Burn-out behandeling Groningen

Burn-out behandeling Groningen
Ben je op zoek naar een duurzame burn-out behandeling in regio Groningen, Friesland, Drenthe of online? Met onze burn-out behandeling werk je in 3 tot 6 maanden efficiënt aan je burn-out klachten en bij burn-out preventie voor de toekomst.

Met onze Burn-out behandeling kun je snel en efficiënt herstellen van een burn-out. Je kan een burn-out behandeling aanvragen in Groningen, Assen, Drachten en online. Je kan meestal binnen drie weken al beginnen.

Burn-out behandeling

Heeft de bedrijfsarts of huisarts een burn-out bij je vastgesteld? Dan wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk weer van af komen. Een burn-out krijg je meestal door langdurige geestelijke en lichamelijke uitputting. Soms is het ook een samenkomst van diverse omstandigheden. Als jij je zowel psychisch als fysiek uitgeput voelt, wil je natuurlijk de beste burn-out begeleiding. Met onze burn-out behandeling pakken wij dit graag grondig en effectief aan. Deze behandeling bestaat uit de juiste combinatie van onderzoek naar de oorzaken, het creëren van zelfinzicht in je valkuilen en zwakke plekken, het beoordelen van je leefstijl en gezondheid, assertiviteit en mogelijke re-integratie. Wij zetten hierbij in op het aanleren en vasthouden van nieuwe denk- en gedragspatronen.

Hoe herstel je van een burn-out?

Ben je doorverwezen naar een psycholoog of het GGZ maar er is een lange wachtlijst? Kom je niet verder en zoek je liever zelf een burn-out behandeling zodat je sneller geholpen kan worden? Met onze kennis en ervaring met burn-out klachten, kunnen wij je effectief verder helpen. Afgestemd op jouw burn-out herstel en de aanwezige valkuilen, ontwikkelingspunten en persoonlijke leerdoelen. Dit doen wij heel bewust, zodat wij je alles kunnen meegeven om te voorkomen dat je terugkerende burn-out klachten krijgt. Je zal niet de eerste zijn die niet goed hersteld of op dezelfde manier doorgaat als voorheen. De kans is aanwezig dat bepaalde klachten op termijn weer terugkomen.

Burn-out behandeling op maat

Voor een spoedig en duurzaam herstel van je burn-out klachten, is het belangrijk dat je de juiste burn-out behandeling krijgt. Juist van een burn-out coach die bij je past en die kennis heeft van diverse problematiek die met een burn-out gepaard gaan. Dit betekent dat wij de burn-out behandeling altijd op maat op jouw behoeften aanpassen. Twinpower biedt verschillende kort durende behandelingen aan:

 • Oplossingsgerichte coaching
  Dit is een burn-out behandeling waarbij wij uitgaan van het herwinnen van eigen kracht, zelfinzicht en zelfreflectie op je eigen functioneren. We gaan wensbare situaties bedenken waar je gelukkig van wordt en je gaat steeds kleine haalbare stapjes maken om je doelen te bereiken. Hierbij doen wij ook grondig onderzoek naar de oorzaken van je burn-out.

 • Persoonlijke effectiviteit en je PQ waarde
  Hiermee gaan we alle facetten opsporen in je denken en gedrag waardoor jij niet optimaal functioneert op werkgebied en/of of privé. Hiervoor gaan we mede kijken naar jouw innerlijke saboteurs die jou geestelijk en lichamelijk uitputten. Leren om weer controle over jezelf te krijgen met een combinatie van verschillende trainingsmodules uit onze trainingen die exact op jouw probleemgebieden en behoeftes worden afgestemd.

 • Assertiviteitstraining bij burn-out
  Afhankelijk van je ontwikkelingspunten en leerdoelen die direct met je burn-out te maken hebben, gaan we je bepaalde nieuwe vaardigheden aanleren. Juist in die situaties waarin jij veel stress ervaart. Je leert je grenzen te bewaken, nee zeggen, conflicthantering, beter voor jezelf opkomen en innerlijk meer in je kracht komen te staan.

Naar behoefte kunnen we een combinatie behandeling inzetten waarbij we meerdere doelen voor je persoonlijke ontwikkeling meenemen.

Hoe lang duurt een burn-out behandeling?

De exacte herstelperiode verschilt per persoon. Dit hangt mede af van de intensiteit van de oorzaken én de klachten die met je met burn-out ervaart. Als je vroeg een burn-out coach inschakelt, kunnen wij de burn-out behandeling ook tijdig opstarten. Ook als je burn-out herstel niet zo goed vordert, of je het gevoel hebt dat het allemaal te lang duurt, kan je bij ons terecht. Gemiddeld genomen duurt een burn-out behandeling 4 tot 6 maanden. In de praktijk kan dit soms ook korter of langer duren. Dit hangt van meerdere omstandigheden af. Om de week krijg je een burn-out sessie, waarbij je ook opdrachten meekrijgt om thuis en/of op het werk mee aan de slag te gaan.

Lees meer over de doelen van onze burn-out behandeling op de pagina burn-out coach.

Voordelen van onze burn-out behandeling

 • Zowel in Groningen, Drachten, Assen en online te volgen

 • Korte wachtperiode. Vaak al binnen 3 weken beginnen

 • Doelgericht en altijd op maat voor je opgesteld

 • Duurzaam gericht op burn-out herstel en preventie

 • Beter inzicht in je eigen denken en handelen

 • Combinatie van coaching en intensieve training

 • Breed van opzet met focus op positieve psychologie

Hoe kan ik mij aanmelden?   

Wil je graag een burn-out behandeling aanvragen? Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis telefonisch intakegesprek.

  “Effectieve burn-out behandeling met duurzaam resultaat”