Burn-out behandeling Groningen

BEKIJK OOK DEZE DIENSTEN EN BLOGS

Burn-out coach
Oorzaken burn-out
Schematherapie
Herstellen burn-out
Burn-out behandeling Groningen

Ben je op zoek naar een duurzame burn-out behandeling in Groningen of omgeving, waarbij je binnen 2 weken kunt beginnen? Met onze burn-out behandeling werk je in 3 tot 6 maanden efficiënt aan je burn-out klachten, waarbij wij alle facetten aanpakken die hier aan verwant liggen.

Met onze Burn-out behandeling in Groningen kun je snel en efficiënt herstellen van een burn-out. Je kan een burn-out behandeling aanvragen in Groningen, Winschoten, Assen en Drachten. Er zijn géén wachtlijsten, dus je kan binnen twee weken een afspraak maken!

Burn-out behandeling

Heeft de bedrijfsarts of huisarts een burn-out bij je vastgesteld? Dan wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk weer van af komen. Een burn-out krijg je meestal door langdurige en ernstige geestelijke en lichamelijke uitputting. Als jij je zowel psychisch als fysiek uitgeput voelt, wil je natuurlijk de beste burn-out begeleiding. Met onze burn-out behandeling pakken wij dit graag grondig en effectief aan. Deze behandeling bestaat uit de juiste combinatie van onderzoek naar de oorzaken, het creëren van zelfinzicht in je valkuilen en zwakke plekken, het beoordelen van je leefstijl en gezondheid, assertiviteit en mogelijke re-integratie. Wij zetten hierbij in op het aanleren en vasthouden van nieuwe denk- en gedragspatronen.

Hoe herstel je van een burn-out?

Ben je doorverwezen naar een psycholoog of het GGZ, maar er is een wachtlijst of je zoekt liever zelf de juiste burn-out behandeling zodat je sneller geholpen kan worden? Als burn-out coach kunnen wij je snel en effectief verder helpen met een maatwerk burn-out behandeling voor je burn-out klachten.
Exact afgestemd op jouw burn-out herstel en de aanwezige valkuilen, ontwikkelingspunten en persoonlijke leerdoelen. Dit doen wij heel bewust, zodat wij je alles kunnen meegeven om te voorkomen dat je later nog eens in een burn-out beland. Je zal niet de eerste zijn die niet goed hersteld of op dezelfde manier doorgaat als voorheen, waardoor de klachten op termijn dus weer terugkomen.

Burn-out behandeling op maat

Voor een spoedig en duurzaam herstel van je burn-out klachten, is het belangrijk dat je de juiste burn-out behandeling krijgt. Juist van een burn-out coach die bij je past en die kennis heeft van diverse problematiek die met een burn-out gepaard gaan. Dit betekent dat wij de burn-out behandeling altijd op maat op jouw behoeften aanpassen. Twinpower biedt verschillende kort durende behandelingen aan:

 • Oplossingsgerichte therapie
  Dit is een burn-out behandeling waarbij wij uitgaan van het herwinnen van eigen kracht, zelfinzicht en zelfreflectie op je eigen functioneren. We gaan wensbare situaties bedenken waar je gelukkig van wordt en je gaat steeds kleine haalbare stapjes maken om je doelen te bereiken. Hierbij doen wij ook grondig onderzoek naar de oorzaken van je burn-out.

 • Schematherapie
  Hiermee gaan we hardnekkige en irrationele denkpatronen en bijbehorend gedrag opsporen die mede tot je burn-out hebben geleid. Vervolgens gaan we je leren om deze denkpatronen en gedragingen te herkennen en deze vanuit de positieve psychologie veranderen.

 • Assertiviteitstraining bij burn-out
  Afhankelijk van je ontwikkelingspunten en leerdoelen die direct met je burn-out te maken hebben, gaan we je bepaalde nieuwe vaardigheden aanleren. Juist in die situaties waarin jij veel stress ervaart. Je leert je grenzen te bewaken, nee zeggen, conflicthantering, beter voor jezelf opkomen en innerlijk meer in je kracht komen te staan.

Naar behoefte kunnen we een combinatie behandeling inzetten waarbij we meerdere doelen in de behandeling meenemen.

Hoe lang duurt een burn-out behandeling?

De exacte herstelperiode verschilt per persoon. Dit hangt mede af van de intensiteit van de oorzaken én de klachten die met je met burn-out ervaart. Als je vroeg een burn-out coach inschakelt, kunnen wij de burn-out behandeling ook tijdig opstarten.
Ook als je burn-out herstel niet zo goed vordert, of je hebt het gevoel dat het allemaal te lang duurt, kan je bij ons aan de bel trekken. Gemiddeld genomen duurt een burn-out behandeling 4 tot 6 maanden. In de praktijk kan dit soms ook korter of langer duren. Dit hangt van meerdere omstandigheden af. Om de week krijg je een burn-out sessie, waarbij je ook opdrachten meekrijgt om thuis en/of op het werk mee aan de slag te gaan.

Lees meer over de doelen van onze burn-out behandeling op de pagina burn-out coach.

Voordelen van onze burn-out behandeling

 • Zowel in Groningen, Winschoten, Drachten als Assen

 • Géén wachtlijsten, direct een afspraak maken

 • Doelgericht en altijd op maat voor je opgesteld

 • Duurzaam gericht op preventie voor de toekomst

 • Beter inzicht in je eigen denken en handelen

 • Combinatie van coaching, therapie en training

 • Breed van opzet met focus op positieve psychologie

Hoe kan ik mij aanmelden?   

Wil je graag een burn-out behandeling aanvragen? Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Bel ons op 050-2043569 of vul hieronder je gegevens in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

  “De beste burn-out behandeling met duurzaam resultaat”