Assessmentbureau Groningen

BEKIJK OOK DEZE DIENSTEN OF TRAININGEN

Rollenspel assessment
Communicatietraining
Selectie assessment
Assertiviteitstraining
Assessmentbureau Groningen

Zoek je een assessmentbureau in Groningen, Friesland of Drenthe voor het afnemen van een sollicitatie assessment? Wij zijn gespecialiseerd in het screenen en testen van kandidaten op verschillende kwaliteiten en vaardigheden.

Wat doen wij als assessmentbureau?

Als assessmentbureau in Groningen kunnen bedrijven ons inschakelen voor een assessment sollicitatie. Dit is een extra screening bij sollicitatieprocedures of voor het testen van vaardigheden en kwaliteiten die een bepaalde kandidaat moet bezitten. Als assessmentbureau kunnen wij verschillende assessments uitvoeren. Van te voren spreken wij alle wensen door en wat precies de verwachtingen zijn. Een assessment wordt in 1 dag uitgevoerd. Dit kan voor 1 kandidaat zijn, maar ook voor meerdere kandidaten. Naderhand ontvangt de opdrachtgever een rapport van het assessment waarin de uitslag staat vermeld.

Assessment als aanvulling bij sollicitatieprocedures

Ons assessmentbureau in Groningen kan je bedrijf specifiek ondersteunen bij het selecteren van de beste kandidaten tijdens een sollicitatieprocedure. Je wilt natuurlijk wel weten dat je de beste kandidaat in huis haalt. Lees hiervoor alles wat je weten wilt op onze pagina selectie assessment.

Assessment sollicitatie op aanvraag

Je kunt ons assessmentbureau ook vragen voor een maatwerk assessment sollicitatie. Heb je een speciale vraag of behoefte voor een assessment, dan kun je dit altijd aan ons voorleggen. Denk bijvoorbeeld aan een assessment om bepaalde leiderschapskwaliteiten bij iemand te testen. Wij kunnen ook specifiek de gevraagde competenties testen in een competentie assessment. Waar nodig zetten wij in bepaalde gevallen ook een rollenspel assessment in. Op deze manier kunnen we bepaalde geschetste situaties nog beter oefenen en trainen.

Kandidaten testen op leiderschapskwaliteiten

Heb je een kandidaat die je wil laten testen op zijn of haar leiderschapskwaliteiten? Dan kunnen wij hiervoor een leiderschapstest of assessment afnemen om de leiderschapscompetenties te meten. Dit doen wij vooral bij beginnende of aankomende leidinggevenden die nog geen of weinig leidinggevende ervaring hebben. Vraag dus naar een leiderschap assessment als je wilt weten of je sollicitant of werknemer de potentie heeft om door te kunnen groeien naar een leidinggevende functie.

Wat kost een assessment?

De kosten voor een assessment zijn afhankelijk van het soort assessment, het aantal kandidaten en de in te zetten meetinstrumenten, rollenspel etc. Wil je meer weten of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons.

    “Assessmentbureau Groningen voor een maatwerk sollicitatie assessment”