse stressklachten, oververmoeidheid, prikkelbaarheid en een continue opgejaagd gevoel ervaart. Natuurlijk wil je dan zekerheid of je klachten te wijten zijn aan overmatige stress, overspannenheid of een (dreigende) burn-out.

Burn-out symptomen

Heb je al langer dan drie tot zes maanden diverse klachten op burn-out symptomen?

 • Vermindering van energie en chronische vermoeidheid

 • Slapeloosheid en veel piekeren en je zorgen maken

 • Verschillende lichamelijke klachten en verminderde weerstand

 • Snel geïrriteerd en prikkelbaar

 • Concentratieverlies, vergeetachtig en besluiteloos

 • Snel en vaker last van hoofdpijn en druk in je hoofd

 • Een algeheel gevoel van somberheid en huilbuien

 • Mentaal op, vaak een uitgeput en uitgeblust gevoel

 • Niet meer kunnen genieten en weinig zin aan leuke dingen

Stress symptomen en overspannenheid

Ga je met steeds meer tegenzin naar je werk of voel je je juist super verantwoordelijk en werk je steeds te veel en te lang door? Kan je niet stoppen en wuif je je burn-out klachten of (overmatige) stress symptomen weg? Krijgt je vermoeidheid invloed op je functioneren op je werk en thuissituatie? Merk je steeds vaker dat je klachten meer effect hebben op je gemoedstoestand en je gezondheid? Voel je je schuldig als je de dingen die je moet doen niet afkrijgt en hoeft er maar iets te gebeuren en je valt uit? Dat zijn wel duidelijke burn-out symptomen en signalen die je serieus moet nemen. Overmatige stress heeft heel veel invloed op zowel je geestelijk als lichamelijk welzijn. Hoe langer je met klachten en problemen rondloopt, hoe meer schade je toebrengt aan je zelf…

Persoonlijke burn-out test

De burn-out test kan je afnemen in Groningen, Assen, Drachten of Winschoten. Samen met de burn-out coach gaan we een uitgebreide vragenlijst met je doornemen. Je krijgt diverse vragen over je lichamelijke klachten, geestelijke klachten en mentale klachten. Ook gaan we het hebben over de problemen die je op je werk ervaart, in je privéleven, relatie of dingen vanuit je jeugd die van invloed zijn (geweest) op je klachten. Daarom is onze burn-out test meer persoonlijk dan een online test met een aantal algemene vragen.

Indicatie probleemstelling en burn-out klachten

Met de burn-out test krijg je een goede indicatie of er sprake is van overmatige stress, oververmoeidheid, overspannenheid of dat je mogelijk een burn-out hebt. Met deze uitslag kan je naar je huisarts gaan. Die kan vervolgens beoordelen in welke mate je burn-out klachten hebt en wat je behoeften zijn aan burn-out coaching, therapie of training. De uitslag van de burn-out test is dus géén officiële diagnose, maar geeft een beeld van je huidige toestand.

Voordelen van onze burn-out test

 • Zowel in Groningen, Assen, Drachten of Winschoten

 • Binnen 2 á 3 weken een burn-out test

 • Persoonlijk met een burn-out coach

 • Meer zekerheid over je klachten

 • Advies voor een eventuele burn-out behandeling

 • Advies voor een maatwerk burn-out training

Werkwijze

Nadat je aanvraag bij ons is binnen gekomen, nemen wij contact met je op om een datum en je voorkeurslocatie af te spreken. Hierna plannen wij in overleg een voor jou geschikte datum af in Groningen, Assen, Drachten of Winschoten. Nadat we de burn-out test hebben afgenomen, volgt binnen een week onze evaluatie. Die nemen wij telefonisch met je door. Hierna kan je besluiten om contact met je huisarts op te nemen voor verder advies of doorverwijzing. In dit evaluatiegesprek kunnen wij ook advies geven voor eventuele verdere burn-out behandeling.

Wat kost een persoonlijke burn-out test?

Een burn-out test kost € 189,– excl. btw.

Indien je aanvullend verzekerd bent, kan je mogelijk hiervoor een vergoeding krijgen bij je zorgverzekeraar. Ook kun je je werkgever vragen om vergoeding. Bedrijven kunnen ook de kosten van een burn-out test voor hun medewerkers op zich nemen. Zeker als je als werkgever zorgen hebt over de gemoedstoestand van een medewerker.

Burn-out test aanvragen?    

Wil je graag een burn-out test aanvragen? Bel ons op 050-2043569 of vul hieronder je gegevens in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

  “Een persoonlijke burn-out test geeft meer duidelijkheid over je klachten”